Okupirana srpska podrucja

Da li bi vi dali nezavisnost ili ukinuli okupirana srpska podrucja?

Bih
10
59%
Ne bi
7
41%
Neznam
0
No votes

Total votes: 17

Sarafcina

Post by Sarafcina »

gavrilo wrote:
Novi_Nick wrote:Gavrilo DNK ti moze dati odgvore ko si sta si i kojem etnickom narodu pripadas. Ali se mnogi boje bas te analize i testova da im se nebi ustanovio pravi identitet te zive u lazima i mitovima. Recimo Srbi kod kojih DNK istrazivanja pokazujuju da preko 70% danasnjih Srba nose turske ili azijske gene.
:lol:

kao prvo ... boli me kurac koje gene nosim. geni treba da se mjesaju ... zato smo tako lijep narod :D

a ako je tebi bitno da imas "cistu krv" onda obrij glavu na celavo, obuci bombericu i cizme, nalijepi 88 negdje na majici ... i daleka ti kuca bila :zzzz:

:D mudro zboris momcino :)
gavrilo

Post by gavrilo »

Kick off wrote: :D Na Balkanu su svi istoricari :D incl. me
... and me 8) :D :D :D
gavrilo

Post by gavrilo »

danas wrote:
gavrilo wrote:
danas wrote:pa nemaju zapisano, sta hoces da zapisu... turski izvori samo kazu da je tu i tu, tog i tog dana poginuo sultan murat I. to je sve. zato i kazem -- totalno minorna bitka. :D
e moji turci kazu da je bitna bitka :P :D
tvoji turci turske vidjeli nisu... isprali im srbi u svici mozak... :D :D :D
srpska posla 8)
danas

Post by danas »

gavrilo wrote:
danas wrote:PS a sto se alfabeta tice, da car petar iz rusije nije unajmio neke makedonce da opismeni srpsku seljadiju, slabo bi i ti znao pisati i citati danas... :D
cirilo i metodije su bili poslati od vizantijskog cara ... idi uci istoriju ... ipak si ti samo psycho :P :D
u pravu si, car petar je nametnuo crkveni slavenski -- sto mu je isto... opismenio vas je KO? da niste sami izmislili azbuku? :D :D :D
gavrilo

Post by gavrilo »

Sarafcina wrote:
gavrilo wrote:
Novi_Nick wrote:Gavrilo DNK ti moze dati odgvore ko si sta si i kojem etnickom narodu pripadas. Ali se mnogi boje bas te analize i testova da im se nebi ustanovio pravi identitet te zive u lazima i mitovima. Recimo Srbi kod kojih DNK istrazivanja pokazujuju da preko 70% danasnjih Srba nose turske ili azijske gene.
:lol:

kao prvo ... boli me kurac koje gene nosim. geni treba da se mjesaju ... zato smo tako lijep narod :D

a ako je tebi bitno da imas "cistu krv" onda obrij glavu na celavo, obuci bombericu i cizme, nalijepi 88 negdje na majici ... i daleka ti kuca bila :zzzz:

pa zar nisam u pravu :)
gavrilo

Post by gavrilo »

danas wrote:u pravu si, car petar je nametnuo crkveni slavenski -- sto mu je isto... opismenio vas je KO? da niste sami izmislili azbuku? :D :D :D
kakav bona car petar... :?

da nije bilo vizantije sad bi svi muzli krave :D
gavrilo

Post by gavrilo »

famozna strana 4 8) da vidimo da li sam dobro prognozirao ...
danas

Post by danas »

gavrilo wrote:
Sarafcina wrote:
gavrilo wrote: :lol:

gavrilo je napokon priznao... :D :D :D da ima vise turske krvi nego ja, koja sam maltene pola-turkinja... :D :D :D
ko priznaje, pola mu se dodaje... :lol: :lol: :lol:
Sarafcina

Post by Sarafcina »

gavrilo wrote:
danas wrote:pa nemaju zapisano, sta hoces da zapisu... turski izvori samo kazu da je tu i tu, tog i tog dana poginuo sultan murat I. to je sve. zato i kazem -- totalno minorna bitka. :D
e moji turci kazu da je bitna bitka :P :D

e tvoji te turci ili lazu ili ce dobiti dobru nagradu :D
jer (do njih) niko nije to nasao u prilicno detaljnim osmanskim arhivama ;)
Bar tako danas istoricari tvrde. ;)
gavrilo

Post by gavrilo »

danas wrote:gavrilo je napokon priznao... :D :D :D da ima vise turske krvi nego ja, koja sam maltene pola-turkinja... :D :D :D
ko priznaje, pola mu se dodaje... :lol: :lol: :lol:
imam ja i grcke, bugarske a vala i crnogorske i hercegovacke krvi u sebi ... sad da li se tu nedje nasao koji turcin ili turkinja pojma nemam :D

... bitno je da ja danas ... sve djevojke nebitno da li su turkinje, bugarke, spanjojlke, svajcarke ili bosanke 8-)
Sarafcina

Post by Sarafcina »

gavrilo wrote:
Sarafcina wrote:
gavrilo wrote: :lol:

Naravno da si u pravu :).
Koja budala ce se furati na nesto :) sto je dobio rodjenjem
a nije sam zasluzio :oops:
List

Post by List »

gavrilo wrote:famozna strana 4 8) da vidimo da li sam dobro prognozirao ...

Srbe na vrbe! :D
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

Cijela3 wrote:
Novi_Nick wrote: Dobro ba, jaki ste mnogo i mozete uzeti Kosovo za 5 minuta ali hajde uzmite Ameriku ili Bugarsku ako smijete i mozete. Hrabri ste da napadate manje, slabije, miroljubive ili nikako ili slabo naoruzane civile. Velikim ne smijete pisnut. Zato suti i poklopi se po usima :-D
Albanci su bas miroljubiv narod :) Svugdje su se po Evropi, a i po Sarajevu, proculi po svojoj mirljubivosti :)
Na Kosovu jos vrijedi krvna osveta. Svaka kuca ima bar po par komada naoruzanja.
Samo ih jebe, sto su nepismeni, i sto su nikakvi borci. Protiv njih je ratovala policija na Kosovu, koja je bila par puta malobrojnija od tih Albanaca, i Albanci nisu mogli ni metra da zauzmu na Kosovu.
Dobro ba , nisi odgovorio na postavljeno pitanje. Hajde kad ste tolike mudonje i kurcite se napadnite oruzano Ameriku ili recimo Bugarsku ili Rumuniju sa objavom ili bez objave rata kao sto ste to uradili u Bosni i na Kosovu. Nemate nikakvih sansi svi ovi gore navedeni koji su veci od vas i bolje naoruzani bi vas oderali za 15 minuta. Sjeti se sam drugog svjetskog rata i bombardovanja Beograda par dana. Kapitulirali ste dok ste rekli keks a kralj vam se uhvatio noge u London da moli za pomoc. Ali hajde, zivite i dalje sa vasim mitovima, nista vam drugo i ne preostaje, to vam je jedina utjeha ne bi li postali kakav takav narod i nacija.
gavrilo

Post by gavrilo »

Sarafcina wrote:e tvoji te turci ili lazu ili ce dobiti dobru nagradu :D
arkadas... slusaj sta ti ja kazem :D
danas

Post by danas »

gavrilo wrote:
... bitno je da ja danas ... sve djevojke nebitno da li su turkinje, bugarke, spanjojlke, svajcarke ili bosanke 8-)
dobro je sto nisi probirljiv... :D :D :D
i dobro je sto nigdje srpkinja nema... :lol: :lol: :lol:
Kick off

Post by Kick off »

gavrilo wrote:

:D malo u osnovnoj, malo vise u gimanziji, procitao jos desetak knjiga o istoriji... pa ponesto na internetu naucio... a najvise od tate, dede, komsije.... lol ..slabi smo mi istoricari, iskreno. Mislim na vecinu odje na forumu... koji nam je klinac pa nas to opterecuje toliko.. ? :( ovdje gdje ja zivim, u danskoj, jedino znaju da su nekada ovdje vikingi harali... i da su jednom prilikom pariz spalili :lol: :lol: za ostalo ih boli cosak ..ostalo prepustaju istoricarima.. pametno !
danas

Post by danas »

gavrilo wrote:
evo ga, i turski je proeglenisao... :D :D :D

krv nije voda... :lol: :lol: :lol:
gavrilo

Post by gavrilo »

danas wrote:
gavrilo wrote:
dobro je sto nisi probirljiv... :D :D :D
i dobro je sto nigdje srpkinja nema... :lol: :lol: :lol:
:P
gavrilo

Post by gavrilo »

Kick off wrote:
gavrilo wrote:

:D malo u osnovnoj, malo vise u gimanziji, procitao jos desetak knjiga o istoriji... pa ponesto na internetu naucio... a najvise od tate, dede, komsije.... lol ..slabi smo mi istoricari, iskreno. Mislim na vecinu odje na forumu... koji nam je klinac pa nas to opterecuje toliko.. ? :( ovdje gdje ja zivim, u danskoj, jedino znaju da su nekada ovdje vikingi harali... i da su jednom prilikom pariz spalili :lol: :lol: za ostalo ih boli cosak ..ostalo prepustaju istoricarima.. pametno !
bitno je da shvatimo da smo mi sitna riba u svjetskoj istoriji ... da smo tako reci niko i nista... kada to ljudi shvate ... :roll: :D
gavrilo

Post by gavrilo »

danas wrote:
gavrilo wrote:

seni seveyerum :D
danas

Post by danas »

gavrilo wrote: bitno je da shvatimo da smo mi sitna riba u svjetskoj istoriji ... da smo tako reci niko i nista... kada to ljudi shvate ... :roll: :D
pa pocnimo od kosovske bitke -- kao sto rekoh, minorna bitka gavrilo. da sultan nije poginuo, ne bi svijet za nju ni znao. kao sto i ne zna. niti ga je briga. :D

al' mnogi srbi se nisu pomakli... iz 1389-e... od nebeskog naroda... od "branitelja hriscanstva"... eto... :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

gavrilo wrote:

:) Ja sam fakat ozbiljan :)
Eto pogledaj po netu, svaki istoricarski ili enciklopedijski (strani) sajt prica ovo sto ja tebi kazem. :)

I ja sam ucio sve o Boju :D
pa da mi je nekako navuci da nije uzalud :)
zato i pitam za izvore. Fakat u arhivama nema nista :(.
gavrilo

Post by gavrilo »

danas wrote:al' mnogi srbi se nisu pomakli... iz 1389-e... od nebeskog naroda... od "branitelja hriscanstva"... eto... :D
"hriste boze raspeti i sveti srpska zemlja pod oblake leti... "

sada ce bosnjaci i hrvati ovo bukvalno da shvate...
:D :D :D
danas

Post by danas »

gavrilo wrote:
danas wrote:
gavrilo wrote: arkadas... slusaj sta ti ja kazem :D

seni seveyerum :D
kaze se "seni seviyorum" crni gavrilo... :lol: :lol: :lol:
gavrilo

Post by gavrilo »