OKSIGEN FM Banja Luka ce se zatvoriti. Zasto?

Vijesti i zbivanja u Banjoj Luci, Mrkonjić Gradu, Prijedoru, Bos. Gradišci, Prnjavoru, Tesliću, Derventi, Bos. Brodu...

Moderator: banjaluka078

Post Reply
mi amigo

#1 OKSIGEN FM Banja Luka ce se zatvoriti. Zasto?

Post by mi amigo »

Evo jos jedna dobra stvar sto nam Medjunarodna zajednica radi. Izgleda da Amerikanci (SFOR) u Sarajevu ne vole Oksigen tako da traze da se Oksigen zatvori. Moj prijatelj u Banja Luci je cuo da Sarajevo misli da Oksigen niko ne slusa, da su im emisije jako lose I da bi bilo bolje slusati Radio Mir iz Sarajeva. Ja puno slusam Oksigen I saznao sam da ce Oksigen pomagati SFOR time sto ce biti emitovan I u Tuzli. Ja volim Oksigen, kao sto ga voli I hiljade mladih ljudi u ovom dijelu BiH. Volim ga zbog toga sto je stvarno dobar I sto nas sve povezuje. Ali Amerikance ponovo nije briga sto nam unistavaju nas mali dio srece I zadovoljstva. Da li iko zna broj bilo koje SFOR-ove baze da ih nazovem pa da se zalim? :?
The_Fluid

#2 Re: OKSIGEN FM Banja Luka ce se zatvoriti. Zasto?

Post by The_Fluid »

mi amigo wrote:Evo jos jedna dobra stvar sto nam Medjunarodna zajednica radi. Izgleda da Amerikanci (SFOR) u Sarajevu ne vole Oksigen tako da traze da se Oksigen zatvori. Moj prijatelj u Banja Luci je cuo da Sarajevo misli da Oksigen niko ne slusa, da su im emisije jako lose I da bi bilo bolje slusati Radio Mir iz Sarajeva. Ja puno slusam Oksigen I saznao sam da ce Oksigen pomagati SFOR time sto ce biti emitovan I u Tuzli. Ja volim Oksigen, kao sto ga voli I hiljade mladih ljudi u ovom dijelu BiH. Volim ga zbog toga sto je stvarno dobar I sto nas sve povezuje. Ali Amerikance ponovo nije briga sto nam unistavaju nas mali dio srece I zadovoljstva. Da li iko zna broj bilo koje SFOR-ove baze da ih nazovem pa da se zalim? :?
Eh to bi bilo tuzhno, bash tuzhno, no sve dobre stvari u Bosni nestaju ili se gase.
Koliko se sjetjam Radio Mir preuzima, jedan dan u sedmici, najmanje, od 18 do 22h program Oksigena, je l' da?
stelium

Post by stelium »

Evo ti broj uprave vodovoda pa se zali: :D

Salim se!!! :)

Jednom sam prilkom slusao taj radio i doimao mi se izuzetno pristojno,svjeze i neopterecen raznim glupostima.

Bas je steta ako ga ukinu! :?
FaceOff

Post by FaceOff »

Ma Oxigen je fenomenalan radio. Najjaca muzika i najjaci voditelji.
Dijana, Vojo...super
jokeren

Post by jokeren »

Zasto ga zatvaraju? Sta je pravi razlog? Ciji je to Radio? Ko ga finansira?
Govori!!!

Evo me ko Granula kad ispituje mlade delikvente :lol:
Prince

Post by Prince »

Šteta, to je jedna od najboljih radio stanica u BiH. Nadam se da se to neće desiti, uvijek ih slušam kad vozim kroz taj dio Bosne :( .
banjaluka

Post by banjaluka »

u banjaluci ima i puno boljih radio stanica.... oxigen se vec otrcao. narod ga nesto posebno i ne voli. znate kako to vec ide... sforov radio, stranci placaju, nema domace muzike.

dvije najslusanije radio stanice u banjaluci su big radio sa svoja tri programa i nes radio.
big vazi za ultradesnicarski radio blizak sds-u i pdp-u. nes je mnogo umjereniji. prva radio stanica u banjaluci koja je pocela pustati muziku iz federacije ili hrvatske, jos 97 godine.
Post Reply