Oftamologija:„Dr Karčić“ vs "Sanasa" vs “Dr. Sefić”

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
BjeziSamira

#1 Oftamologija:„Dr Karčić“ vs "Sanasa" vs “Dr. Sefić”

Post by BjeziSamira »

Nemam posebnih problema sa očima,bolova isl.,ali ipak želim otići na preventivni pregled (bolje sprečiti nego liječiti) ,jer čovjek ne zna da ima problem sa čulima sve dok ih ne počne gubiti.Trenutno imam vremena i želim da čulo vida dovedem do sopstvenog maksimuma,i da uz savjete liječniika to stanje održavam do vijeka vijekova.U tom slučaju kakav pregled trebam obaviti,jer nikad nisam išao kod oftamologa.Da li nakon tog pregleda mogu obavljati some čišćnjena,odstranjivanja isl. kako bi bolje vidio,a da pri tome nemam dijagnosticiranu nikakvu bolest.Da li uopšte kod oftamologa mogu zakazati pregled iako nemam bolova i MENI UOČLJIVIH problema sa vidom,a ipak želim da pregledam oči i vid radi poboljšanja.Zanimaju me vaša iskustva(ukoliko postoje) ili vaših poznanika sa oftamolozima u poliklinici "Dr.Sefić",poliklinici "Sanasa" i poliklinici "Dr.Karčić".Koju polikliniku od ove tri mi preporučujete po pitanju stručnosti oftamologa?Da li kod oftamologa mogu saznati informacije u vezi očuvanja dobrog vida,načina,namirnica isl. tokom cijelog života?Namjeravam otići oftamologu,bez većeg gubitka vremena na izboru oftamologa,pa bi vaša mala preporuka za mene bila odlučujuća.Hvala na svakoj sugestiji. :thumbup:
nedzadrk

#2 Re: Oftamologija:„Dr Karčić“ vs "Sanasa" vs “Dr. Sefić”

Post by nedzadrk »

[quote="BjeziSamira"]Nemam posebnih problema sa očima,bolova isl.,ali ipak želim otići na preventivni pregled (bolje sprečiti nego liječiti) ,jer čovjek ne zna da ima problem sa čulima sve dok ih ne počne gubiti.Trenutno imam vremena i želim da čulo vida dovedem do sopstvenog maksimuma,i da uz savjete liječniika to stanje održavam do vijeka vijekova.U tom slučaju kakav pregled trebam obaviti,jer nikad nisam išao kod oftamologa.Da li nakon tog pregleda mogu obavljati some čišćnjena,odstranjivanja isl. kako bi bolje vidio,a da pri tome nemam dijagnosticiranu nikakvu bolest.Da li uopšte kod oftamologa mogu zakazati pregled iako nemam bolova i MENI UOČLJIVIH problema sa vidom,a ipak želim da pregledam oči i vid radi poboljšanja.Zanimaju me vaša iskustva(ukoliko postoje) ili vaših poznanika sa oftamolozima u poliklinici "Dr.Sefić",poliklinici "Sanasa" i poliklinici "Dr.Karčić".Koju polikliniku od ove tri mi preporučujete po pitanju stručnosti oftamologa?Da li kod oftamologa mogu saznati informacije u vezi očuvanja dobrog vida,načina,namirnica isl. tokom cijelog života?Namjeravam otići oftamologu,bez većeg gubitka vremena na izboru oftamologa,pa bi vaša mala preporuka za mene bila odlučujuća.Hvala na svakoj sugestiji. :thumbup

PZO "OKO" dr Karcic ili PZO "Svjetlost"
Post Reply