odnos s osobom koja je u braku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Murat Sabanovic
hocu da kazem da se moze desiti ,pogotovo onda kada jedna osoba nije zadovoljna u braku....
-
Stari
Eheeej! sta je novooo...izvini bio sam zauzet pisanjem jednog malo duzeg komentara na temi o... jugoslaviji.novalic wrote:stariiiiiiii
A:
Evo da se slozim sa respektabilnom "A"... uvjek me nervira kad vidim neku mladu, lijepu, napucanu, skroz... a u zivotu se nije osevapila sa nekim mladjim od sebe ...nego od svoje recimo 18-e ...fura na tipove poput mene...zasto je to tako?....nije mi to jasno nikad bilo ...niti ce mi biti.Njima mogu samo savjetovati: trazite partnera ravnog sebi, po mladosti i iskustvu, ove stare - odjebite
-
car-x
konkretno.. sta je reci iskustvo.. znao sam ja da i andja treba dati svoj dorpinos ovoj temi..A wrote:![]()
Eh ovako: da objasnjavam Novalicki i drugim zrelim, odraslim ljudima - ma sta da im ja pricam, znaju sve i sami... Ne vara onaj ko moze, jer svako sebi par nadje. Nego vara onaj kome nesto u tom momentu fali. I znaju odlicno da nije isto varanje curice od 18 godina decka sa kojim se voda pola godine i priklizavanje zene nakoh 20 godina braka, sa necim izgradjenim iza sebe; te nije isto jedno neplanirano opaljivanje i duga veza, makar ona bila cisto sportsko-rekreacionog karaktera.
Maloj raji ne mozes o tome pricati, jer imaju svoju viziju veze "for ever" i 100% cistoj i uspjesnog ljubavi. Polako...
Njima mogu samo savjetovati: trazite partnera ravnog sebi, po mladosti i iskustvu, ove stare - odjebite
-
Stari
Hm...kol'ko ono Sean ima danas godina ?...60-tak i kusur jel? Pa ovako kad se sjetim sebe kad sam imao 18 ...pa mogao sam mastati o nekin napucanim glumicama koje su bile recimo do 10-tak godina starije ...ali bas o onima koje su tad bile jednako stare ...kao i moja nana (prababa)...nekako mi ...odbojno. Ima ba jos uvijek ljepsih , zgodnijih i bogatijih tipova medju mladjim glumcima...majka mu stara.A wrote:"Zasto navaljuju na starca poput mene?", zamisli se Stari...Stari wrote: Evo da se slozim sa respektabilnom "A"... uvjek me nervira kad vidim neku mladu, lijepu, napucanu, skroz... a u zivotu se nije osevapila sa nekim mladjim od sebe ...nego od svoje recimo 18-e ...fura na tipove poput mene...zasto je to tako?....nije mi to jasno nikad bilo ...niti ce mi biti.
-
Stari
Imam osjecaj da bi se ovdje sto-sta moglo i nauciti...deder hitro razvij malo ovo ...neplanirani sex...sta mu to dodje?... Jel to ono ...joj prosvrdlao sam komsijinu suprugu a samo sam htio posuditi mlin za kafu...ne znam sta mi je bilo...kako cu sad svijetu (i komsiji) ...pred oci.novalic wrote:sada.. na jednu stranu.. neplanirani sex.. a drugo veza.. sa nekim ko je u braku....
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Jordan26 wrote:muskarac ako je pravi mora biti "cvrst" i oduprijeti se udatoj zeni ...
-
resad
#64 odnos sa osobom u braku
Mislim da to nije nista cudno, to je postala normalna stvar u Sarajevu poslije rata. Dolaskom sandžaklija grad je izgubio moral. Neki imaju odnose sa vise osoba u toku jednog dana i smatraju to normalnim, iako je to stvarno odvratno.
-
car-x
#65 Re: odnos sa osobom u braku
strasno.. eto sandzaklije sto dodjose u sarajevo, pokvarise moral cijelom gradu..resad wrote:Mislim da to nije nista cudno, to je postala normalna stvar u Sarajevu poslije rata. Dolaskom sandžaklija grad je izgubio moral. Neki imaju odnose sa vise osoba u toku jednog dana i smatraju to normalnim, iako je to stvarno odvratno.
mi smo fakat cudan narod.. vazda je neko drugi kriv..
-
nen-a
naucno dokaazano,ko se navuce na jedan od tri poroka (sex,droga i alkohol) tesko se skida,heroin ispade mila majka pri sexu...A wrote:To ti je ko heroinnovalic wrote:mislis na mlinOdes jednom po mlin.... ne mozes se odvic vise
znam ih podosta koji petkom odu u Begovu dzamiju na dumu i gle cuda cak i u prvom safu klanjaju posle dume pravac horelska soba da taslace, a kod kuce zena ma ne samo zena nego i ponekoliko komada djece cvrce gdje babo kasni svaku vece pa i petkom navece , a oni neznaju da babo osvejava svoj brak i ucvrscuje vezu da bi njih nekako naselamet izveo
samo jos jedna mala opaska za sandaklije, ove sarajlice bi sejtana na ledu potkovale a da sandzaklije ne okrenu za sobom smijesno, i ono malo morala sto su donijeli sa sobom u sarajevu su ga izgubili
-
senada
a kako bi bilo da prvo probamo kako izgleda to kurvanje?ne mozemo govoriti o necemu sto nismo upoznali, iz perspektive drugih, zar ne?Stari wrote:Eh pa lijepo je znati da smo i tu sitnicu sredili...ne zbog mene licno ...jer ja nikad nisam imao ni skim nista ...nego onako principijelno da budu sve mogucnosti otvorene...ako ni zbog cega drugog a ono da ne mora , k'o sto ti Murate rece, anais otvarati novu temu ...
Pa dobro onda ljudi ...ako ste se kurvali dok ste bili u braku...hajd da cujemo (mi koji nismo jelte
)...ne kako je to , u smislu kakav je osjecaj, ....nego ...zasto ?
to.
-
senada
a forumasi/ce nisu ozenjeni/udate?znaci oni koji jesu u braku a trebaju opisati svoje impresije i utiske, ne mogu to ciniti ako nemaju vlastito iskustvo, kontas gavro?gavrilo wrote:sta je sad tema? sex sa udatom/ozenjenom osobom ili sex sa osobom sa foruma
- Murat Sabanovic
eh opet murat kriv!!!!!nen-a wrote:Murat se izgleda opasno navukao, a usput mu savjest proradila, pa murate crni sto uradigavrilo wrote:senada... ja samo kontam da vas murat na veliko muva a da to nike ne kapira![]()
covjek ispituje situaciju![]()
postavnim obicnu temu ,a vi na murata