Odmor U BiH...

Očuvanje čovjekove okoline.

Moderator: anex

Post Reply
spely

#1 Odmor U BiH...

Post by spely »

Ehhh ovako ove godine me finansije zezaju da bi otisao s curom na more.. tako da sam odlucio i skontao da je iznenadim nekim 2-3 dnevnim putovanjem u prirodu ili gdje pored jezera ili rijeke.. mozda pak u neki grad kao naprimjer bihac.. al opet trebaju mi informacije gdje je najljepse... gdje je romanticno otic s curom da imate u nekim stvarima uzivat i druzit se zezat.. a i navece... lijep krevet... ne zelim u neku baraku od drveta gdje ce bit svakakvih buba unutra il sta ja znam jer se ona boji toga.. zelim nes fino s wc i eto =) al ovako da bude cijena za jednu osobu do 25 km za jedan dan znaci da me smjestaj izadje do 100 km... hvala unaprijed!!! :)

planiram ici polovinom avgusta... :P
law2

#2 Re: Odmor U BiH...

Post by law2 »

spely wrote:Ehhh ovako ove godine me finansije zezaju da bi otisao s curom na more.. tako da sam odlucio i skontao da je iznenadim nekim 2-3 dnevnim putovanjem u prirodu ili gdje pored jezera ili rijeke.. mozda pak u neki grad kao naprimjer bihac.. al opet trebaju mi informacije gdje je najljepse... gdje je romanticno otic s curom da imate u nekim stvarima uzivat i druzit se zezat.. a i navece... lijep krevet... ne zelim u neku baraku od drveta gdje ce bit svakakvih buba unutra il sta ja znam jer se ona boji toga.. zelim nes fino s wc i eto =) al ovako da bude cijena za jednu osobu do 25 km za jedan dan znaci da me smjestaj izadje do 100 km... hvala unaprijed!!! :)

fino odes u turisticku agenciju pa im to sve ispricas
spely

#4 Re: Odmor U BiH...

Post by spely »

ipak sam skontao da cu na boracko jezeroo.. zanima me samo ima li tamo smjestaja i kolko kosta a da nije brvnara ili ti ga drvena kucica :P
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#5 Re: Odmor U BiH...

Post by Admir_1984 »

spely wrote:ipak sam skontao da cu na boracko jezeroo.. zanima me samo ima li tamo smjestaja i kolko kosta a da nije brvnara ili ti ga drvena kucica :P
Boji li ti se cura zmija? :D
paprica29

#6 Re: Odmor U BiH...

Post by paprica29 »

black

#7 Re: Odmor U BiH...

Post by black »

spely wrote:Ehhh ovako ove godine me finansije zezaju da bi otisao s curom na more.. tako da sam odlucio i skontao da je iznenadim nekim 2-3 dnevnim putovanjem u prirodu ili gdje pored jezera ili rijeke.. mozda pak u neki grad kao naprimjer bihac.. al opet trebaju mi informacije gdje je najljepse... gdje je romanticno otic s curom da imate u nekim stvarima uzivat i druzit se zezat.. a i navece... lijep krevet... ne zelim u neku baraku od drveta gdje ce bit svakakvih buba unutra il sta ja znam jer se ona boji toga.. zelim nes fino s wc i eto =) al ovako da bude cijena za jednu osobu do 25 km za jedan dan znaci da me smjestaj izadje do 100 km... hvala unaprijed!!! :)

http://gardencity.ba/
raspitaj se..
a blizu ti je i borachko
spely

#8 Re: Odmor U BiH...

Post by spely »

Admir_1984 wrote:
spely wrote:ipak sam skontao da cu na boracko jezeroo.. zanima me samo ima li tamo smjestaja i kolko kosta a da nije brvnara ili ti ga drvena kucica :P
Ne boji se cura zmija bojim se ja!!!! :D nije valjda da ima punoo? :P
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#9 Re: Odmor U BiH...

Post by Admir_1984 »

spely wrote:
Admir_1984 wrote:
Ne boji se cura zmija bojim se ja!!!! :D nije valjda da ima punoo? :P
Itekako ih ima na Borackom. Nece one tebi nishta, al dosta ljudi kad ih samo vide ne bude im dobro :D Jedino da nikako ne izlazite iz sobe ili ono samo malo ispred kuce :D :D
spely

#10 Re: Odmor U BiH...

Post by spely »

fino odes u turisticku agenciju pa im to sve ispricas[/quote]

Ma ne zelim s turistickim agencijama ici jer ne planiram dugo ostat samo 2 il 3 dana pa sam misli da mi ko da kakav savjet gdje bi mogao krenut ... svejedno je bilo gdje u bih samo da je lijepo i mirno mjesto i da se nadje lijep apartmancic :)
paprica29

#11 Re: Odmor U BiH...

Post by paprica29 »

ovo je tema za LJUBAV I SEX :D :D :D
spely

#12 Re: Odmor U BiH...

Post by spely »

Boji li ti se cura zmija? :D[/quote]

Ne boji se cura zmija bojim se ja!!!! :D nije valjda da ima punoo? :P[/quote]

Itekako ih ima na Borackom. Nece one tebi nishta, al dosta ljudi kad ih samo vide ne bude im dobro :D Jedino da nikako ne izlazite iz sobe ili ono samo malo ispred kuce :D :D[/quote]

ma joooj nije bas samo zbog toga da se ide da ne izlazimo iz sobe.. xD mi smo oboje po prirodi avanturisti i volimo svasta radit... tako da ajd ak se vidi koja zmija klonit je se i eto.. :P
spely

#13 Re: Odmor U BiH...

Post by spely »

paprica29 wrote:ovo je tema za LJUBAV I SEX :D :D :D
Manje vise xD... deee ja sam pitao samo za odmor nista vise... necemo sad u detalje.. :D
black

#14 Re: Odmor U BiH...

Post by black »

spely wrote:
Ma ne zelim s turistickim agencijama ici jer ne planiram dugo ostat samo 2 il 3 dana pa sam misli da mi ko da kakav savjet gdje bi mogao krenut ... svejedno je bilo gdje u bih samo da je lijepo i mirno mjesto i da se nadje lijep apartmancic :)
pa eto sam ti ostavio link gore, pogledaj, raspitaj se i vidi pashe li ti
spely

#15 Re: Odmor U BiH...

Post by spely »

black wrote:
spely wrote:
pa eto sam ti ostavio link gore, pogledaj, raspitaj se i vidi pashe li ti
Jap vidio sam i hvala ti morat cem nazvat taj broj kad napunik kredit na mob... il poslat mail... hvala opet! :P
spely

#16 Re: Odmor U BiH...

Post by spely »

A zna li ko za kakvu drugu lijepu lokaciju.. da bi se moglo lijepo provest... ? :S
paprica29

#17 Re: Odmor U BiH...

Post by paprica29 »

Krajina je super, možda Bosanska krupa. Priroda je super, a ima se i obići puno stvari u krugu nekih 100-ak kilometara
Post Reply