Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Raja pozdrav opet. Zamolio bih vas za mišljenje o Office shoes u Sarajevu. Trenutno je neko veliko sniženje pa razmišljam da uzmem ove: https://www.officeshoes.ba/cipele-timbe ... -mid/22016
Trazio sam neke mid top za suho i hladno vrijeme pa mi se ovaj model svidio. Kakva su generalno iskustva sa njima, da li prodaju originale (po vašem mišljenju), da li se isplate ovi modeli do 150 KM ili da potražim nešto bolje?
Hvala vam unaprijed za izdvojeno vrijeme.
Roba je originalna, izbor je los i proslosezonski uglavnom, prihvataju reklamacije, internet narudzbe dostavljaju u razumnom roku. Nije Paul Smith, ali ok je
Za mene licno office shoes je odlican, posebno sad u ovom periodu kad su snizenja i kad se za relativno malo para moze uzeti kvalitetna i brendirana obuca. Kupio sam poprilican broj obuce i nikad nisam imao neki problem sa lošom kvalitetom.
Office Shoes odličan! U toku im je i akcija dodatnih 10% za narudžbe preko web-a. Ja sam jučer naručio jedan par i javim koliko im bude trebalo za dostavu Naravno, prvo sam ih u radnji probao da vidim koji broj mi odgovara
Office je engleski i ima ih svudge sto daje kakvu-takvu garanciju da ne tusi dupljake.
Interesantno, kupio u jaknu u Timberland store u Bukurestu, na racunu Office shoes. Vjerovatno je i Timberlad u BBI-u njihov.
Cossack wrote: ↑29/01/2020 10:06
Office Shoes odličan! U toku im je i akcija dodatnih 10% za narudžbe preko web-a. Ja sam jučer naručio jedan par i javim koliko im bude trebalo za dostavu Naravno, prvo sam ih u radnji probao da vidim koji broj mi odgovara
Takav sam ti sam.....probaj, pa naruci preko weba ako je jeftinije...
To isto radim i sa sport vision i sport reality radnjama.
tempuser wrote: ↑29/01/2020 10:45
Office je engleski i ima ih svudge sto daje kakvu-takvu garanciju da ne tusi dupljake.
Interesantno, kupio u jaknu u Timberland store u Bukurestu, na racunu Office shoes. Vjerovatno je i Timberlad u BBI-u njihov.