Office food
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#226 Re: Office food
Uglavnom, poenta je: tica je tica 
- pringless
#227 Re: Office food
Joj sto ne mogu ovih komentara i usporedjivanja. Brate ko moze pojest ici ce tamo i jest, kome je dosta hamburger da se za dan zasiti normalo da nece i vozdra; sta ima svak po 5 puta pisat sta se vise isplati a sta ne 
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#228 Re: Office food
zato sto je ovo forum

-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#229 Re: Office food
Imaš tamo piletinu pohovanu čipsom.pringless wrote:Joj sto ne mogu ovih komentara i usporedjivanja. Brate ko moze pojest ici ce tamo i jest, kome je dosta hamburger da se za dan zasiti normalo da nece i vozdra; sta ima svak po 5 puta pisat sta se vise isplati a sta ne
-
thandorina
#230 Re: Office food
Sad ce opet biti problem sto sam primijetila...da nisam, bilo bi usutila se i sve u krug....sad samo ne razumijem dio oko nemuste reakcije? U konacnici, kakve veze ima....DaysleepeR wrote:samim tim što si uopšte obratila pažnju na ono što sam napisao i tako nemušto reagirala, mislim da nisam daleko od istinethandorina wrote: Kako si samo pogodio? Znaci, sto vise forumasa jede (na vratima pitaju ko je s foruma), tako ja dobijem platu, pa vas molim da se na ulazu javljate da ste s foruma...
Ljudskoj gluposti nikad kraja, pa to ti je...
- kkbosna_90
#231 Re: Office food
Uh, evo meni muka odmah, čuj kilu bureka pojesti odjednom
Mislim da bi mi trajalo 10 dana
[/quote]
Hahaha, ako je iz pekare Panera nije to problem
[/quote]
To ti ozbiljno?
Mora da imaš ugrađen mješalac u želucu
[/quote]
Ogladni se poslije treninga...

Hahaha, ako je iz pekare Panera nije to problem
To ti ozbiljno?
Ogladni se poslije treninga...
-
sarajev_o
#232 Re: Office food
sta je kila bureka,30 cevapa,dva tanjira graha??
ljudi ekonomicni ste
- pringless
#233 Re: Office food
Dobro ba, tema se zove "office food" a ne "sta je sve bolje za 9 km" niti "otkrivanje tople vode". Imal ko sta konkretno rec: bio sam, svidja mi se, jeo sam to to i to, pizza je bolja/gora nego u starom restoranu...
-
oči pune ljubavi
#234 Re: Office food
pringless wrote:Dobro ba, tema se zove "office food" a ne "sta je sve bolje za 9 km" niti "otkrivanje tople vode". Imal ko sta konkretno rec: bio sam, svidja mi se, jeo sam to to i to, pizza je bolja/gora nego u starom restoranu...
-
thandorina
#235 Re: Office food
Pa eto, ja rekla, ali kako nisam pljunula na sve, proglasena sam PR-om...pringless wrote:Dobro ba, tema se zove "office food" a ne "sta je sve bolje za 9 km" niti "otkrivanje tople vode". Imal ko sta konkretno rec: bio sam, svidja mi se, jeo sam to to i to, pizza je bolja/gora nego u starom restoranu...
-
Pera Trta
#236 Re: Office food
I ja sam rekao, ali kako nisam hvalio, ignorisale ste moj post.thandorina wrote:Pa eto, ja rekla, ali kako nisam pljunula na sve, proglasena sam PR-om...pringless wrote:Dobro ba, tema se zove "office food" a ne "sta je sve bolje za 9 km" niti "otkrivanje tople vode". Imal ko sta konkretno rec: bio sam, svidja mi se, jeo sam to to i to, pizza je bolja/gora nego u starom restoranu...
-
thandorina
#237 Re: Office food
ama nisam ignorisala nista, vec ja iznijela svoje misljenje, ti svoje...pa sta sad treba da te napadam zato sto se ne slazemo?Pera Trta wrote:I ja sam rekao, ali kako nisam hvalio, ignorisale ste moj post.thandorina wrote:Pa eto, ja rekla, ali kako nisam pljunula na sve, proglasena sam PR-om...pringless wrote:Dobro ba, tema se zove "office food" a ne "sta je sve bolje za 9 km" niti "otkrivanje tople vode". Imal ko sta konkretno rec: bio sam, svidja mi se, jeo sam to to i to, pizza je bolja/gora nego u starom restoranu...
- because_of_you
#238 Re: Office food
Ovdje sve puno samoproglašenih moderatora 
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#239 Re: Office food
a jal gazda sarajlija ili visocaci hrane sarajlije

- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#240 Re: Office food
Ja sam to vec napisao.pringless wrote:Dobro ba, tema se zove "office food" a ne "sta je sve bolje za 9 km" niti "otkrivanje tople vode". Imal ko sta konkretno rec: bio sam, svidja mi se, jeo sam to to i to, pizza je bolja/gora nego u starom restoranu...
Što se tiče pizze, ista je kao u starom restoranu, jer isti picmajstor radi. Prepoznao sam ga.
- DaysleepeR
#241 Re: Office food
ja iskreno ne vidim poentu hvaliti bilo kakav vid privatnog biznisa samo zato što je to nešto "novo i zanimljivo"
privatni biznis mora u konačnici za reputaciju da se bori ponudom i kvalitetom, bez obzira što ima lijep interijer i cool jumbo plakate po gradu
ako je ljudima 9 KM puno za ponudu kakvu pruža, džaba sve to što je u pitanju nešto "novo, cool i zanimljivo"
biznis je biznis i bude li hvaljen samo će mu opadati usluga
zato ne kontam ove forumske PR-ove ili ako to već nisu onda su prave tetke sa svojim ofirnim afirmativnim postovima
daj mi kvalitet, ići ću tamo, bez da mi to iko po forumu imputira ili obratno
privatni biznis mora u konačnici za reputaciju da se bori ponudom i kvalitetom, bez obzira što ima lijep interijer i cool jumbo plakate po gradu
ako je ljudima 9 KM puno za ponudu kakvu pruža, džaba sve to što je u pitanju nešto "novo, cool i zanimljivo"
biznis je biznis i bude li hvaljen samo će mu opadati usluga
zato ne kontam ove forumske PR-ove ili ako to već nisu onda su prave tetke sa svojim ofirnim afirmativnim postovima
daj mi kvalitet, ići ću tamo, bez da mi to iko po forumu imputira ili obratno
- BHF_Manijak
#242 Re: Office food
E moj ti, sta jos Sarajlije drze u ovom gradu, jal je ada no jal IB...Toto wrote:a jal gazda sarajlija ili visocaci hrane sarajlije![]()
![]()
- Not My Idea
#243 Re: Office food
Splinter wrote:nista bez mcdonald`s-a
-
Eborg
#244 Re: Office food
Imaju li šta tradicionalne hrane ili se opet mora ići u skupe aščinice ako se gostima hoće pokazati domaća kuhinja?
Mislim na sogan dolme, filovane paprike, bosanski lonac, tagaricu, pite, begovu čorbu i tako to.
Kad bolje razmislim, sumnjam da bi se uopće isplatilo praviti ove stvarčice, ovako samo bubnu kesu tjestenine i eto. 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#245 Re: Office food
Nema.Eborg wrote:Imaju li šta tradicionalne hrane ili se opet mora ići u skupe aščinice ako se gostima hoće pokazati domaća kuhinja?Mislim na sogan dolme, filovane paprike, bosanski lonac, tagaricu, pite, begovu čorbu i tako to.
Kad bolje razmislim, sumnjam da bi se uopće isplatilo praviti ove stvarčice, ovako samo bubnu kesu tjestenine i eto.
-
Eborg
#246 Re: Office food
Znači samo teretna hrana, hvala! 
-
VjecitiStudent
#247 Re: Office food
Izvanredna tema, slika i prilika naseg mentaliteta 
-
Gospoda Ministarka
#248 Re: Office food
Ovo je restoran za "gladne oci" kao sto se kaze, prvo ako je namjenjeno ljudima koji u toku radnog vremena zele nesto da prezalogaje, meni licno je preskupo jer ne isplati mi se davati dobar dio toplog obroka da nahranim gladne oci, koje se nikad nahraniti ne mogu
a za pola toga novca mogu pojesti nesto super svjeze, ako je namjenjeno tome da ja namjenski odem na "veceru" tamo, osim sto ambijent nije za toga, nije vala ni hrana... Sve u svemu, drago mi je sto su se otvorili, (zao mi je restorana koji je tu bio prije), ali nista spektakularno niti vrijedno silne paznje koja se digla.
Objekat trenutno dobro prazan.
Objekat trenutno dobro prazan.
- black
#249 Re: Office food
za tih 9km mogu komotno dvoje jesti, uzmes jednom i dopunjavas 
- DaysleepeR
#250 Re: Office food
"all you can eat" koncept postoji od 1946. godine i zamišljen je tako da kroz cijenu koju platite a sa pažljivo biranim izborom hrane prosječan ljudski organizam nikako ne može pojesti toliko da ponuđaču napravi trošak veći od cijene koju plati konzument.
dakle klasična ugostiteljska navlakuša, stoga razmišljati isplati li se ili ne je bespredmetno, pitanje je samo da li ste se najeli i da li ste zadovoljlni onim čime ste se najeli, a diskutovati o isplativosti je bespredmetno
donji ste čim platite 9 KM, vratiti (pojesti) ih nećete
dakle klasična ugostiteljska navlakuša, stoga razmišljati isplati li se ili ne je bespredmetno, pitanje je samo da li ste se najeli i da li ste zadovoljlni onim čime ste se najeli, a diskutovati o isplativosti je bespredmetno
donji ste čim platite 9 KM, vratiti (pojesti) ih nećete