Znam da su već izvučene grupe za vaterpolski turnir, ali sam malo zaboravio sastave grupa... možda se neko drugi sjeti ili ja iskopam negdje?
BRŽE, VIŠE, JAČE
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Ma samo laprdaju,ništa od bojkota.Kina je preveliko tržište da bi se igrali oko toga,a i ima respektabilnu vojnu siluLesli Eldridž wrote:Ma izgleda da slijedi bojkot, pa ti je sve to upitno.
Ne vidim razlog da se bojkotuju. Kad se budu zimske odrzavale u Rusiji niko nece ni smpomenuti bojkot, radi ugrozenih Cecena itd. Svi ce se uredno pojaviti i uzivati u igrama prijateljstva i mira. Nego ajd nabacite drzave koje su obezbjedile takmicenju u kosarci i rukometu pa da bacimo prognoze.komi wrote:treba bojkotovati te igre
Nije baš mnogo evropskih ekipa obezbjedilo učešće u košarci,tek sad predstoje nekakve kvalifikacije.Nije mi jasno ali ako ima neko neka mi pojasni,čini mi se da su iz evrope sigurni Španci(sv.prvaci)Rusi(ev.prvaci)Grci kao treći sa poslednjeg EP i to je to ,koliko znam?LFC wrote:Ne vidim razlog da se bojkotuju. Kad se budu zimske odrzavale u Rusiji niko nece ni smpomenuti bojkot, radi ugrozenih Cecena itd. Svi ce se uredno pojaviti i uzivati u igrama prijateljstva i mira. Nego ajd nabacite drzave koje su obezbjedile takmicenju u kosarci i rukometu pa da bacimo prognoze.komi wrote:treba bojkotovati te igre
reuters wrote:Seven days before the opening ceremony of the Beijing Olympic Games, the Bird's Nest national stadium was visible under cloudy, but clear skies.
Despite last-ditch attempts to turn the smokey and dusty Chinese capital into the promised pollution-free Olympic venue, the Olympic Green is frequently barely visible through the haze.
The Beijing Ministry for Environmental Protection was still showing the Chinese Air Pollution Index (API) from Thursday (July 31), which was API 69. This figure is valid from 1200 the day before until 1200 local (0300 GMT) the present day.
This is grade two and counts as a "blue sky day". Beijing could restrict more cars and shut more factories if air pollution persists during the Olympic Games.
The authorities have ordered many cars off roads and halted much construction and factory production in an effort to cut smog before the Games open on August 8.