Na OEM BMW plocicama ja jos nisam vidio ime proizvodjaca, ako ni na OEM plocicama VW-a i slicno. Ja sam ih zamjenio na BMW-u 318 520, X5, ali jos nisam vidio Textar, pagid, ATE itd da pise an plocici, ako se radi o plocicama kupljenim u BMW servisima ili ako skidas originalne plocice.ado-šampion wrote:Textar je do neke cca 2007. bio prva ugradnja na BMW modele 1 E87, 3 E90 i 5 E60, znam jer sam usporedjivao brojeve i gledao slike plocica, na svakim pise ime proizvodjaca i model, a ima na bmwfans.info dosta cesto informacija o kojim konkretno plocicama se radi, posebno za starije modele. Npr. http://bmwfans.info/parts-catalog/34116767143, 118d 2004-2006, Textar T4281, a zadnje su bile Textar T4282 i ostale nakon FL 2007 (skinuo nedavno te OE i stavio iste Textar). Dok su posle negdje cca 2007. za prednje presli na Jurid, za ovaj konkretan model Jurid 422 (J-AS). Na modelima F20, moguce i F30 ne sjecam se dobro, i dalje je ista kombinacija, prednje Jurid, zadnje Textar.
Tako je barem za EU trzista.
Moguce je da na nekim modelima koriste Textar i Jurid, ali znam da na vecim i jacim modelima dolaze Pagid, a na M modelima diskovi su Brembo, Pagid plocice.