ДаБгд-а га Меки Тораби лијечио!Pera Trta wrote:Iz Mujinih usta u vaše uši!
Dnevnik TV BPK od 04.12.2010.
Premijer "nastupa" na 03:13:
http://blip.tv/file/4468317
Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#26 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
-
The 51st State
#27 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
jebo mujezinovica, mene vise cudi cinjenica da kod nas ne postoji civilna zastita iliti neki slican mehanizam borbe protiv prirodnih nepogoda?
-
samo malo
#28 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
Torabi bi (sukladno svojim spceijalnim odnosima sa vodom) mogao ono ko Mojsije, znate sta vec
Salu po strani, nije joj ovdje mjesto, ovo je stvarno skandalozan odnos. Ali nista ne cudi, nacelnik Capljine na TV1 naglasio da ne ocekuje pomoc federalnih organa, jer ni u januarskim poplavama Capljina nije dobila ni jednu mkarku od federacije.
Vjerovatno je slicno i u drugim poplavljenim krajevima, kako u januaru, tako ce biti i sada.
Bitno da je Mujezin uplatio milion maraka za uredjenje wc-a u zgradi parlamenta (valjda)
I da su sebi povecali plate, opet, po ko zna koji put, neki dan... ja kontam da njima puca ona stvar na reakcije javnosti, jer javnost u BiH ne postoji, osim ako ovce ne racunamo kao javnost. Ali ne kontam otkud nama toliko ovaca, a od kojih nikakve koristi nemas. One prave bar osisas, zaradis na vuni.
Salu po strani, nije joj ovdje mjesto, ovo je stvarno skandalozan odnos. Ali nista ne cudi, nacelnik Capljine na TV1 naglasio da ne ocekuje pomoc federalnih organa, jer ni u januarskim poplavama Capljina nije dobila ni jednu mkarku od federacije.
Vjerovatno je slicno i u drugim poplavljenim krajevima, kako u januaru, tako ce biti i sada.
Bitno da je Mujezin uplatio milion maraka za uredjenje wc-a u zgradi parlamenta (valjda)
I da su sebi povecali plate, opet, po ko zna koji put, neki dan... ja kontam da njima puca ona stvar na reakcije javnosti, jer javnost u BiH ne postoji, osim ako ovce ne racunamo kao javnost. Ali ne kontam otkud nama toliko ovaca, a od kojih nikakve koristi nemas. One prave bar osisas, zaradis na vuni.
-
neretvanac
#29 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
Sta se drugo ocekivalo od Mujezinovica...
- kiky
#30 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
zaboli mujezinovića patka za poplavama i bilo čime van sarajeva ...
on je doveden da brine o stranačkim poslovima i interesima tihića i sda, a tim kokošarima je bitan samo još koji poslovni prostor u sarajevu ...
bijedni kokošari ...
on je doveden da brine o stranačkim poslovima i interesima tihića i sda, a tim kokošarima je bitan samo još koji poslovni prostor u sarajevu ...
bijedni kokošari ...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#31 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
За Дневник # 3, ФТВ говоре: Алија Тихић, Иван Херцег и Миро ЧутукThe 51st State wrote:jebo mujezinovica, mene vise cudi cinjenica da kod nas ne postoji civilna zastita iliti neki slican mehanizam borbe protiv prirodnih nepogoda?
Нема пара, а каће бит,...море бит ''бидне''.
За телефонско повећање плата, међутим, има пара.
- slobodni armirach
#32 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
00.01.43, 16.12.2010 Granicni prelaz kod Velike Kladuse, najisturenija tacka dodira sa Schengenskom zonom
Prva poruka Presjednika Vlade federacije Evropskoj Ekonomskoj zajednici
Mislim da bi trebali podici spomenik Golfu 2, jer se dobro pokazo' u ratu a evo i u nedavnim poplavama.

Prva poruka Presjednika Vlade federacije Evropskoj Ekonomskoj zajednici
Mislim da bi trebali podici spomenik Golfu 2, jer se dobro pokazo' u ratu a evo i u nedavnim poplavama.

- Chisum
#33 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
Pera Trta wrote:Iz Mujinih usta u vaše uši!
Dnevnik TV BPK od 04.12.2010.
Premijer "nastupa" na 03:13:
http://blip.tv/file/4468317
Kakav je to smetljar minderaski.... Trenirana lazovcina. Nesposoban, polupismen i glup... a drzak, bezobrazan i pokvaren do kosti. Slika i prilika SDA kadra.
Da je jos koji minut ostao na liniji bilo bi nesto u duhu one stare poruke iz centrale - kome, ba, da se mi prilagodjavamo... ...
Boba mu je falila.
Last edited by Chisum on 05/12/2010 21:22, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#34 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
Hajmo svi poslati protestni mail na adresu Mujezinovica.
http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/Ma ... kripta.php
- PipiDugaDevetka
#35 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
Послао протестну е-маил поруку!Drvosjeca iz Dejcica wrote:Hajmo svi poslati protestni mail na adresu Mujezinovica.
Потписао се пуним именом и презименом.
- Drvosjeca iz Dejcica
#36 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
Također poslao upravo sada.PipiDugaDevetka wrote:Послао протестну е-маил поруку!Drvosjeca iz Dejcica wrote:Hajmo svi poslati protestni mail na adresu Mujezinovica.
- bingov buraz
#37 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
A to ce ga nasekirati pravo...stokaPipiDugaDevetka wrote:Послао протестну е-маил поруку!Drvosjeca iz Dejcica wrote:Hajmo svi poslati protestni mail na adresu Mujezinovica.
- PipiDugaDevetka
#38 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
Па, макар да га спамом затрпамо. Нека се његови добро плаћени сарадници бар мало насекирају због ''загушења''.bingov buraz wrote:A to ce ga nasekirati pravo...stokaPipiDugaDevetka wrote:Послао протестну е-маил поруку!Drvosjeca iz Dejcica wrote:Hajmo svi poslati protestni mail na adresu Mujezinovica.
Потписао се пуним именом и презименом.![]()
![]()
Last edited by PipiDugaDevetka on 05/12/2010 21:36, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#39 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
Jbg' nece jedan, dva, tri maila, ali 1000 ili 2000 hoce, ako nista zatrpati i srusiti mail server.bingov buraz wrote:A to ce ga nasekirati pravo...stokaPipiDugaDevetka wrote:Послао протестну е-маил поруку!Drvosjeca iz Dejcica wrote:Hajmo svi poslati protestni mail na adresu Mujezinovica.
Потписао се пуним именом и презименом.![]()
![]()
- Ductus Holedocus
#40 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
MALO OPTIMIZMA
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#41 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
da nam zurnalizam nije na nivou vlade -kojoj Mujezinovic stoluje- do sad bi ga oderao copor novinara a Mujezinovic bi toliko skico i vrisco: da bi ga sopstvena stranka morala "priklat" da vise ne skici.
nadam se da mi odlazeci Josip Pejakovic nece zamjeriti sto sam ga copy/paste na premijera
ovakva bezobzirnost, na veliku ljudsku nevolju, zasluzjuje onog Sajinog crnca, pa da Mujezinovicu od supka sulunar napravi i da mu carsija dozivotno nadjene nickname Sulunar, od kojeg bi Mujezinovic bjezo i iz najmanje bih kasabe..
nadam se da mi odlazeci Josip Pejakovic nece zamjeriti sto sam ga copy/paste na premijera
ovakva bezobzirnost, na veliku ljudsku nevolju, zasluzjuje onog Sajinog crnca, pa da Mujezinovicu od supka sulunar napravi i da mu carsija dozivotno nadjene nickname Sulunar, od kojeg bi Mujezinovic bjezo i iz najmanje bih kasabe..
-
VjecitiStudent
#42 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
Jos kad bi tim likovima pojmovi kao "mail", "mail server" ... ista znacili?Drvosjeca iz Dejcica wrote:bingov buraz wrote:Jbg' nece jedan, dva, tri maila, ali 1000 ili 2000 hoce, ako nista zatrpati i srusiti mail server.PipiDugaDevetka wrote:
A to ce ga nasekirati pravo...stoka![]()
![]()
Nedostaje vam u ovom aktivizmu facebook grupa pa da ga srusite zauvijek.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
samo malo
#44 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
Ko da Mujezin cita mail.
Ja samo ne kontam sto ljude toliko cude ovakve stvari. nakon 15 godina iskustva, ljudi se jos cude, pa do kada cete se cuditi?
BiH politicari su u 99% slucajeva obicni firauni, sitni lopovi kojima je pala kasika u med, "sef stranke inace moj dobar prijatelj" i taj rad.
Uostalom, kakvo drustvo, takvi politicari.
Ja samo ne kontam sto ljude toliko cude ovakve stvari. nakon 15 godina iskustva, ljudi se jos cude, pa do kada cete se cuditi?
BiH politicari su u 99% slucajeva obicni firauni, sitni lopovi kojima je pala kasika u med, "sef stranke inace moj dobar prijatelj" i taj rad.
- PipiDugaDevetka
#45 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
Kao dipl. ing. sa završenim Elektrotehn. fakultetom, ja mislim da on čita e-mail poruke, pa čak i ovaj Forum!samo malo wrote:Ko da Mujezin cita mail.
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#46 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
mene nista ne cudisamo malo wrote:Ko da Mujezin cita mail.
ali ne mogu da ne reagujem na ovakav pasjaluk
taman da mi je iz ociju kano
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#47 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
Evo "Nezavisne novine" ga proglasile za "najboljeg ministra vlade Federacije"
Sad naletjeh na prenos na BHT.
Kao što se vidi, za pojaviti se na ovoj gala večeri je našao vremena.
Jebem ti tu vladi gdje je ovaj najbolji ministar.
- therrarrius
#48 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
Pera Trta wrote:Evo "Nezavisne novine" ga proglasile za "najboljeg ministra vlade Federacije"![]()
![]()
- Alfons Kauders
#49 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
pa zasluzio je nagradu - za rs su najbolji takvi politicari u fbih, oni koji za cetiri godine mandata uniste koliko i srpski artiljerci za cetiri godine rata...Pera Trta wrote:Evo "Nezavisne novine" ga proglasile za "najboljeg ministra vlade Federacije"![]()
![]()
-
detroit-mercy
#50 Re: Odnos Mustafe Mujezinovića prema poplavama u zemlji
Taman cojek pomisli ne moze doci gori do Necka B. kad ono vidi da se zajebao.Država wrote:Mustafa Mujezinović je najbezobrazniji premijer na sjevernoj polulopti!
Pametan je bio narod kad je rekao " I od goreg ima gore".
Jos cemo mi zaliti za Neckom