Ognjen Amidžić VS islam
Moderator: anex
- arzuhal
#151 Re: Ognjen Amidžić VS islam
Čuj, Maradona ima 140 IQ!?
- lerdi
#152 Re: Ognjen Amidžić VS islam
arzuhal wrote:E, ba...nemoj mi na piliće, nemoj da te nađem bezze...lerdi wrote: Smanji sa pilićima kod braće...
Ma jok gdje ću na piliće. Pilići su mrak, samo mi se Rookie izgleda predozirao
- Sezam
#153 Re: Ognjen Amidžić VS islam
TOP 3 sto se mene ticelerdi wrote:Jel ti možda naumpalo da prelazak na Islam nije nešto što treba da se predstavi kao zlo, već kao nešto što treba da šokira oca koji je npr. hriščanin ili krščanin? Al negdje, možda u nekom dijelu malog mozga, da ti nije slučajno naumpalo?Rookie wrote:Ovako ide sinoćnji "komedijaški" nastup Ami G-ja: Došao otac kući i nema kćerke, stoji samo pismo u kojem dotična saopštava da je pobjegla sa momkom da živi u pećini(smijeh), da je saznala da marihuana nije štetna i da će je uzgajati jer im je ponestalo kokaina(smijeh), da je dovoljno stara sa svojih 15 godina da odlučuje(smijeh), da je Abdul(smijeh) divno tetoviran i nakićen(smijeh), da vozi motor(smijeh), da je vrlo iskusan u koračanju kroz život sa svojih 47 godina(smijeh).................................................da je uvjerio da pređe "u islam" (smijeh)!
Pismo se završava sa P.S. Šalim se, evo me kod Marije, ovo samo da vidiš da ima i gorih stvari od mojih loših ocjena!
Nešto sam i zaboravio od svih tih groznih stvari koje su trebale da konsterniraju brižnog oca, ali nisam ni sanjao da neki imbecil smatra da bi i prelazak "u islam" mogao biti jedna od njih, a da pritom ima svoju emisiju na bilo kojoj televiziji u svijetu.
P.S.Ovaj forum je istrpio svakakvih tema, ali ova ide u TOP 5 najdebilnijih
P.P.S. Smanji sa pilićima kod braće. Izgleda da imaju jako čudan utjecaj na tebe
Umro musliman i doso gore na vrata raja a tamo stoji Sveti Petar. Kaze njemu Sveti Petar sta cess ti ovdje? Pa eto ja bih kod tebe u raj, rece musliman, cijeli zivot sam se druzio sa krscanima, cak sam i donacije davao za nezbrinutu krscansku djecu. Ozbiljno? Koliko para si donirao? upita ga Sveti Petar. Pa minimalo 20 000 odgovori musliman. Dobro, pricekaj malo, rece Sveti Petar i ode negdje. nakon 5 minuta vraca se Sveti Petar sa koferom. Evo ti tvojih 20 000, a sad odjebi.
- Dactyl
#154 Re: Ognjen Amidžić VS islam
TOP 3 sto se mene tice
Umro musliman i doso gore na vrata raja a tamo stoji Sveti Petar. Kaze njemu Sveti Petar sta cess ti ovdje? Pa eto ja bih kod tebe u raj, rece musliman, cijeli zivot sam se druzio sa krscanima, cak sam i donacije davao za nezbrinutu krscansku djecu. Ozbiljno? Koliko para si donirao? upita ga Sveti Petar. Pa minimalo 20 000 odgovori musliman. Dobro, pricekaj malo, rece Sveti Petar i ode negdje. nakon 5 minuta vraca se Sveti Petar sa koferom. Evo ti tvojih 20 000, a sad odjebi.[/quote]
hahahah predobar
Ostario već, al poučan 'ebo **jku
Kad zivotinje oponasaju ljude, to je basna. - A kad ljudi oponasaju zivotinje,to je Bosna !
Ronaldo se odlucio da predje na Islam,i dosho kod Hodze.
Pita ga hodza sta je bilo ronaldo,kaze on : psovao sam mnogo boga.
Kaze hodza : sto si to radio.
Ronaldo ce njemu : pa 10 minut ja vodim loptu dodam suigracu on fuli gol,ja opsujem boga...
25 minut vodim ja loptu kad mi uleti neko klizeci,..ja opsujem boga..
55 minut slobodni udarac ja pogodim stativu..i opsujem boga..
90 minut ja vodim loptu prodjem sve igrace i golmana..[Hodza] : Pa bog te 'ebo jesi i to fulio.....
Umro musliman i doso gore na vrata raja a tamo stoji Sveti Petar. Kaze njemu Sveti Petar sta cess ti ovdje? Pa eto ja bih kod tebe u raj, rece musliman, cijeli zivot sam se druzio sa krscanima, cak sam i donacije davao za nezbrinutu krscansku djecu. Ozbiljno? Koliko para si donirao? upita ga Sveti Petar. Pa minimalo 20 000 odgovori musliman. Dobro, pricekaj malo, rece Sveti Petar i ode negdje. nakon 5 minuta vraca se Sveti Petar sa koferom. Evo ti tvojih 20 000, a sad odjebi.[/quote]
hahahah predobar
Ostario već, al poučan 'ebo **jku
Kad zivotinje oponasaju ljude, to je basna. - A kad ljudi oponasaju zivotinje,to je Bosna !
Ronaldo se odlucio da predje na Islam,i dosho kod Hodze.
Pita ga hodza sta je bilo ronaldo,kaze on : psovao sam mnogo boga.
Kaze hodza : sto si to radio.
Ronaldo ce njemu : pa 10 minut ja vodim loptu dodam suigracu on fuli gol,ja opsujem boga...
25 minut vodim ja loptu kad mi uleti neko klizeci,..ja opsujem boga..
55 minut slobodni udarac ja pogodim stativu..i opsujem boga..
90 minut ja vodim loptu prodjem sve igrace i golmana..[Hodza] : Pa bog te 'ebo jesi i to fulio.....
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#155 Re: Ognjen Amidžić VS islam
madonnaarzuhal wrote:Čuj, Maradona ima 140 IQ!?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status