Malo sam googlao, ali nisam nasao sta mi odgovara, stoga otvaram temu...
Dakle, treba mi prijedlog - Gdje otici sa djevojkom na 2-4 dana na neki mini odmor?
Konkretnije, da li postoji neki hotel u okolini Sarajeva (Bjelasnica, folovi...) koji nudi nesto tipa bazen za dvoje (ili mozda da se rezervise bazen na sat-dva), masaza, i slicno...
Da li je neko imao neko fino iskustvo? I kako se krecu cijene otprilike ?
Unaprijed zahvalan na prijedlozima i idejama...
Odmor za parove - prijedlozi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- swarley_s
-
nightvision
#3 Re: Odmor za parove - prijedlozi
Jel' sigurno ides sa djevojkom ili putujes na sluzbeni put sa sekretaricom pa neces da te ko vidi.swarley_s wrote:Malo sam googlao, ali nisam nasao sta mi odgovara, stoga otvaram temu...
Dakle, treba mi prijedlog - Gdje otici sa djevojkom na 2-4 dana na neki mini odmor?
Konkretnije, da li postoji neki hotel u okolini Sarajeva (Bjelasnica, folovi...) koji nudi nesto tipa bazen za dvoje (ili mozda da se rezervise bazen na sat-dva), masaza, i slicno...
Da li je neko imao neko fino iskustvo? I kako se krecu cijene otprilike ?
Unaprijed zahvalan na prijedlozima i idejama...
Inace, zao mi je, ne mogu ti pomoci, svejedno bio sa djevojkom ili sa sekretaricom.
- burek_in_space
#4 Re: Odmor za parove - prijedlozi
Termag - Jahorina, Marshal - Bjelashnica, Pahuljica - Vlashic, imash preko e-kupona super ponuda za Beograd/Dubrovnik/Novi Sad.
A mozhda jednostavno da otvorish kartu BiH/Balkana, zatvorish ochi, ubodesh prstom na jednu tachku, malo proguglash i sebi stvorish odmor iz snova od recimo 3 dana.
Inache, mislim da ce ti trebati budzet od 200-500 KM, u zavisnosti od zhelja i prohtjeva koje budesh imao u toku odmora.
A mozhda jednostavno da otvorish kartu BiH/Balkana, zatvorish ochi, ubodesh prstom na jednu tachku, malo proguglash i sebi stvorish odmor iz snova od recimo 3 dana.
Inache, mislim da ce ti trebati budzet od 200-500 KM, u zavisnosti od zhelja i prohtjeva koje budesh imao u toku odmora.
- ho oponopono
#5 Re: Odmor za parove - prijedlozi
...zabijte se doma, pogasi sve mobaće, telku, komp...opusti se, prepusti se... 
- sema911s
#6 Re: Odmor za parove - prijedlozi
imas na ekupon, i tako slicnihh stranicama ponude,., ja kontam ovu
http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/778/ ... bjelasnici
ima toga sada poprilicno ,.,
http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/778/ ... bjelasnici
ima toga sada poprilicno ,.,
- djigibau
#7 Re: Odmor za parove - prijedlozi
Konjic Garden city