Šta mislite o ovakvim oglasima? Da li biste se vi ikad prijavili na jedan od njih. Znam da necete biti iskreni, ali potrudite se makar.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ocigledno ima nesto, dok su oglasi puni. Sudeci prema uzorku koji sam ja vidjela maloprije, vise je starijih (30-50 godina) - pa nesto ne vjerujem da oni jos uvijek sanjaju o "srodnoj dusi".Skyfox wrote:Cini mi se da su sanse da se nades sa osobom koja ti odgovara i kojoj ti ogdovaras bas male ovim putem... Mada su casopisi puni prica o uspjelim vezama, ja nesto ne bih...
Pocinjem peci kokiceHierarchia wrote:Ocigledno ima nesto, dok su oglasi puni. Sudeci prema uzorku koji sam ja vidjela maloprije, vise je starijih (30-50 godina) - pa nesto ne vjerujem da oni jos uvijek sanjaju o "srodnoj dusi".Skyfox wrote:Cini mi se da su sanse da se nades sa osobom koja ti odgovara i kojoj ti ogdovaras bas male ovim putem... Mada su casopisi puni prica o uspjelim vezama, ja nesto ne bih...
Objavljeno prije 1 dan 2 sata
-----" S E X " -------
Momak 22g u Sarajevu trazi za sex bez obaveza uz strogu diskreciju i higijenu u vasem prostoru:
Parovi (mladi , stari) ; Djevojke (godine nebitne) , nevine (moze mazenje i obostrani oral bez gubitka nevinosti) ,Djevojke sa autom (oral , anal , vaginal u autu) , Udate zene (bez znanja njihovog supruga) ; Studentice ; Skolarke ; Incest parovi ,
U obzir dolazi : Fetishi , Anal ,oral , vaginal , Dominacija , Djevojke , Sex ( u autu , liftu , u prirodi ....) , lesbo .... ---!!!! " G A Y S T O P " !!!!! -----(gay zaobidji ovaj oglas)
Svi zainteresirani saljite prijave na mail uz obaveznu sliku i opis.
Ja vas spremno i "ukruceno" cekam .....
Kontakt podaci
E-mail:
Username: Zigolo
Mobitel: 061/???-???
Telefon: 033/***-***
Ime i prezime: Mirza
Firma: Stand Alone c.o.o
Adresa: Soba vrhunske pozude u pozi 69
Grad: Sarajevo
Regija: Bosna i Hercegovina
Prerano je, uostalom - jos je nedjelja, morat ces cekati do sutra._BosanaC wrote:Pocinjem peci kokiceHierarchia wrote:Ocigledno ima nesto, dok su oglasi puni. Sudeci prema uzorku koji sam ja vidjela maloprije, vise je starijih (30-50 godina) - pa nesto ne vjerujem da oni jos uvijek sanjaju o "srodnoj dusi".Skyfox wrote:Cini mi se da su sanse da se nades sa osobom koja ti odgovara i kojoj ti ogdovaras bas male ovim putem... Mada su casopisi puni prica o uspjelim vezama, ja nesto ne bih...![]()
upravo tako yavrum...Bosanac sa dna kace wrote:samoca ljude natjera na sve i svasta
ne vidim koja je razlika izmedju oglasa postavljenog u novinama i onog na nekoj veb stranici?![]()
a kolko znam mnogi dezurci na ovom forumu imaju razne oglase ili vam profile po raznim veb stranicama
Pa i ti koji fino napisu sta hoce, mogu rasturiti neciju porodicu...Bosanac sa dna kace wrote:samoca ljude natjera na sve i svasta
ne vidim koja je razlika izmedju oglasa postavljenog u novinama i onog na nekoj veb stranici?![]()
a kolko znam mnogi dezurci na ovom forumu imaju razne oglase ili vam profile po raznim veb stranicama
bolje i tako da neko seb lovi nekog gdje fino napise sta hoce neg da rastura neciju porodicu iz komsiluka ili sa posla
da ali vecina ljudi napise sta traže, većina zaobiđe prazane oglase, onaj kome je stalo da vara partenra vara će ga i s oglasima i bez oglasa.Hierarchia wrote:Pa i ti koji fino napisu sta hoce, mogu rasturiti neciju porodicu...Bosanac sa dna kace wrote:samoca ljude natjera na sve i svasta
bolje i tako da neko seb lovi nekog gdje fino napise sta hoce neg da rastura neciju porodicu iz komsiluka ili sa poslaAko se, recimo, javi clan porodice.
danas wrote:upravo tako yavrum...Bosanac sa dna kace wrote:samoca ljude natjera na sve i svasta
a sve sami jebaci i jebacice![]()
![]()
I ja sam to upravo rekla, samo na drugi nacin.Bosanac sa dna kace wrote:da ali vecina ljudi napise sta traže, većina zaobiđe prazane oglase, onaj kome je stalo da vara partenra vara će ga i s oglasima i bez oglasa.Hierarchia wrote:Pa i ti koji fino napisu sta hoce, mogu rasturiti neciju porodicu...Bosanac sa dna kace wrote:samoca ljude natjera na sve i svasta
bolje i tako da neko seb lovi nekog gdje fino napise sta hoce neg da rastura neciju porodicu iz komsiluka ili sa poslaAko se, recimo, javi clan porodice.
Ovo GAYSTOP zvuci isto kao neko sredstvo za unistavanje insekata.Dirty Harry wrote:Objavljeno prije 1 dan 2 sata
-----" S E X " -------
Momak 22g u Sarajevu trazi za sex bez obaveza uz strogu diskreciju i higijenu u vasem prostoru:
Parovi (mladi , stari) ; Djevojke (godine nebitne) , nevine (moze mazenje i obostrani oral bez gubitka nevinosti) ,Djevojke sa autom (oral , anal , vaginal u autu) , Udate zene (bez znanja njihovog supruga) ; Studentice ; Skolarke ; Incest parovi ,
U obzir dolazi : Fetishi , Anal ,oral , vaginal , Dominacija , Djevojke , Sex ( u autu , liftu , u prirodi ....) , lesbo .... ---!!!! " G A Y S T O P " !!!!! -----(gay zaobidji ovaj oglas)
Svi zainteresirani saljite prijave na mail uz obaveznu sliku i opis.
Ja vas spremno i "ukruceno" cekam .....
Kontakt podaci
E-mail:
Username: Zigolo
Mobitel: 061/???-???
Telefon: 033/***-***
Ime i prezime: Mirza
Firma: Stand Alone c.o.o
Adresa: Soba vrhunske pozude u pozi 69
Grad: Sarajevo
Regija: Bosna i Hercegovina![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah...
pa dobro to su sad stavri tehničke prirode, zavisi jel ti se dize na sve, danas u doba tehnologije vala mozes i preko ovih oglasa tražit msn, fotgrafiju,a preko neta može i slika i video i kamera.... sve je do tvojih tehničkih mogućnostiHierarchia wrote:
I ja sam to upravo rekla, samo na drugi nacin.![]()
Oglasi su, doduse, malo drugaciji jer tu nemas mogucnost pokazivanja fotografije. Mislim, ti zoves neki broj "lijepe, zgodne, zelenooke 35-godisnje dame", a pojma nemas kako ona izgleda i da li bi ti se u stvarnosti svidjela. Na netu mozes uz oglas okaciti sliku, valjda.
a jebiga, sta da ti kazemBosanac sa dna kace wrote:danas wrote:upravo tako yavrum...Bosanac sa dna kace wrote:samoca ljude natjera na sve i svasta
a sve sami jebaci i jebacice![]()
![]()
![]()
a vidim i tetka ima iskustva sa oglasima
![]()
naime još uvijek smo homofobična sredinaHierarchia wrote:Ovo GAYSTOP zvuci isto kao neko sredstvo za unistavanje insekata.Uzas...
jao tetka nije valjda da si se popišmanila, gluho i daleko bilo!danas wrote: a jebiga, sta da ti kazemteyze je ono birvaktile, znad da u moj vakat nije bilo ovih modernih zerzevata. pa se teyze udala po 'starinski' za lika kojeg je nasla na faksu
bezze skroz
![]()
Da. Onda ti oni novinski oglasi dodju kao klasika. Vjerovatno taj prosjek godista ima veze sa tom opremljenoscu.Bosanac sa dna kace wrote:pa dobro to su sad stavri tehničke prirode, zavisi jel ti se dize na sve, danas u doba tehnologije vala mozes i preko ovih oglasa tražit msn, fotgrafiju,a preko neta može i slika i video i kamera.... sve je do tvojih tehničkih mogućnostiHierarchia wrote:
I ja sam to upravo rekla, samo na drugi nacin.![]()
Oglasi su, doduse, malo drugaciji jer tu nemas mogucnost pokazivanja fotografije. Mislim, ti zoves neki broj "lijepe, zgodne, zelenooke 35-godisnje dame", a pojma nemas kako ona izgleda i da li bi ti se u stvarnosti svidjela. Na netu mozes uz oglas okaciti sliku, valjda.
jao pa ovo se odnosilo na BiH ne na TR, ti kao vrsni turkofil trebala bi znat da je Stambol jedna od najpoželjnijih gej destinacija u svijetu, a za Legato na Boazu sigurno znaš već odavnodanas wrote: ti i murat to najbolje znate![]()
![]()
teyze ne zna da otvori sebi msn accountBosanac sa dna kace wrote:jao tetka nije valjda da si se popišmanila, gluho i daleko bilo!danas wrote: a jebiga, sta da ti kazemteyze je ono birvaktile, znad da u moj vakat nije bilo ovih modernih zerzevata. pa se teyze udala po 'starinski' za lika kojeg je nasla na faksu
bezze skroz
![]()
![]()
pa dje tu romantika...pa folovi golovi...
ovo priko neta nema nikakve romanitke bezze...ma znam da si probala al haj....![]()
za ostalo si kao i uvijek upravu
pa to i kazemBosanac sa dna kace wrote:jao pa ovo se odnosilo na BiH ne na TR, ti kao vrsni turkofil trebala bi znat da je Stambol jedna od najpoželjnijih gej destinacija u svijetu, a za Legato na Boazu sigurno znaš već odavnodanas wrote: ti i murat to najbolje znate![]()
![]()
@tetka je već napisla gor o stvarima lične prirodeHierarchia wrote:
Da. Onda ti oni novinski oglasi dodju kao klasika. Vjerovatno taj prosjek godista ima veze sa tom opremljenoscu.
jao tetka zazireš u stvari lične prirode, šta koga briga ko je Murat, ni mene nije briga seb je peder, samo mi je žao njegove matere što se žena džabe pojde...danas wrote:pa to i kazemBosanac sa dna kace wrote:jao pa ovo se odnosilo na BiH ne na TR, ti kao vrsni turkofil trebala bi znat da je Stambol jedna od najpoželjnijih gej destinacija u svijetu, a za Legato na Boazu sigurno znaš već odavnodanas wrote: ti i murat to najbolje znate![]()
![]()
lako vam je sad paradirati po stambolu al' haj' murata dovedi majKi u banovice
![]()
![]()
PS sreca pa je murat, mozda se ne dosjete da je kaurin![]()
![]()