Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam onomad zalio iphone vrelom kahvom, hanuma tek stavila dzezvu na hastal, jos se pusilo iz dzezve. Posto je kahva bila blizu tačke ključanja, odmah sam poletio niz basamake i pod hladnu vodu. oprah ga samo tako. E pošto iphone ne dura plaho vodu, i ispod stakla je bilo mnogo vode, uzmem fino FEN i suši. Primakao do displeja toliko da se telefon odmah izgasio zbog visoke temperature. Na onom sočivu od kamere se baš vidjela para i voda. Sušio tako nekih pola sata, u toku sušenja displej je znao dobiti neku crnu boja koja se razljevala po ekranu, ali čim odmaknem fen crnilo se povuče.
I tako osušim telefon skroz, išćeram svu vlagu i evo ga dan danas telefon radi bez grešk. TAko da ti mogu reći da slobodno koristiš fen i osušiš tu vlagu, kakva riža kakvi bakrači.
Last edited by golfiista on 23/06/2016 14:58, edited 1 time in total.
golfiista wrote:Ja sam onomad zalio iphone vrelom kahvom, hanuma tek stavila dzezvu na hastal, jos se pusilo iz dzezve. Posto je kahva bila blizu tačke ključanja, odmah sam poletio niz basamake i pod hladnu vodu. oprah ga samo tako. E pošto iphone ne dura plaho vodu, i ispod stakla je bilo mnogo vode, uzmem fino FEN i suši. Primakao do displeja toliko da se telefon odmah izgasio zbog visoke temperature. Na onom sočivu od kamere se baš vidjela para i voda. Sušio tako nekih pola sata, u toku sušenja displej je znao dobiti neku crnu boja koja se razljevala po ekranu, ali čim odmaknem fen crnilo se povuče.
I tako osušim telefon skroz, išćeram svu vlagu i evo ga dan danas telefon radi bez grešk. TAko da ti mogu reći da slobodno koristiš fen i osušiš tu vlagu, kakva riža kakvi bakrači.