JoseMujica wrote:rogoz wrote:Skijash wrote:Kakvo sjeme četništva ako kamere zabilježe da ih je Sarajevo dočekalo Pepsijem i Fantom ? Dodik će biti prvi koji će zabraniti tu Stašinu i Pantelijinu predstavu kad shvati da stvari ne idu onako kako je on planirao.
Nemogu sad da rovim po svojoj arhivi...dao bi ti na uvid tamo nihove komentare o pepsiju i fanti.
...ali samo bi da ponovim po ko zna koji put sta znaci cetnicka ideologija.
U Bratuncu su Bosnjaci potpisali lojalnost tzv srpskoj vlasti i za nagradu dobili vise od 3 500 ubijenih,zaklanih,spaljenih.Danas pepsi,sutra glavu na panj...
Rahmetli Omer Hodzic iz Suhe da bi spasio zivot rekao je cetnicima da je Srbin i da su njegovi svi bili Srbi.Sta mislis da li je prezivio?
sine dragi razdvoji specifičnu ideologiju i masu koja je provodi od normalnih ljudi
četnici jesu Srbi ali nisu svi Srbi četnici
mnogim Srbima možemo samo skinuti kapu za hrabrost koju su pokazali, kako u Srbiji, tako i u BiH i mnogi od njih u Armiji BiH
npr. kada sam ranjen u ratu čovjek, moj saborac koji me je izvukao bio je Srbin po nacionalosti
poganćera ima na svim stranama, moremo pričati samo o kvantitetu istih, a prava je hrabrost reći mrš "svojim" budalama...lako je prdit po notama većine
Bravo Mujice!!

Ni ja ne mogu zaboraviti svoje saborce srpske nacionalnosti iz moje brigade!
Sjecam se da su dvojica od njih tokom jedne noci ispucali oko pola kutije 7,62 mm(oko 500 kom.),mi
ostali ujutro se probudili sokirani vidjevsi koliko su municije potrosili,pitamo ih sta je ovo,a oni kazu:"E kad
nas stalno zajebavate da necemo da pucamo po "svojima"!Mozel' vako?"
Govno je govno,a covjek je covjek,nema tu puno filozofije!!!
A cetnici?Zna se tacno ko su i kako se sa njima postupa!