copyright by horns&drums

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

maccarona de mu kupi ogledalo da ja ne morammanijak1 wrote:![]()
Volio sam
![]()
![]()
![]()
a ostadoh bez ogledala
![]()
pa narednih sedam godina ne smijem uzeti novo
za te stvari
![]()
ali skonto sam kamera to radi dugoročno
![]()
ma nije istomanijak1 wrote:![]()
Dođe ti na isto
![]()
jer vidiš u različitom stanju isto
![]()
a i stimulativno je
![]()
![]()
![]()
samo da ne zamaglianais_nin wrote:ma nije istomanijak1 wrote:![]()
Dođe ti na isto
![]()
jer vidiš u različitom stanju isto
![]()
a i stimulativno je
![]()
![]()
![]()
![]()
za ogledalo ne kupujes kokice, ono nastelis se i gledas....nego to ti je ono zaboravis da je ogledalo tu i u datom momentu ukrades pogled na odredjeni prizor pa igra postane jos zabavnija
![]()
car-x wrote:anais, jebes ga, pratim ove tvoje teme na ljubav i seks vec par dana i nikako da se otarasim jednog konkretnog pitanja:
jebes li ti sta, tita ti?
zlocesto,zlocestoanais_nin wrote:car-x wrote:anais, jebes ga, pratim ove tvoje teme na ljubav i seks vec par dana i nikako da se otarasim jednog konkretnog pitanja:
jebes li ti sta, tita ti?
![]()
![]()
jok ja svega mi, jer anatomski nemam cim...e da li iko tu istu radnju vrsi nadamnom (ili podamnom) uopste nije upitno
![]()
![]()
nego prati razvoj dogadjaja na temama pa ces vidjeti da je na vecini tema copyright znaci ideja neciji drugi....ja sam samo neduzni izvrsilac![]()
Zadig wrote: em, more komotno, mada da budem iskren ako sam zaljubljen u koku onda bas mi i nije to toga, vise volim da je gledam, vako direktno
jebiga kada sam iskren....anais_nin wrote:Zadig wrote: em, more komotno, mada da budem iskren ako sam zaljubljen u koku onda bas mi i nije to toga, vise volim da je gledam, vako direktno
![]()
![]()
jooooooooooooooooooooooooooooooooooj zadigi ti kad napises
![]()
![]()
![]()
milina te citat