nemam nikakvih dodatnih informacija, ovo je copy/paste iz oslobođenja
ako neko zna nešto više...

Dusom cu biti uz tebe i vas, necu doci, iz bezbjedonosnih razloga, ako razumijesuvjek dobar gost wrote:ja naravno dolazim !
Ja sam vidio i premijera, tamo pored Vatre. Nisam siguran da li je bio na skupu ili pored skupa...uvjek dobar gost wrote:... ... šta reći poslije godinu dana... šta reći poslije sinošnjeg okupljanja pred Vječnom Vatrom...
Malo nade mi ulijeva prisustvo člana predsjedništva te savjetnika gradonačelnika i prisustvo samog gradonačelnika... falio je premijer kantona još samo .. i naravno falilo je još naših sugrađana... mada ... imah osjećaj da svi oni bili su tu !
Kako god i to je pomak... naučili smo ih jednu lekciju, još da počnu skupa (premijer i gradonačelnik) raditi na hitnom sprovođenju akcionog plana !!!!internet wrote:Ja sam vidio i premijera, tamo pored Vatre. Nisam siguran da li je bio na skupu ili pored skupa...uvjek dobar gost wrote:... ... šta reći poslije godinu dana... šta reći poslije sinošnjeg okupljanja pred Vječnom Vatrom...
Malo nade mi ulijeva prisustvo člana predsjedništva te savjetnika gradonačelnika i prisustvo samog gradonačelnika... falio je premijer kantona još samo .. i naravno falilo je još naših sugrađana... mada ... imah osjećaj da svi oni bili su tu !