Ofanziva

Post Reply
_majevica_

#101 Re: Ofanziva

Post by _majevica_ »

travnik wrote:I kakve sve ovo napisano ima veze sa Komsicevim mandatom!!??? Sve sto je napisano desilo se vise od jednog desetljeca prije nego sto je on postao clan Predsjednistva BiH.
@Betand...kaze sta ce Komisic izjaviti za 20 godina...hoce da bude vizionar pa mu vizionarski odgovaram i dodajem da ce
Komisic dobiti i naradu poslije 20 godina zato sto je uspio biti nenacionalista i boreci se za ravnopravnost svih naroda u BiH
i cjelovite BiH i to isto na osnovama njegovog rada i zalaganja bice sacuvano :D
Betand wrote:mani Komšića , nit je biran od Hrvata niti ih predstavlja , da ih predstavlja onda nebi u cik zore dolazio da polozi vijence zrtvama zlocina u Grabovici , prije no sto se narod okupi u 12h kada je zakazana bila zvanicna ceremonija , nek se onaj ko ga brani upita zasto? od 15-tak članova njegova ureda samo je jedan Hrvat , interesuje me šta će dotični nakon 20 godina kazati za to svoje predsjednjikovanje u kojem se krio od naroda kojega kobajagi predstavlja
bogumil-8

#102 Plan normalnih ljudi u BiH

Post by bogumil-8 »

Nekoliko diskutanata u ovoj temi ima "boju nacionaliste" te im (svima redom) postavljam zajedničko pitanje:
Kome (Hrvatima, Srbima, Bošnjacima, "ostalima") bi bio "uskraćen zastupnik", ili "ugrožen nacionalni interes" ako bi bio kandidovan i bio izabran od bilo koje stranke i bilo kojeg "naroda" gospodin Bogić Bogićević?!
Koga to u BiH on ne bi valjano zastupao? Lopove i naciste, te klero-nacionaliste ne računam (njima i treba "zapapriti").
Postoji i "plan normalnih ljudi"! Na njima je da pokrenu "ofanzivu" i pokažu da još uvijek u BiH ima dovoljno "normalnih" koji mogu i hoće živjeti, raditi i stvarati zajedno (za svoje dobro i za dobrobit svih u BiH).
Edit: "Pravi zastupnik" Hrvata je: M. Boban, D. Kordić, A. Jelavić, I. Andrić -Lužanski, D. Čović, I. Miro Jović, .... (oni će "usrećiti" Hrvate , kao što ih je i M. Tuđman "usrećio").
Kome ne valjaju: Dragan Vikić, Željko Komšić, Dragan Lukač, Stjepan Šiber,..., nek se nosi u p. m.!!!
Last edited by bogumil-8 on 13/12/2009 19:22, edited 4 times in total.
Betand

#103 Re: Ofanziva

Post by Betand »

_majevica_ wrote: ptice sa grana da su napali BiH -JNA i ostali sa istoka i da su 93 godine napali iz takozvane H-B postrojbe na ABiH koja je
pruzala otpor VRS-a radi agresije koje je zapocela JNA na BiH. :bih:
vidiš moje ptice na grani kazu da je 93 obratno bilo , al kakve to veze ima sa Komšićem osim toga da je i on napadao na narod koji ko fol predstavlja danas zato sam ti i spomenuo onaj primjer iz grabovice jer se nesmije suociti lice u lice s ljudima
_majevica_

#104 Re: Plan normalnih ljudi u BiH

Post by _majevica_ »

bogumil-8 wrote:Nekoliko diskutanata u ovoj temi ima "boju nacionaliste" te im (svima redom) postavljam zajedničko pitanje:
Kome (Hrvatima, Srbima, Bošnjacima, "ostalima") bi bio "uskraćen zastupnik", ili "ugrožen nacionalni interes" ako bi bio kandidovan i bio izabran od bilo koje stranke i bilo kojeg "naroda" gospodin Bogić Bogićević?!
Koga to u BiH on ne bi valjano zastupao? Lopove i naciste, te klero-nacionaliste ne računam (njima i treba "zapapriti").
Postoji i "plan normalnih ljudi"! Na njima je da pokrenu "ofanzivu" i pokažu da još uvijek u BiH ima dovoljno "normalnih" koji mogu i hoće živjeti, raditi i stvarati zajedno (za svoje dobro i za dobrobit svih u BiH).
Edit: "Pravi zastupnik" Hrvata je: M. Boban, D. Kordić, A. Jelavić, I. Andrić -Lužanski, D. Čović, I. Miro Jović, .... (oni će "usrećiti" Hrvate).
Ma nemora samo ta lica koja su malo poznata medijski.Recimo koj komsija Petar koji je eto bio cijeli rat u Federaciji..
Sta je on kriv ako se nije borio u ABiH a glasa recimo za SDP.Srbin.Sto ga sada neko misli da moze ubijediti da nije Srbin
slavi sve svoje vjerske obicaje ide u crkvu normalnoi sto je kriv ako glasa za SDP i zivi u Federaci....
Betand

#105 Re: Ofanziva

Post by Betand »

neki neshvataju osnovno , svaki od tri clana predsjednistva predstavljaju jedan od tri konstitutivna naroda , s tim da je Komšić izabran voljom drugog naroda a ne onoga koji predstavlja , naravno nije on kriv sto je to tako ispalo , a drugo ovaj što pita za Bogića , pa on če predstavljati vjerovatno one koji ga izaberu , građane , ali građani ne biraju , već Srbi , Hrvati i Bošnjaci , tako da ako bi on upao kao član presjedništva jedan narod bi ostao bez svog predstavnika , a pogodi koji? e to se više nesmije dozvoliti
_majevica_

#106 Re: Ofanziva

Post by _majevica_ »

Betand wrote:vidiš moje ptice na grani kazu da je 93 obratno bilo
Da nisu te ptice papagaji koji su slusale vijesti H-B tokom rata :D
Salim se ...nego Komisic je ipak covjek kao i drugi u BiH sto je ostao u Federaciji vjerovatno on samo zna..
a mi mozemo nagadjati razloge.Ipak sam ubijedjenja da je vjerovao svojoj politickoj opciji SDP-a da ce tako
jedino moci narodi zajedno zivjeti u miru u BiH.Jer ta opcija je jedina logicna ako se hoce sacuvati cjelovitost
BiH i ravnopravnost svih naroda na svakom dijelu BiH.
bogumil-8

#107 Re: Ofanziva

Post by bogumil-8 »

Izvini, nisam bio dovoljno "sarkastičan" , te sam proširio post (da bi razumjeli poruku i ovi koji misle da će ih D. Čović "usrećiti", pa ovaj bi sve Hrvate iselio iz RS).
U vrijeme M. Tuđmana Hrvatima iz RS se nudila izgradnja kompletnih sela u Hrvatskoj (na području protjeranih Srba), sa rasporedom kuća kakve su imali u RS (samo da se ne vraćaju u RS). "Humano preseljavanje" na djelu, baš kao što su to radili i "Bobanovi sljedbenici", čiju politiku "baštini" D. Čović.
I, prestanite olajavati Ž. Komšića! Kome on "ne valja"?!
Kome ne valjaju: Dragan Vikić, Željko Komšić, Dragan Lukač, Stjepan Šiber,..., nek se nosi u p. m.!!!
Last edited by bogumil-8 on 13/12/2009 19:41, edited 1 time in total.
salter071

#108 Re: Ofanziva

Post by salter071 »

Cekaj da vidimo....
Da bi glasali na izborima, ovi koji bi dosli iz EU bi se morali prvo prijaviti i dobiti papire u Bosni, pa da onda glasaju.
Jeli tako?
E sad, ako imamo u vidu da su se mnogi zadnjih desetak godina tesko izborili za te EU papire, tj. drzavljanstvo, koliko bi bili spremni da sve to prokockaju a radi SAMO JEDNIH IZBORA, koji mogu nesto promijeniti, ali i ne moraju, jer nema nikakvih garancija da ce upaliti.
Neko je pominjao prijavu boravista negdje u RS-u i tetu za salterom... Kad znaju vrapci na grani, sigurno zna i ta teta sa saltera da se vecina tih ljudi iz EU morala odreci bosanskih papira radi EU drzavljanstava (jer EU zemlje, vecina njih ne dozvoljava oba), a sigurno zna i sta bi se desilo da ih hladno prijavi ambasadama ...sto ne sumnjam da bi uradila.
I onda bi se desilo - sta? Ono sto, sudeci po vijestima u posljednje vrijeme, EU samo ceka. Deportacije. Masovne.
I u kakav bi polozaj to dovelo glasace koji su dosli iz EU da pokusaju na taj nacin nesto promijeniti izborima?
O tome niste razmisljali, jeli?
travnik

#109 Re: Plan normalnih ljudi u BiH

Post by travnik »

bogumil-8 wrote:Nekoliko diskutanata u ovoj temi ima "boju nacionaliste" te im (svima redom) postavljam zajedničko pitanje:
Edit: "Pravi zastupnik" Hrvata je: M. Boban, D. Kordić, A. Jelavić, I. Andrić -Lužanski, D. Čović, I. Miro Jović, .... (oni će "usrećiti" Hrvate , kao što ih je i M. Tuđman "usrećio").
Prave i krive zastupnike valjda bira narod. Izvini, nemam nista protiv tebe, ali ipak ja znam bolje tko mene predstavlja i sta je najbolje za mene od tebe. Tvoja posljednja recenica je dno dna, sami primitivizam, izljev bijesa, ukratko fekalija. Kao ti ces odrediti tko je dobar, a tko nije dobar Hrvta, i ako netko ima nesto protiv npm. Sibera neka se goni tamo odakle je izasao. Ma koja "multi-kulti" tolerancija, uvazavanje, teznja ka kompromisu, dijalogu i itd. Na desetine tisuca ljudi iz Lasvanske doline vole ovu zemlju, zive ovdje i zele da nastave zivjeti ovdje, a ne vole i ne cijene Sibera. I sta sad!!!???? Oni su olosi, primitivci ili sta li vec!!!??? Na primjer jedan Rajkovic ili Pera Gudelj sigurno nisu fanatici Sibera, a zaposlili su na ticuce ljudi i to raznih nacionalnosti, te im na taj nacin omogucili da ostanu na svojim visestoljetnim ognjistima, a ne da idu van Lasvanske doline. Uradili su vise nego Siber koji trabunja kojekakve imaginarne i nerealne gluposti i koji je potpuno marginalan lik. Od kada je on ili netko drugi (bilo tko) mjerilo domoljublja??? Sta to imamo kg za masu, cm i metre za daljinu, a Sibera za domoljublje prema BiH???? Ili Komsica???? Koja gomila gluposti!!!! Odredjena i samoprozvana skupina "domoljuba" treba odredjivati prava drugima i odredjivati sta je najbolje za druge. Pa pustimo svakog da odluci sta je najbolje za njega i tko ce ga predstavljati!
travnik

#110 Re: Ofanziva

Post by travnik »

bogumil-8 wrote:Izvini, nisam bio dovoljno "sarkastičan" , te sam proširio post (da bi razumjeli poruku i ovi koji misle da će ih D. Čović "usrećiti", pa ovaj bi sve Hrvate iselio iz RS).
U vrijeme M. Tuđmana Hrvatima iz RS se nudila izgradnja kompletnih sela u Hrvatskoj (na području protjeranih Srba), sa rasporedom kuća kakve su imali u RS (samo da se ne vraćaju u RS). "Humano preseljavanje" na djelu, baš kao što su to radili i "Bobanovi sljedbenici", čiju politiku "baštini" D. Čović.
Malo tko olajava Komsica, vec samo govori o nacinu izbora, o nacelima. Uostalom, o tome sam vec pisao na ovoj temi, pa da ne ponavljam. A je li to Komsic sveta krava pa da ga se ne smije dirati!!!???? Dok sve druge, poput Tihica, Zlaje, Hareta, Covica, Dodika, Radmanovica i itd. smijemo. Je li to Komsic ima certifikat da je zasticen od javne ili bilo koje druge kritike?
travnik

#111 Re: Ofanziva

Post by travnik »

bogumil-8 wrote:Izvini, nisam bio dovoljno "sarkastičan" , te sam proširio post (da bi razumjeli poruku i ovi koji misle da će ih D. Čović "usrećiti", pa ovaj bi sve Hrvate iselio iz RS).
Po cemu su na primjer Pera Gudelj (vlasnik FIS-a), Franjo Rajkovic ( vlasnik Economica) ili Vjekoslav Bevanda sljedenici Mate Bobana!!???? Zbog toga sto su Pera i Rajkovic zaposlili na tisuce ljudi! Onda kamo srece da u BiH imamo vise takvih sljedbenika! Prestani olako etiketirati ljude i mani se besmislene i bolesne generalizacije.
armin071

#112 Re: Ofanziva

Post by armin071 »

travnik wrote:
Po cemu su na primjer Pera Gudelj (vlasnik FIS-a), Franjo Rajkovic ( vlasnik Economica) ili Vjekoslav Bevanda sljedenici Mate Bobana!!???? Zbog toga sto su Pera i Rajkovic zaposlili na tisuce ljudi! Onda kamo srece da u BiH imamo vise takvih sljedbenika! Prestani olako etiketirati ljude i mani se besmislene i bolesne generalizacije.
Mozes li nam samo ukratko opsati (ako znas) imovinske kartone spomenutih pred rat i poslije rata..... I onda objasni kako i sta??
Betand

#113 Re: Plan normalnih ljudi u BiH

Post by Betand »

travnik wrote:
Prave i krive zastupnike valjda bira narod. Izvini, nemam nista protiv tebe, ali ipak ja znam bolje tko mene predstavlja i sta je najbolje za mene od tebe. Tvoja posljednja recenica je dno dna, sami primitivizam, izljev bijesa, ukratko fekalija. Kao ti ces odrediti tko je dobar, a tko nije dobar Hrvta, i ako netko ima nesto protiv npm. Sibera neka se goni tamo odakle je izasao. Ma koja "multi-kulti" tolerancija, uvazavanje, teznja ka kompromisu, dijalogu i itd. Na desetine tisuca ljudi iz Lasvanske doline vole ovu zemlju, zive ovdje i zele da nastave zivjeti ovdje, a ne vole i ne cijene Sibera. I sta sad!!!???? Oni su olosi, primitivci ili sta li vec!!!??? Na primjer jedan Rajkovic ili Pera Gudelj sigurno nisu fanatici Sibera, a zaposlili su na ticuce ljudi i to raznih nacionalnosti, te im na taj nacin omogucili da ostanu na svojim visestoljetnim ognjistima, a ne da idu van Lasvanske doline. Uradili su vise nego Siber koji trabunja kojekakve imaginarne i nerealne gluposti i koji je potpuno marginalan lik. Od kada je on ili netko drugi (bilo tko) mjerilo domoljublja??? Sta to imamo kg za masu, cm i metre za daljinu, a Sibera za domoljublje prema BiH???? Ili Komsica???? Koja gomila gluposti!!!! Odredjena i samoprozvana skupina "domoljuba" treba odredjivati prava drugima i odredjivati sta je najbolje za druge. Pa pustimo svakog da odluci sta je najbolje za njega i tko ce ga predstavljati!
potpisujem tvoje riječi Tranvičanine , ovaj u svojoj viziji superrase je potegao na bezobrazluk i pljuvanje svega sto ne misli kao i on , nemam komentara
salter071

#114 Re: Ofanziva

Post by salter071 »

Sto se tice postavljaca teme i njegovih pristalica, nadam se da je ideja koju navode samo jedna nepromisljena djetinjarija. Inace, ako je shvatim ozbiljno, jos cu pomisliti kako se govori o izbornoj prevari.
Jos nesto... ova me tema podsjeti na jedan blog na koji slucajno naletih i ismijah se do suza. Na tom blogu se par Srba i Hrvata dosjetilo kako zajedno u Bosni imaju preko 51% glasova, pa bi mogli za bosanjackog predstavnika izabrati nekog od npr. Plavsickine familije. Sto da ne, kad je proslo sa Komsicem?
Smijesni ste svi vi sa ovakvim i slicnim idejama. :D
bogumil-8

#115 Re: Plan normalnih ljudi u BiH

Post by bogumil-8 »

Ovo je suština i kontekst "pravih zastupnika":
Vi, što mislite da Ž. Komšić (ili Bogić Bogićević) nije "pravi" zastupnik svim "normalnim ljudima" u BiH, za vas ću uvijek biti na suprotnoj strani ("dno dna"), jer vi ste za dijeljenje na "podobne i ne podobne", a ja nisam. D. Lukač, S. Šiber, B. Bogićević, i slični ne odgovaraju nacionalistima i klero-nacionalistima (i naravno da sam za takve, i u HDZ i u SDA i u SDS, ... "dno-dna"). Hvala vam na takvoj "toleranciji". Sa takvima nema i ne može biti "tolerancije".
Betand

#116 Re: Ofanziva

Post by Betand »

jarane , nek Komšić zastupa sve normalne ljude , nemam ništa protiv , ali ko će mene onda zaštiti od ova druga dva po tebi nenormalna člana predsjedništva ,jer ja bas nisam normalan jer nisam za Komšića , dakle , jedan prestavlja Srbe , drugi Bošnjake , ispadoše onda automatski svi Hrvati jedini normalan narod u Bih pošto ih zastupa ovaj jedini normalan član predsjedništva , hajd fala , normalno je da je normalno :D
salter071

#117 Re: Ofanziva

Post by salter071 »

Sta ovdje covjek sve procita! Pa ostani normalan. :D
travnik

#118 Re: Ofanziva

Post by travnik »

armin071 wrote:
travnik wrote:
Mozes li nam samo ukratko opsati (ako znas) imovinske kartone spomenutih pred rat i poslije rata..... I onda objasni kako i sta??
Naravno da ne znam, a koliko znam ne vodi se niti jedan postupak protiv njih. I kakve to veze sada ima? Kazem da su ljudi uradili prave stvari i osobno znam mnogo ljudi koji ne bi zivjeli u BiH da nije bilo njih, odnosno da se nisu tu uspjeli zaposliti, otisli bi vani. Na desetine tisuca ljudi u BiH, sto politicara, sto gospodarstvenika, a i drugih su znatno promijenili svoj imovinksi karton. Koliko znam protiv dvojice spomenutih se ne vodi niti jedna postupak pred sudom. Ukoli ima ista nelegalno, zna se, zatvor! Njih sam spomenuo jer mi nije jasno kako to da "sljedbenici" Mate Bobana zaposljavaju i Bosnjake, i Srbe, i Hrvate. I kako to da su ta dvojica kao "sljedbenici" Mate Bobana uradili vise za gradjane Lasvanske doline nego stotine drugih koji nisu sljedbenici pomenutog lika. Sit sam te generalizacije i etiketiranja ljudi po principi: tko nije sa nama, odnosno tko ne misli identicno kao mi, onda je nacionalista, secionista i fasista!
travnik

#119 Re: Plan normalnih ljudi u BiH

Post by travnik »

bogumil-8 wrote:Ovo je suština i kontekst "pravih zastupnika":
Vi, što mislite da Ž. Komšić (ili Bogić Bogićević) nije "pravi" zastupnik svim "normalnim ljudima" u BiH, za vas ću uvijek biti na suprotnoj strani ("dno dna"), jer vi ste za dijeljenje na "podobne i ne podobne", a ja nisam. D. Lukač, S. Šiber, B. Bogićević, i slični ne odgovaraju nacionalistima i klero-nacionalistima (i naravno da sam za takve, i u HDZ i u SDA i u SDS, ... "dno-dna"). Hvala vam na takvoj "toleranciji". Sa takvima nema i ne može biti "tolerancije".
Normala, supljiras jer je tvoj post primjer netolerancije i primitivizma. Djelujes po principu: tko ne misli identicno kao ja, on je fasista, secionista i nacionalista! Prave i krive zastupnike ne odredjujem niti ja, a niti ti, vec narod! To sto tebi izbor pojedinog ili pojedinih naroda ne odgovara nije nikakav razlog da ovdje prosipas svoje "tolerantne" teorije i da vrijedjas ljude. Nigdje nisam rekao tko je, a tko nije moj politicki zastupnik, vec insistiram na nacelima, a ona nisu rastezljiva kategorija onako kako nama odgovaraju, vec su, barem u ovoj problematici, konstantna. Po cemu si ti normalan kada ljude vrijedjas, etiketiras ih nacionalistima i kleronacionalistima? I to bez ijednog argumenta. Zapravo ima jedan. Nisu zaljubljeni u likove sa tvoje liste! Smijesno! I ne odgovori ti meni po cemu su jedan Pera Gudelj ili Rajkovic fasisti i nacionilisti? Prestani generalizirati i etiketirati ljude bez ikakvog normalnog utemeljenja.
buzzer

#120 Re: Ofanziva

Post by buzzer »

Betand wrote:neki neshvataju osnovno , svaki od tri clana predsjednistva predstavljaju jedan od tri konstitutivna naroda , s tim da je Komšić izabran voljom drugog naroda a ne onoga koji predstavlja , naravno nije on kriv sto je to tako ispalo , a drugo ovaj što pita za Bogića , pa on če predstavljati vjerovatno one koji ga izaberu , građane , ali građani ne biraju , već Srbi , Hrvati i Bošnjaci , tako da ako bi on upao kao član presjedništva jedan narod bi ostao bez svog predstavnika , a pogodi koji? e to se više nesmije dozvoliti
prije ce biti da ti ne shvatas osnovno. u daytonu nije bilo predstavnika gradjana, samo vrli predstavnici naroda. i oni su tamo, vjerovatno ne svojom voljom, dozvolili da se u tzv. deytonski ustav metne kako je bih drzava ravnopravnih naroda b-s-h i gradjana. dakle koliko god to tebi bilo neprihvatljivo, vasi su predstavnici - vas alija, vas slobo i vas franjo potpisali da su gradjani vama bosnjakosrbohrvatima jednakopravni. zajeb, ali sta ces. jest da im nisu predvidjeli mjesto u predsjednistvu i procente mjesta u institucijama, ali su propustili ukinuti im pravo glasa, kad ih vec nisu uspjeli iskorjeniti u ratu. eh sad, ako ti ocekujes od gradjanskih glasaca da glasaju za nacionaliste, a izborni zakon im dozvoljava da glasaju za koga im volja, onda si ti ne samo indoktriniran, nego i naivan. :D
ROTOR 9

#121 Re: Ofanziva

Post by ROTOR 9 »

Znate sta :?:
Komee ne svijda neka ide gdje zeli.. ako se neko moze zaliti na polozaj uopste onda su to Bosnjaci.. godinama pokusavam dobiti posao na raznoraznim konkursima., ali ne ide.. niko ne gleda skolsku spremu nego - nacionalno opredeljenje- rodni list.. Vjerujem da ce se javiti jos neko sa slicnim problemom.. ali JA da se zovem Mario ili Milos davno bih imao radno vrijeme od 08h -16h i vozdra..Cak sta vise dovoljno bi bilo da se javim samo da imam zelju da radim i nista vise.. papiri ce poslije doci.. Zapita li se iko sto se otvaraju silni privatni fakulteti :?: I prije svega ko im daje dozvolu :?:
Jedino se u Sarajevu forsira neka multieticnost.,multi ovo ono.. na radnom mjestu moze biti kocnica kolika zeli., na fakultetima isto., nemoj ga smjeniti remetis nacionalni kljuc.. Ok imamo li takav problem u Banjaluci., Mostaru, Trebinju,.. pika li se kod njih nacionalni kljuc.. u Sarajevu cak ona siromasna mjesna zajednica ne moze izvesti novo rukovodstvo da ne bude opet sve po nacionalnom kljucu.. murija ne smije izgazat lopova jer je druge nacije i zalice se ovom., onom.. dodje Bosnjo da trazi krvavo platu zaradjenu., murija odvaja bubrege.. jedino se Bosnjacima vjecito spocitava tolerancija.,suzivot a sto ti svake godine unazade 4-5 godina, sto ti svakih 30 godina namece nove ustave i zakone..Bosnjaci su polozili do sada kroz vijekove svoju multi-multi..da li ste VI sa istoka ili zapada dokazali tu svoju slatkorjectivost ? Zaista postoji li igdje na zemlji da neka manjina odredjuje pravila vecini :?:
HALO SVIMA :!: u sve ovo ne bih vjerovao da zivim negdje u toplom domu zapadne evrope..
U konacnici..ko hoce fino ., normalno moze nema problema ALI da se ove stvari desavaju negdje vani davno bi izbio sukob.. OK-- Proglasite nezavisnost vec sutra.. moze sto se tice mene.. al cu onog svog prostora ogradit kako JA zelim a ne kako se VI dogovorite .. :!:
Betand

#122 Re: Ofanziva

Post by Betand »

ok je Travnik , ovaj je prokuzen , to je jedan od onih sto su za graĐansku ,ali gdje su svi koji nemisle kao on ustaše i četnici
Betand

#123 Re: Ofanziva

Post by Betand »

ROTOR 9 wrote: ali JA da se zovem Mario ili Milos davno bih imao radno vrijeme od 08h -16h i vozdra..
vozdra i tebi , ja se zovem Mario i Miloš a radim ko Kinta Kunte , teorija ti je za k-....
bogumil-8

#124 Re: Ofanziva

Post by bogumil-8 »

Vi ("nacionalisti") počeli ste priču o "pravim" i "krivim" zastupnicima! Zato sam vas priupitao i ponovo pitam:
Koji to narod u BiH ne bi volio da ga zastupa B. Bogićević ili S. Cenić?! Naravno, navedeni u ovom trenutku "svima smetaju" osim: NORMALNIM LJUDIMA!
Umjesto "izbornog inženjeringa" aktivirajmo se i pomozimo "normalnim ljudima" da dođu na vlast i budu naši zastupnici na svim nivoima vlasti, i svima će nam biti bolje!
ROTOR 9

#125 Re: Ofanziva

Post by ROTOR 9 »

Betand wrote:
ROTOR 9 wrote: ali JA da se zovem Mario ili Milos davno bih imao radno vrijeme od 08h -16h i vozdra..
vozdra i tebi , ja se zovem Mario i Miloš a radim ko Kinta Kunte , teorija ti je za k-....
Ooo djesi prijatelju.. pa ne vidjeh te od konkursa..
Post Reply