odnos s osobom koja je u braku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Murat Sabanovic
#1 odnos s osobom koja je u braku
da li ste imali intimni odnos s osobom koja je vec u braku,ima djece i vodi kol'ko tol'ko normalan porodicni zivot?
- Murat Sabanovic
#3 Re: odnos s osobom koja je u braku
dobra ti je kondicija ,te mozes svaki dan ...seka wrote:da, svaki danMurat Sabanovic wrote:da li ste imali intimni odnos s osobom koja je vec u braku,ima djece i vodi kol'ko tol'ko normalan porodicni zivot?![]()
sa suprugom![]()
hebale vas prevare vise
svaka cast
- Murat Sabanovic
dobro ba to ....MRAVOJED wrote:nisam ali je osoba s kojom sam bio u intimnom odnosu sada u braku i ima djecu
to je normalno .........ali imati odnos koji ne bi smijo imati...........
- Murat Sabanovic
vidis ja sam toliki seljak ,da mi je pravopis nepoznat pojam.....fuse wrote:Ne kaze se smijo, nego smijao...Murat Sabanovic wrote:dobro ba to ....MRAVOJED wrote:nisam ali je osoba s kojom sam bio u intimnom odnosu sada u braku i ima djecu
to je normalno .........ali imati odnos koji ne bi smijo imati...........![]()
![]()
ali sam za to iz biologije najjaci ...
-
Stari
Ma dobro je murate ...smiri se...evo da se vratimo na temu.
Da malo preciziram pitanje i ....zasiljim situaciju....
Jel se pika i to ako je covjek bio u braku i tad ...imao ...posla ...s nekim ko nije u braku?...Ili cemo za to morati otvoriti baska temu?
Jel se pika i to ako je covjek bio u braku i tad ...imao ...posla ...s nekim ko nije u braku?...Ili cemo za to morati otvoriti baska temu?
-
mr2
#10 Re: odnos s osobom koja je u braku
dodi u holandijuMurat Sabanovic wrote:da li ste imali intimni odnos s osobom koja je vec u braku,ima djece i vodi kol'ko tol'ko normalan porodicni zivot?
- Murat Sabanovic
da nebi anais jos jednu temu otvorila ,ubrojat cemo i to tvojeStari wrote:Ma dobro je murate ...smiri se...evo da se vratimo na temu.
pika stari pika
- anais_nin
#12 Re: odnos s osobom koja je u braku
sumnjiv si ti meni...stalno drugacije verzije istog pitanja postavljas....je l to trosis neku udatu?Murat Sabanovic wrote:da li ste imali intimni odnos s osobom koja je vec u braku,ima djece i vodi kol'ko tol'ko normalan porodicni zivot?
-
Stari
Eh pa lijepo je znati da smo i tu sitnicu sredili...ne zbog mene licno ...jer ja nikad nisam imao ni skim nista ...nego onako principijelno da budu sve mogucnosti otvorene...ako ni zbog cega drugog a ono da ne mora , k'o sto ti Murate rece, anais otvarati novu temu ...
Pa dobro onda ljudi ...ako ste se kurvali dok ste bili u braku...hajd da cujemo (
mi koji nismo jelte
)...ne kako je to , u smislu kakav je osjecaj, ....nego ...zasto ?
to.
Pa dobro onda ljudi ...ako ste se kurvali dok ste bili u braku...hajd da cujemo (
- anais_nin
#15 Re: odnos s osobom koja je u braku
nisamMurat Sabanovic wrote:da li ste imali intimni odnos s osobom koja je vec u braku,ima djece i vodi kol'ko tol'ko normalan porodicni zivot?
- Murat Sabanovic
#18 Re: odnos s osobom koja je u braku
suti ne pitajanais_nin wrote:sumnjiv si ti meni...stalno drugacije verzije istog pitanja postavljas....je l to trosis neku udatu?Murat Sabanovic wrote:da li ste imali intimni odnos s osobom koja je vec u braku,ima djece i vodi kol'ko tol'ko normalan porodicni zivot?
- flora.sa
moze, sve moze...samo nek anais ne rasclanjuje temu na more podtemaMurat Sabanovic wrote:da nebi anais jos jednu temu otvorila ,ubrojat cemo i to tvojeStari wrote:Ma dobro je murate ...smiri se...evo da se vratimo na temu.
pika stari pika
-
Stari
More al mora biti u vazecem braku s nekim....il ti il ta osoba sa troje djece. Razvjencani i udovci se ne pikaju jer po definiciji vise nisu u braku...bar ne po slovu zakona...sad... u svete sakramente nemojmo ici ...za boga miloga...Dakle pika se vazeci gradjanski brak.novalic wrote:ja opte pitam.. morel osoba sa troje djece
-
kub lajkan
#24 Re: odnos s osobom koja je u braku
Znas sta je Zisko rekao u intervjuu Danima?anais_nin wrote:sumnjiv si ti meni...stalno drugacije verzije istog pitanja postavljas....je l to trosis neku udatu?Murat Sabanovic wrote:da li ste imali intimni odnos s osobom koja je vec u braku,ima djece i vodi kol'ko tol'ko normalan porodicni zivot?
"Jos uvijek imam u Sarajevu jednu gospodju na odrzavanju..."
- Murat Sabanovic
raja zamisli te ...
u braku si ,dolazis na sa-x gotovo svaki dani
i tu upoznas frajera/zenu s kojim/om se dobro slazete
razmijenite e mailove a potom slike i broj telefona
odlucite da izadjete na kafu ...
nakon kafe se desi ono............
u braku si ,dolazis na sa-x gotovo svaki dani
i tu upoznas frajera/zenu s kojim/om se dobro slazete
razmijenite e mailove a potom slike i broj telefona
odlucite da izadjete na kafu ...