Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mO k3 wrote:ama kome se vise vjeruje jelena ili debilu??
Jebo istinu kad se nesta procuje (istina ili ne), nea tu spasa bolan.
Ja mislim da je među njima stvarno nešto bilo, i to nešto više od obične
Nijedna žena nije toliko glupa da sama sebe ovako pokopava, jedino povrijeđena žena
Ovo su jebene stvari sto bi se u narodu reklo i ne opra njoj obraz sve i da se na kraju otkrije da je svetica
Kad pukne trac i udari se nedje dje boli ne opra to ni sud u strazburu
triconja wrote:
Ovo su jebene stvari sto bi se u narodu reklo i ne opra njoj obraz sve i da se na kraju otkrije da je svetica
PC buzdovan nea obraza, sto i nije cudno
Šta ćeš, život ide dalje, za po' godine ćemo raspravljati o nekim drugim vaginama i mikro ili makro penisima.
mO k3 wrote:ama kome se vise vjeruje jelena ili debilu??
Jebo istinu kad se nesta procuje (istina ili ne), nea tu spasa bolan.
Nijedna žena nije toliko glupa da sama sebe ovako pokopava, jedino povrijeđena žena
Upravo to i on i ona su pukli po svim parametrima, i ovo sto rade su bas sirove ljudske emocije, osvete i zajebancije...imat ce se kad crveniti...ako ikada pameti dodju.
Boemica wrote:
Kakav crni obraz?
Danas ti je ovo najsigurniji način da se stekne ili povrati popularnost.
Severina davno probila led.
JK je vec imala slican skandal prije desetak godina, kad je na nekoj snimci sa mobitela, simulirala felacio u nekom lokalu a frajer kao sjedi pored nje... vise se ne sjecam sa kim, ali dosta se o tome pisalo... dakle, nije joj prvi put.
Stvarno je pichka najvrijednija valuta od kako je i svijeta i vijeka.
U trenutku ljudi zaboraviše na Davora Dragičevića, Kosovo, "Jedan od pet miliona" .... samo daj šunda i sex skandala.
Matzan wrote:Stvarno je pichka najvrijednija valuta od kako je i svijeta i vijeka.
U trenutku ljudi zaboraviše na Davora Dragičevića, Kosovo, "Jedan od pet miliona" .... samo daj šunda i sex skandala.
Sta ima obican narod od krupnih pitanja? Al zato vako se jaro zamisli sta bi joj radio, eee
Lik: Nemaš pičku!
Karleuša:Imam!
Lik:Nemaš!!!
Karleuša: E sad ćeš vidjet da imam! ( skine se)
Lik: Ejs, nije ti prava!
Karleuša: Prava je bre!
Lik: Nije!
Karleuša: Haj probaj, pa češ vidjet da je prava!
Lik: ( probo, kresno ), Upravu si. Prava je. Halali!
triconja wrote:
Šta ćeš, život ide dalje, za po' godine ćemo raspravljati o nekim drugim vaginama i mikro ili makro penisima.
Uh, za po godine eto Karleuše međ moralnim vertikalama, neš prepoznat priču o njoj na ovom forumu...