ja bogme ne prevodim niti tumacim...Ja__ wrote:I tebi selam brate,a da li si cuo da danas svako prevodi i tumaci Kur'an?
Oko za oko, zub za zub
- danas
mescini..Ja__ wrote:Ma ne ti vec onaj sa horizontalnim crticamadanas wrote:ja bogme ne prevodim niti tumacim...Ja__ wrote:I tebi selam brate,a da li si cuo da danas svako prevodi i tumaci Kur'an?![]()
![]()
![]()
- stella_k
"Horoskopski", ja sam skorpija, osvetoljubljivi akrep
To je nesto sa cim se borim cijeli svoj zivot, zelja za vracanjem "istom mjerom" mi se po rodjenju pod kozu uvukla, pa je borba duga i teska..
Istina, uhvatim se katkad u tim razmisljanjima; nekad i odreagujem u tom stilu, zavisi od toga sta mi je ucinjeno.
A sad, sta mislim o tome?? Nisam u pravu kad vratim, pokusavam uzeti u obzir cijelu situaciju, izanalizirati da stisam ljutnju...
A da je u pitanju zivot nekog meni dragog..nisam bila u toj situaciji; zaista ne znam sta bih ucinila.
To je nesto sa cim se borim cijeli svoj zivot, zelja za vracanjem "istom mjerom" mi se po rodjenju pod kozu uvukla, pa je borba duga i teska..
Istina, uhvatim se katkad u tim razmisljanjima; nekad i odreagujem u tom stilu, zavisi od toga sta mi je ucinjeno.
A sad, sta mislim o tome?? Nisam u pravu kad vratim, pokusavam uzeti u obzir cijelu situaciju, izanalizirati da stisam ljutnju...
A da je u pitanju zivot nekog meni dragog..nisam bila u toj situaciji; zaista ne znam sta bih ucinila.
-
rajvosa
Ja__ wrote:rajvosa,trebamo se ugledati na tebe?A?A ti si stvarno pametan,odusevljena sam tobomrajvosa wrote:Sta vam je ljudi jeste li poludili...Koji vak je Q
Smirite te teme ok; dzamija crkava , profeta, religija ....Smirite strasti i preorijentirajte ih u nekom PAMETNIJEM smijeru..
Ma hajde, nemogi si se nadiviti