Ograničiti mandate na dva po četiri godine
- FOČANSKI PROPISI
#1 Ograničiti mandate na dva po četiri godine
Da bi se uvelo bar malo reda predlažem našim poslanicima (viječnicima),članovima stranaka, da ograniče vijek trajanja onih koje biraju, na dva mandata u jednom životu.
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 02/01/2013 14:04, edited 1 time in total.
- MuaDib
#2 Re: Ograničiti mandate na dva po četiri godine
Puno tražiš, oni kad sjednu korjenje puste.FOČANSKI PROPISI wrote:Da bi se uvelo bar malo reda predlažem našim poslanicima (viječnicima),članovima stranaka, da ograniče vijek trajanja onih koje biraju na dva mandata u jednom životu.
- heckler
#3 Re: Ograničiti mandate na dva po četiri godine
Ako ce se sta ogranicavati ja bih radje da se ogranici broj javnih sluzbenika po glavi stanovnika i da se plate u javnoj upravi koefijentom vezu za plate u privredi.
- FOČANSKI PROPISI
#4 Re: Ograničiti mandate na dva po četiri godine
Znam kako je u SDA,moraš čekati da umre predsjednik.MuaDib wrote:Puno tražiš, oni kad sjednu korjenje puste.FOČANSKI PROPISI wrote:Da bi se uvelo bar malo reda predlažem našim poslanicima (viječnicima),članovima stranaka, da ograniče vijek trajanja onih koje biraju na dva mandata u jednom životu.
-
esad_plavi
#5 Re: Ograničiti mandate na dva po četiri godine
zasto ne obojeheckler wrote:Ako ce se sta ogranicavati ja bih radje da se ogranici broj javnih sluzbenika po glavi stanovnika i da se plate u javnoj upravi koefijentom vezu za plate u privredi.
- FOČANSKI PROPISI
#6 Re: Ograničiti mandate na dva po četiri godine
Treba usvojiti zakon da ne može biti član predsjedništva neko ko nije rođen u BiH.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#7 Re: Ograničiti mandate na dva po četiri godine
jel to protiv sandžaklija...FOČANSKI PROPISI wrote:Treba usvojiti zakon da ne može biti član predsjedništva neko ko nije rođen u BiH.