Eh evo sve procitah pa da i ja kazem koju

,
1. Adnan je, bez ljutnje, napravio par greski u startu, koliko sam mogao da zakljucim onaj i JKP RAD je uzeo psa iz licnog auta, ja bih mu ruku odkinuo barem slomio,. Ko je JKP da gura ruku u moju licnu imovinu,. Ako se policajac umjesa i to na njegovu stranu onda to kasnije fino unovcis tuzbama, meni niko pa ni Policajac ne bi uzeo psa ili bilo sta iz auta bez naloga Tuzioca.. Takav je i zakon!!
A ako kojim slucajem moj pas zavrsi gore na neki nacin, gorila bi im barem dva auta istu noc, i to nit bi ko sta skontao..
A podsjetiti cu vas na slucaj Osmanagic VS. Vlada Kantona iz 2003 cini mi se...
Tad je Osmanagic tuzio Vladu KS i JKP RAD zato sto mu je pauk digao auto, i kad je on dosao po auto i htjeo ga izvesti sa parkinga RAD-a nisu mu to dozvolili dok ne plati oko 140 KM,, On kaze OK. platit cu ako mi to Sud nalozi, ko ste vi, misleci na JKP RAD da mi oduzmete auto i ne date mi da ga izvezem to je moja licna imovina dosla i Policija i to tri auta.. i ne dadose mu auto 6 mjeseci al je on to Sudom dobro naplatio, zvali ga, na kraju ga molili da odustane od tuzbe i da se nagodi sa JKP radom, od tad se ne placa pauk na licu mjesta osim neki mali dio.
Al opet to je auto,, najvise mi je zao Charlija