OK Kakanj

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Tomahawk11
Globalni moderator

#26 Re: OK Kakanj

Post by Tomahawk11 »

OK, onda sam ja pogresno razumio ;-)
Naravno da me interesuje, pratio sam desavanja i sa Vojvodinom, a i sa ovim Dijamantima sada :D
Uglavnom je to bilo preko neta, razni forumi, ljudi koji zive u Kaknju i prate klub ili uopste BiH odbojku, sto se tice drzavnih medija, zasad :roll:
Nadam se da ce neko pokrenuti inicijativu, evo nije mala stvar sad se igra sa Perugiom, pratim malo talijansku odbojku, oni su pobrali najbolje igrace (i igracice :D ) svijeta.
:bih: OK Kakanj :bih:
Jaskor

#27 Re: OK Kakanj

Post by Jaskor »

Neka Gigo nešto kaže?! :D
GiGo

#28 Re: OK Kakanj

Post by GiGo »

2./3./4. 02.2010 Kakanj - Perugia (Dvorana Kakanj) 18h?
Sudije: BRUTMAN, Shlomo (ISR), VIKTORINI-LISA, Danica (SVK)

Eto, prva se utakmica igra u Kaknju, pa eto tomahawk11 bujrum :D
Jaskor

#29 Re: OK Kakanj

Post by Jaskor »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
OVAJ ČUPAVI JE GIGO :D

Image

Image
Baja_Zvjerka

#30 Re: OK Kakanj

Post by Baja_Zvjerka »

Utakmica je po meni bila djelimicno namjestena.. Pocevsi od sudija i uplitanja kladionica, pa do uprave koja je igracima rekla kako da se ponasaju.. Onako ubjedljivu igru koja je bila u Madjarskoj, nije moguce toliko pokvariti u samo par dana i to pred domacom publikom.. Sudija iz Hrvatske nije slucajno tu bio, i nije slucajno davao sugestije neke.. Zalosno je sto ovaj tim se gubi na kraju sezone, jer svaki igrac ima potpisano samo do kraja.. Poslije ce opet biti ono staro pravilo, klub pred raspadom trazi nove igrace.. Koliko je to pametno, suvisno je pricati.. Ali eto, bolje je bilo kakav uspjeh sa nekakvim igracima nego nikakav.. Nadam se da ce se BHT, ili ko vec potruditi da prenose utakmicu protiv Perugie, jer je doslo krajnje vrijeme za to, pa opet vrijedi ona, bolje ikad nego nikad..
Sretno KAKANJ.. :-) :-)
GiGo

#31 Re: OK Kakanj

Post by GiGo »

Jel imas tacne dokaze za to?? Mozda ce Perugia pustiti Kakanj u Italiji, pa da odigram ??
MojaMalenkost

#32 Re: OK Kakanj

Post by MojaMalenkost »

Vjerujem da je taj crnjo glavni jebač u Kaknju :D
GiGo

#33 Re: OK Kakanj

Post by GiGo »

Hehe... Kolko sam vidio dosao je sa curom/zenom. Sada, sa strane ako ima nesta, al sumnjam :D :D
Baja_Zvjerka

#34 Re: OK Kakanj

Post by Baja_Zvjerka »

GiGo wrote:Jel imas tacne dokaze za to?? Mozda ce Perugia pustiti Kakanj u Italiji, pa da odigram ??
I sam si vidio kako smo ih razvalili tamo, i onda ovamo i pored toga sto su dosli bez trojice, i pored toga sto smo domacini, oni izgube, i onda se magicno vrate..
A takodje, pitaj linijske (sta im je receno poslije u toku utakmice), jer i sam sam linijski (doduse na toj utakmici nisam bio sudija).. :-) :-)
Kakanj ce proci Perugiu po meni, jer slabi su.. Ali eto sreca da je prva ovamo utakmica, pa ne bi morali nakon sto tamo dobijemo utakmicu, ovu ovamo stimati ofirno.. :)
GiGo

#35 Re: OK Kakanj

Post by GiGo »

Super onda, ja se izvinjavam, nisam imao ove informacije, od linijskog sudije, tako da... Izgleda kakanj je prodao utakmicu zbog kladionica. Evo imamo informacije iz prve ruke.
Tomahawk11
Globalni moderator

#36 Re: OK Kakanj

Post by Tomahawk11 »

:( nema vise sporta. Samo se jos djeca igraju. Odrasli su sve uspjeli s.jbati :oops:
sinus

#37 Re: OK Kakanj

Post by sinus »

Danas se u Kaknju sa početkom u 18 sati igra prva utakmica CHALLENGE kupa protiv Perugie. Poželimo našim momcima dobru utakmicu i dobru igru. Perugia je favorit ali mi se nadamo iznenađenju, ali ako se to iznenađenje ne desi nema veze :)

Kakanj - Perugia

Tip 1 koef 3,20
Tip 2 koef 1,25

Cijena ulaznice --- 5 KM

Dobrodošli svi iz cijele BiH
burek_in_space

#38 Re: OK Kakanj

Post by burek_in_space »

Sretno momcima danas! :thumbup:

Koliko sam ja chuo, ulaznica vishe nema.
karanana

#39 Re: OK Kakanj

Post by karanana »

e vala je jedna od televizija mogla ovo popratit.

sretno odbojkasima!
sinus

#40 Re: OK Kakanj

Post by sinus »

Samo da preprodavačima karata poželim dugu i tešku bolest :x

A o debilima koji su u stanju jednom čovjeku prodati po 20 karata suvišno je i govoriti...

Evo ako neko uspije uletiti online da gelda utakmicu...

http://kakanjlive.com/uzivo/kakanj_perugia.htm
stolac-SARAJEVO

#41 Re: OK Kakanj

Post by stolac-SARAJEVO »

Bruka je da se utakmica ne prenosi na tv-u :x
Kaknju puno srece veceras iz Sarajeva :thumbup: :bih:
GiGo

#42 Re: OK Kakanj

Post by GiGo »

Karte su se trebale u 10 h poceti prodavati, medjutim, u 10 i 1 minutu, kada sam dosao, karata vec nije bilo... Veceras na tekmi ce biti vecina kravatasa. Neka, neka...nek oni budu vidjeni... Svaka cast upravi kluba koja je to sve dozvolila.
"Danas kresu sponzori, sirotinja, uboga, opet osta suvoga"

Sto se TV-a tice, tekma je u 18 h, a na svim televizijama sat, sat i po spolije pocinju dnevnici, tako da tajming nikome nije dobar. Ipak moramo gledati ko gdje strajkuje i ko kako strajkuje ili ko je za da ili ne. Tekma je jako malo bitna. ustvari nije ni bitna.
I ono malo dobrog sto se desava u BiH, ne prikazuje se.

Kada pogledamo, sport u susjednim zemljama, Rukomet - Hrvatska srebro, Nogomet Slovenija i Srbija se plaisrali na SP. Kosarka - Klubovi iz Srbije i hrvatske uspjesno igraju na europskim takmicenjima i njihovi uspjesi su jako dobro popraceni. Mi nemamo, osim u karateu, i boksu, nikoga ko ista osvaja na ovom svijetu. Dobro ne treba zaboraviti ni sjedecu odbojku, ali i pored njihovih uspjeha, sta imaju...imaju samo NISTA !

Drzava je podjeljena na Bosnjake, Srbe i Hrvate, to je najbitnije, ko ce koju teritoriju da zauzme i ko ce koga da zajebe, ostalo je sve manje bitno......

Odoh sad da se spremam i bjezim na tekmu !
Tomahawk11
Globalni moderator

#43 Re: OK Kakanj

Post by Tomahawk11 »

Sretno OK Kakanj! :bih:
nasty

#44 Re: OK Kakanj

Post by nasty »

sretno momci
nasty

#45 Re: OK Kakanj

Post by nasty »