Održavanje Jeep vozila

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
carguy

#1 Održavanje Jeep vozila

Post by carguy »

Pozdrav ljudi, pretražio sam forum i postove ali nisam našao ni jednu temu koja se tiče održavanja Jeep-ova? Vidim da su prilično opale cijene Cherokee kj modela, i da su vecinom ovi 2.8CRDI. Znam da su talijanski motori i da su auta generalno solidna, ako se nađe neki očuvan primjerak. Sada ako je iko imao iskustva konkretnog sa istima da li može napisati kolike su otprilike cijene održavanja(mali i veliki servis) i ima li ijedan pouzdan i dobar majstor za iste u blizini SA.

Vagam da li da kupujem ili da zaboravim da postoji, jer mi se auto bas sviđa ali nisam siguran što se održavanja tiče(barem ja ne znam puno majstora koji rade sa ovim autima).
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#2 Re: Održavanje Jeep vozila

Post by bitanga_sa_otesa »

mani se dizela,jeep samo benzinac...
broi01

#3 Re: Održavanje Jeep vozila

Post by broi01 »

carguy wrote:Pozdrav ljudi, pretražio sam forum i postove ali nisam našao ni jednu temu koja se tiče održavanja Jeep-ova? Vidim da su prilično opale cijene Cherokee kj modela, i da su vecinom ovi 2.8CRDI. Znam da su talijanski motori i da su auta generalno solidna, ako se nađe neki očuvan primjerak. Sada ako je iko imao iskustva konkretnog sa istima da li može napisati kolike su otprilike cijene održavanja(mali i veliki servis) i ima li ijedan pouzdan i dobar majstor za iste u blizini SA.

Vagam da li da kupujem ili da zaboravim da postoji, jer mi se auto bas sviđa ali nisam siguran što se održavanja tiče(barem ja ne znam puno majstora koji rade sa ovim autima).
Bez obzira sto ne posjedujes Jeep- vozilo pridruzi se facebook grupi Jeep BH i sve ce te informacije imati. Takodze posjeti na ovom forumu temu Terenci i mehanika sigusno 70% teme je bas o jeepovima.
bitanga_sa_otesa

#4 Re: Održavanje Jeep vozila

na fb grupi ce bas nauciti sve :lol: :lol: :lol:
broi01

#5 Re: Održavanje Jeep vozila

Post by broi01 »

bitanga_sa_otesa wrote:na fb grupi ce bas nauciti sve :lol: :lol: :lol:
Podesi malo nisanske sprave i procitaj ste je napisano. GDJE PISE DA CE NAUCITI?
bitanga_sa_otesa

#6 Re: Održavanje Jeep vozila

podesi i ti gramatiku takoDŽe :lol:
carguy

#7 Re: Održavanje Jeep vozila

Post by carguy »

Hvala na informacijama i za temu terenci i mehanika, malo cu vise prelistati svakako nisam je opazio ranije. :thumbup:
Post Reply