planiram ici polovinom avgusta...
Odmor U BiH...
Moderator: anex
-
spely
#1 Odmor U BiH...
Ehhh ovako ove godine me finansije zezaju da bi otisao s curom na more.. tako da sam odlucio i skontao da je iznenadim nekim 2-3 dnevnim putovanjem u prirodu ili gdje pored jezera ili rijeke.. mozda pak u neki grad kao naprimjer bihac.. al opet trebaju mi informacije gdje je najljepse... gdje je romanticno otic s curom da imate u nekim stvarima uzivat i druzit se zezat.. a i navece... lijep krevet... ne zelim u neku baraku od drveta gdje ce bit svakakvih buba unutra il sta ja znam jer se ona boji toga.. zelim nes fino s wc i eto =) al ovako da bude cijena za jednu osobu do 25 km za jedan dan znaci da me smjestaj izadje do 100 km... hvala unaprijed!!! 
- law2
#2 Re: Odmor U BiH...
fino odes u turisticku agenciju pa im to sve ispricasspely wrote:Ehhh ovako ove godine me finansije zezaju da bi otisao s curom na more.. tako da sam odlucio i skontao da je iznenadim nekim 2-3 dnevnim putovanjem u prirodu ili gdje pored jezera ili rijeke.. mozda pak u neki grad kao naprimjer bihac.. al opet trebaju mi informacije gdje je najljepse... gdje je romanticno otic s curom da imate u nekim stvarima uzivat i druzit se zezat.. a i navece... lijep krevet... ne zelim u neku baraku od drveta gdje ce bit svakakvih buba unutra il sta ja znam jer se ona boji toga.. zelim nes fino s wc i eto =) al ovako da bude cijena za jednu osobu do 25 km za jedan dan znaci da me smjestaj izadje do 100 km... hvala unaprijed!!!
- Tranquilizer
-
spely
#4 Re: Odmor U BiH...
ipak sam skontao da cu na boracko jezeroo.. zanima me samo ima li tamo smjestaja i kolko kosta a da nije brvnara ili ti ga drvena kucica 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#5 Re: Odmor U BiH...
Boji li ti se cura zmija?spely wrote:ipak sam skontao da cu na boracko jezeroo.. zanima me samo ima li tamo smjestaja i kolko kosta a da nije brvnara ili ti ga drvena kucica
- black
#7 Re: Odmor U BiH...
http://gardencity.ba/spely wrote:Ehhh ovako ove godine me finansije zezaju da bi otisao s curom na more.. tako da sam odlucio i skontao da je iznenadim nekim 2-3 dnevnim putovanjem u prirodu ili gdje pored jezera ili rijeke.. mozda pak u neki grad kao naprimjer bihac.. al opet trebaju mi informacije gdje je najljepse... gdje je romanticno otic s curom da imate u nekim stvarima uzivat i druzit se zezat.. a i navece... lijep krevet... ne zelim u neku baraku od drveta gdje ce bit svakakvih buba unutra il sta ja znam jer se ona boji toga.. zelim nes fino s wc i eto =) al ovako da bude cijena za jednu osobu do 25 km za jedan dan znaci da me smjestaj izadje do 100 km... hvala unaprijed!!!
raspitaj se..
a blizu ti je i borachko
-
spely
#8 Re: Odmor U BiH...
Ne boji se cura zmija bojim se ja!!!!Admir_1984 wrote:Boji li ti se cura zmija?spely wrote:ipak sam skontao da cu na boracko jezeroo.. zanima me samo ima li tamo smjestaja i kolko kosta a da nije brvnara ili ti ga drvena kucica
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#9 Re: Odmor U BiH...
Itekako ih ima na Borackom. Nece one tebi nishta, al dosta ljudi kad ih samo vide ne bude im dobrospely wrote:Ne boji se cura zmija bojim se ja!!!!Admir_1984 wrote:Boji li ti se cura zmija?spely wrote:ipak sam skontao da cu na boracko jezeroo.. zanima me samo ima li tamo smjestaja i kolko kosta a da nije brvnara ili ti ga drvena kucicanije valjda da ima punoo?
-
spely
#10 Re: Odmor U BiH...
fino odes u turisticku agenciju pa im to sve ispricas[/quote]
Ma ne zelim s turistickim agencijama ici jer ne planiram dugo ostat samo 2 il 3 dana pa sam misli da mi ko da kakav savjet gdje bi mogao krenut ... svejedno je bilo gdje u bih samo da je lijepo i mirno mjesto i da se nadje lijep apartmancic
Ma ne zelim s turistickim agencijama ici jer ne planiram dugo ostat samo 2 il 3 dana pa sam misli da mi ko da kakav savjet gdje bi mogao krenut ... svejedno je bilo gdje u bih samo da je lijepo i mirno mjesto i da se nadje lijep apartmancic
-
paprica29
#11 Re: Odmor U BiH...
ovo je tema za LJUBAV I SEX

-
spely
#12 Re: Odmor U BiH...
Boji li ti se cura zmija?
[/quote]
Ne boji se cura zmija bojim se ja!!!!
nije valjda da ima punoo?
[/quote]
Itekako ih ima na Borackom. Nece one tebi nishta, al dosta ljudi kad ih samo vide ne bude im dobro
Jedino da nikako ne izlazite iz sobe ili ono samo malo ispred kuce
[/quote]
ma joooj nije bas samo zbog toga da se ide da ne izlazimo iz sobe.. xD mi smo oboje po prirodi avanturisti i volimo svasta radit... tako da ajd ak se vidi koja zmija klonit je se i eto..
Ne boji se cura zmija bojim se ja!!!!
Itekako ih ima na Borackom. Nece one tebi nishta, al dosta ljudi kad ih samo vide ne bude im dobro
ma joooj nije bas samo zbog toga da se ide da ne izlazimo iz sobe.. xD mi smo oboje po prirodi avanturisti i volimo svasta radit... tako da ajd ak se vidi koja zmija klonit je se i eto..
-
spely
#13 Re: Odmor U BiH...
Manje vise xD... deee ja sam pitao samo za odmor nista vise... necemo sad u detalje..paprica29 wrote:ovo je tema za LJUBAV I SEX![]()
![]()
- black
#14 Re: Odmor U BiH...
pa eto sam ti ostavio link gore, pogledaj, raspitaj se i vidi pashe li tispely wrote:
-
spely
#15 Re: Odmor U BiH...
Jap vidio sam i hvala ti morat cem nazvat taj broj kad napunik kredit na mob... il poslat mail... hvala opet!black wrote:pa eto sam ti ostavio link gore, pogledaj, raspitaj se i vidi pashe li tispely wrote:
-
spely
#16 Re: Odmor U BiH...
A zna li ko za kakvu drugu lijepu lokaciju.. da bi se moglo lijepo provest... ? :S
-
paprica29
#17 Re: Odmor U BiH...
Krajina je super, možda Bosanska krupa. Priroda je super, a ima se i obići puno stvari u krugu nekih 100-ak kilometara