Ogame > Savez > Sionski Priorat

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Enes_MO

#1 Ogame > Savez > Sionski Priorat

Post by Enes_MO »

Eh ovako... na netu sam nabasao na jednu pravo finu igru koja se igra online :D :D zove se Ogame i igra je fakat extra - sto jest jest... evo par screenshotova:

Image Image Image Image Image Image Image

Igra je extra... U pocetku dobijete svoju planetu, na kojoj gradite rudnike, pa vadite resurse, sa tim resursima istrazujete razne tehnologije i gradite brodove pa unistavate brojne protivniki ili kolonizujete nove svjetove i tako prosirujete svoj uticaj... cilj je da zagospodarite univerzumom tako sto cete osvojiti najvise bodova... evo link na koji se mozete prijaviti da igrate...

http://ogame167.de/portal/?go=team&lang=yu

ovo je dakle nas, domaci server na kojem mogu igrati samo oni koji pricaju jugoslavenski jezik (bos, srp, hrv, itd itd)... u igri sad za sad ima nekih 3,500 domacih igraca pa prijavite se i vi...

ako se iko prijavi u Ogame - dobro dosao je u moj savez - Sionski Priorat... ;) ima da vas niko nebude smio ni taci... od 3,500 igraca ja sam po statistici 111 :D ali penjem se jos uvijek :D

igra je pravo lagana i dobra i nije ni cudo sto je igra preko milion igraca sirom svijeta... (samo na svojim serverima)...

mozete misliti ove slucajnosti - rodjak koji je tokom rata izbjegao odavde i sa kojim smo izgubili kontatk, a nismo ga mogli vise naci je igrao ogame sa mnom u istom savezu jedno mjesec dana prije nego sto smo skontali da mi je on rodjak... a na bloggeru prije toga redovno se dopisivali - isto pod nickovima - nismo znali da smo rodjaci - dopisivali se jedno 3 mjeseca :D on me je i upoznao sa igrom :D

dakle... ako se iko odluci igrati Ogame - neka upadne u moj savez (napominjem - Sionski Priorat)... imamo i forum o nama posebno napravljen - http://s14.invisionfree.com/Sionski_Priorat/index.php? pa mozete se i tu regati ako upadnete u savez...

hajd nadam se da cu nekoga nagovoriti :D :D ako nista odlicno je za ubijanje dosade :D :D
shin

Post by shin »

Ogame-pokidane veze?

Ja sam na Ogameu i necu u tvoj savez :D
Enes_MO

Post by Enes_MO »

ko te hebe onda :D :D :D :D
Qler

Post by Qler »

ja sam u UFO savezu, pogledaj malo :D

igram vec jedno mjesec, ali ima ih koji igraju mnogo vise :D

koliko imas bodova?
Enes_MO

Post by Enes_MO »

14k :D ;)
Qler

Post by Qler »

vidim ti dobar :D u kojem si savezu?

ja sam na oko 1k poena :D ali i ne zanimam se toliko, igram samo kad sam na poslu :D:D

a i opera se korisiti, a :D
The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

e sda ti napadam koloniju. :D :D

i ja toga igram. savez ULF :D

imam oko 8000 poena :D (unistio sam sve kolonije pa zato) :D
Enes_MO

Post by Enes_MO »

Qler wrote:vidim ti dobar :D u kojem si savezu?

ja sam na oko 1k poena :D ali i ne zanimam se toliko, igram samo kad sam na poslu :D:D

a i opera se korisiti, a :D
pa sionski priorat :D :D vidis da ga reklamiram... ajd upadni... ;) sad smo mnogo jaki :D - jos kad mi se neki frendovi razviju - ma jebes . . . (ime saveza izbaceno) :D
Qler

Post by Qler »

ma ostajem u svom savezu, znam par ljudi licno, pa mi je dobro :D
Enes_MO

Post by Enes_MO »

Qler wrote:ma ostajem u svom savezu, znam par ljudi licno, pa mi je dobro :D
a da me nisi cimo za ime saveza - bilo bi ti nesto :D :D
La_Forge

Post by La_Forge »

ee kad sam čuo za savez "5. Korpus - Sila nebeska" tu sam se stvarno dobro nasmijao ...
ništa zlobno, samo onako, simpatično ...

P.S.: ja sam u CoD savezu 8)
Post Reply