Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eh,imam namjeru kupovati auto.Molio bih vas d ami kuratko napisete od ponudjenih koji je naisplativiji.Meni aut otreba prvenstveno za gradsku voznju,a zasto ne i na more nekada otici sa njim Znaci koji se manje kvari,ciji su dijelovi jeftniji,koji je najpouzdaniji i tako.
Opel astra h
Renault megane sedan 2 i megane 2
mazda 3
Optimist wrote:1. Opel Astra zbog najpovoljnijeg odrzavanja od spomenutih
2. Renault Megane zbog udobnosti.
Opel astra je jedna od najskupljih za odrzavati,provjeri malo....mazda je najskuplja,renault je najpovoljniji
Renault je kanta koja se prodaje zahvaljujući, istini za volju udobnim sjedištima, prosječnom ovjesu i isforsiranim imageom 5 zvjezdica NCAP-a.
Ako baš ne moraš ne kupuj. Ipak je to francusko RADNIČKO auto, koje je u zadnjih 10 god dosta dobilo na dizajnu ali manje više ostalo je ostalo isto. Vozim Megane II spoort i mogu ti reći KANTA.
Bunjo će ti se krvi na slmku napiti već kod zamjene obične sijalice u faru(moraš u servisu), a da ne kažemo, ne daj bože, kakva kvar elktronike. Mazda jes možda poskupa ali ako ti ne podvale kod kupovine uz rijeć majstor vezat ćeš pojmove zamjena ulj i filtera.
Optimist wrote:1. Opel Astra zbog najpovoljnijeg odrzavanja od spomenutih
2. Renault Megane zbog udobnosti.
Opel astra je jedna od najskupljih za odrzavati,provjeri malo....mazda je najskuplja,renault je najpovoljniji
Renault je kanta koja se prodaje zahvaljujući, istini za volju udobnim sjedištima, prosječnom ovjesu i isforsiranim imageom 5 zvjezdica NCAP-a.
Ako baš ne moraš ne kupuj. Ipak je to francusko RADNIČKO auto, koje je u zadnjih 10 god dosta dobilo na dizajnu ali manje više ostalo je ostalo isto. Vozim Megane II spoort i mogu ti reći KANTA.
Bunjo će ti se krvi na slmku napiti već kod zamjene obične sijalice u faru(moraš u servisu), a da ne kažemo, ne daj bože, kakva kvar elktronike. Mazda jes možda poskupa ali ako ti ne podvale kod kupovine uz rijeć majstor vezat ćeš pojmove zamjena ulj i filtera.
Kralju,rijesi se te kante francuske-radnicke i kupi sebi njemacki radnicki auto Golf ili Astru...
Mazda 3, ubjedljivo najbolji izbor...Imam takvu službenu, 1,6 benzinac...Za godinu i po prešla je oko 35.000 km, samo redovan servis i sipanje goriva...i danas je čvrsta, kao kada je izašla iz salona 2008. godine....nikakvih pucketanja i lupetanja u unutrašnjosti nema, a upravljivost i udobnost su odlični...toplo preporučujem...
Mazda 3 ako ćeš polovnjaka. Dobar je i opel, al' su ti šanse da se dobro upoznaš s automehaničarem generalno veće. Renault polovan uzet', što reče ovaj hadžija, mačak u vreći - a ni nov mi nešto nije kak'a pljačka. Ako ćeš novo, KIA ce'ed. Najmanje para, najviše muzike.