onda tamo nekad u ratu, rekoše Juka kriminalac, ubili ga (valjda
onda poslije rata, Mehmed Alagić na sudu, kažu loš čovjek treba u zatvor, bilo mi teško povjerovat, al' reko valjda je sud u pravu...
onda dođoše normalni(ji) dani i heroji mi postadoše Baljić i Bolić i fudbalska reprezentacija, ali počeše im jebavati majke (ne doslovno naravno) po stadionima, pa i ja da ne ostanem dužan...
ždošlo vrijeme i da mi heroj bude i Ivica Osim...ni on ne valja, kažu. barem nekima ovdje na forumu.
sad se pitam hoće li još jednog mog heroja popljuvati (Nenada Markovića) ako se opet plasiramo na završnicu turnira, a tamo ne pobjedimo ni jednu utakmicu? ako se to desi onda bih savjetovao Sergeja Barbareza da se povuče iz reprezentacije dok mu još ne mogu nešto naći zbog čega bi imali razlog da ga mrze.
i onda nešto kontam, je li to sve do mene? je li jednostavno sazrijevam sa svojom okolinom pa stvari gledamo drugačije i bolje ih razumijemo ili je naš narod razočaran u sve i svakoga pa nikome i ne daje šansu, ili je nešto deseto?
zato vas pitam: ima li Bosanac kojeg ne mrzimo? ima li Bosanac po čijem bi smo imenu mogli nazvati neku ulicu, a da smo svi složni oko toga (barem u Federaciji
eto, može vam se činiti poprilično glupom temom, ali mi je nekako lakše kad sam se malo izjado.
P.S. ovo sam isto šupljiro sa svojim burazerom, a on mi da je sva sreća pa nisam vjerovo u djeda mraza