Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
King Kikapu wrote:
ako ti je ovo pismeno onda si ti nepismen ili barem patis od nedostatka sposobnosti logickog zakljucivanja. autor ovog teksta zapravo zagovara promjenu ustava i izbornog zakona koji ce urediti iskljucivo nacionalno biranje clana predsjednistva.
naravno, od likovanja nad kritikom Ive Mire Jovica niko to nije zapazio.
Pa to je ono sto je dogovoreno u neusvojenim ustavnim amandmanima koje je izmedju ostalog podrzao i SDP.
I sam Željko Komsic je to cini mi se porucio u jednoj od izjava.
ta cinjenica gore navedeni tekst apsolutno ne cini boljim, niti eticnijim.
A eticno je zagovarati paravan gradjansku drzavu gdje bi predsjednik uvijek bio iz reda Bosnjaka?
slimmersex: A koje to drugo biranje moze da bude u B&H?
Da se bira čovjek, političar, zbog ciljeva i rada, a ne da se bira nacija.
zagovarati paravan gradjansku drzavu gdje bi predsjednik uvijek bio iz reda Bosnjaka?
Jbga, nikad ugodit'......
Ako Bosnjaci glasaju za Komsica, "od kuda im pravo da biraju hrvatskog clana predsjednistva" a opet, ako ne glasaju, "Bosnjaci hoce da je predsjednik Bosnjak"- u imaginarnom slucaju biranja jednog nam predsjednika
slimmersex: A koje to drugo biranje moze da bude u B&H?
Da se bira čovjek, političar, zbog ciljeva i rada, a ne da se bira nacija.
zagovarati paravan gradjansku drzavu gdje bi predsjednik uvijek bio iz reda Bosnjaka?
I ovim si rekao/napisao da je ČOVJEK - nešto najteže za postići u životu, može biti samo iz reda Bošnjaka?
Pored ovakvih patriota/domoljuba, ne treba ti neprijatelj. Nemoj mene nikad hvaliti ili zastupati, svega ti!