Cijena - po dogovoru!
Autor oglasa: Strumfovi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
otvaras duplu temuedu wrote:Prodajemo bodove!
Cijena - po dogovoru!
Autor oglasa: Strumfovi
Bas je tuznoHarrys wrote:Sta je tu smijesno.Bas je tuzno kad smo dosli do situacije gdje se prodaju bodovi.mIRCerka wrote:edu wrote:ne..ne..upravo sam citao oglase..pa rekoh da pomognem nekoj od ekipa ukoliko im bude trebala slicna usluga...![]()
![]()
![]()
![]()
Vi Zelji ne prodajete, vec rasprodajete dugih 5 godina.Doduse ponekad vam se omakne pa bude i nerjeseno.Skoro wrote:Ne, prodali smo vama 2 puta na Kosevu 1:1!mr_orange wrote:Ne brini, daćemo i Njanjajevu i to s popustom, a trebaće vam vjerujte mi. Nego , jel ono Sarajevo protiv Bešiktaša prodalo kad je bilo 0-5 na Koševu?
Da li cete opet preko vlasti da ganjate pojacanje?U sezoni 1945./46. godine, Željeznicar se takmici u prvenstvu grada Sarajeva i u konkurenciji tri ekipe osvaja prvo mjesto.
Samo godinu dana kasnije, u kvalifikacijama, Željeznicar postaje član Prve savezne lige Jugoslavije. U to vrijeme nastaju veliki problemi, jer se od strane Fiskulturnog saveza BiH vrši pritisak na Željeznicar kako bi svoje igrace ustupio fudbalskom klubu Torpedo. Sedam igraca prelazi u Torpedo i u klubu nastaje kriza.
1000 puta ponovljena laz postaje istina...mIRCerka wrote:Da li cete opet preko vlasti da ganjate pojacanje?U sezoni 1945./46. godine, Željeznicar se takmici u prvenstvu grada Sarajeva i u konkurenciji tri ekipe osvaja prvo mjesto.
Samo godinu dana kasnije, u kvalifikacijama, Željeznicar postaje član Prve savezne lige Jugoslavije. U to vrijeme nastaju veliki problemi, jer se od strane Fiskulturnog saveza BiH vrši pritisak na Željeznicar kako bi svoje igrace ustupio fudbalskom klubu Torpedo. Sedam igraca prelazi u Torpedo i u klubu nastaje kriza.
edu wrote:1000 puta ponovljena laz postaje istina...mIRCerka wrote:Da li cete opet preko vlasti da ganjate pojacanje?U sezoni 1945./46. godine, Željeznicar se takmici u prvenstvu grada Sarajeva i u konkurenciji tri ekipe osvaja prvo mjesto.
BTW, ne znam ja kome je na karti stampan veliki logo jedne od vladajucih stranakaedu wrote:1000 puta ponovljena laz postaje istina...mIRCerka wrote:Da li cete opet preko vlasti da ganjate pojacanje?U sezoni 1945./46. godine, Željeznicar se takmici u prvenstvu grada Sarajeva i u konkurenciji tri ekipe osvaja prvo mjesto.
mi smo ponudili sponzorstvo svim strankama..vjerovatno su se ti jedini odazvali...mIRCerka wrote:edu wrote:sta ste sada FK ili NK?ti kao da igras stonog tenisa
odmah FOL kontra
bilo FK bilo NK, makar nismo imali LOGO STRANKE preko pola poledjine karte...
ono fol "sponzori"
ja se nesto ne sjecam da smo imali stranke na kartamaedu wrote:mi smo ponudili sponzorstvo svim strankama..vjerovatno su se ti jedini odazvali...mIRCerka wrote:edu wrote:sta ste sada FK ili NK?ti kao da igras stonog tenisa
odmah FOL kontra
ono fol "sponzori"![]()
![]()
![]()
suti..ni vama nije mane...
cini mi se da ste imali na salovima (za nas sam siguran da jesmomIRCerka wrote:ja se nesto ne sjecam da smo imali stranke na kartamaedu wrote:mi smo ponudili sponzorstvo svim strankama..vjerovatno su se ti jedini odazvali...mIRCerka wrote:ti kao da igras stonog tenisa
odmah FOL kontra
ono fol "sponzori"![]()
![]()
![]()
suti..ni vama nije mane...