Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
oportunist wrote:Posto je objekat 2 tek punoljetan i u rodbinskoj vezi sa HD ja predlazem da mirno i dostojanstveno napravite redaljku objektu 1 , nemojte je zaboraviti okupati pivom
oportunist wrote:Posto je objekat 2 tek punoljetan i u rodbinskoj vezi sa HD ja predlazem da mirno i dostojanstveno napravite redaljku objektu 1 , nemojte je zaboraviti okupati pivom
Svemirski_Jebach wrote:sve se desilo u realnom svijetu zato i jeste toliko ruzno...
nije fizicki obracun mada bi volio da jest...
ali imena...nomina sunt odiosa
ali za vas cemo ih nazvat Objekt 1 i Objekt 2
H&D je meni suknuo preko Objekta 1, a ja sam u nekom odnosu sa tek punoljetnim Objektom 2
ali Objekt 1 nije bitan...bitan je odnos H&D prema meni koji se manifestira putem odnosa sa Objektom 1
jasno ?
Jasno... ni najmanje... kao što već napomenuh... ja sam plavuša pa slabije kontam.
Mani mi se objekata... daj lažna neka imena... šta ti je šukno... kakve veze ima što je neko punoljetan... who the fuck is Objekat 1.
Leloo hoces s nama na pivu?
Šta pa da budem Objekat 3. kojim ćeš ti šuknuti objektu 2, preko objekta 1. svemircu... pa da onda objekat 1 mene sačeka i razbijeme ispred mog stambenog objekta.
otkad to odraslim ljudima, koji su jel prijatelji u stvarnom zhivotu treba otvorena pozornica na kojoj ce rjeshavati svoje medjusobne probleme. uostalom chini mi se da je najbitnije da mi skontamo kako i jedan i drugi guze ko veliki, inache bi nam jebach (ukoliko je zaista ljut na hornija) servirao pikantnih detalja koji bi nam dokazali kako je horni shupak.
jer u suprotnom zashto ova tema i kome? brate ako cete se popichkarat ko ljudi (ili ko "trebe") bujrum. a pusite se ovoga
Kontam sta bi objekat 2 radio u tim trenutcima dosade , posto ju je odradio SJ ,a sad ona trazi njegove telefone itd. bilo bi dobro da joj posalje nesto od Carla Sagana COSMOS ili nesta na tu temu neka evocira uspomene
tema je otvorena s ciljem upoznavanja cijenjenog i manje cijenjenog auditorija s likom i djelom doticnog, (pre) cijenjenog Hornsa&Drumsa kako bi se pokazalo ko je ko...na forumu
zao mi je sto ti to nisi odmah shvatio
a sto se tice onoga kako mi guzimo i slicnih insinuacija...to necu komentirati...to su spekulacije ( a svako ima pravo na svoje misljenje)
tema je otvorena s ciljem upoznavanja cijenjenog i manje cijenjenog auditorija s likom i djelom doticnog, (pre) cijenjenog Hornsa&Drumsa kako bi se pokazalo ko je ko...na forumu
zao mi je sto ti to nisi odmah shvatio
ama sve sam ja shvatio. nego daj nam malo cvrstih dokaza da vidimo kakav je horns chovjek. ja sve shto sam dosad mogao zakljuchit je da je izgleda opasan jebach. a to mu nije bash minus.
Prosuđujem da će biti mare ako fucker nastavi tamo gdje je stao a već ako Brazzo počne tamo gdje nije počeo onda će se sve poklopiti tamo gdje je i počelo .
ja predlazem da se vas dvoje nadjete sa objektima 1 i 2 i kakvom ugostiteljskom objektu sa dvije tri zvjezdice (jednokrevetna noc) uz neogranicenu kolicinu opojnih, alkoholnih i slicnih sredstava pa sredite medjusobne odnose.
SJ je morao biti spreman na ovu situaciju!
Naime:
Ne mozes sjediti na dvije stolice!
Dok je bio u procesu povaljivanja objekta 1, a mislio na objekat 2, objekat 1 nije bio samo lutka nego i vudu lutkica objekta 2. Teorija bumeranga!
Budi sretan da je H&D bio izvrsilac cina. Zamisli da je bio neko treci...
Kao nezavisan arbitrar predlazem da meni date brojeve telefona objekata 1 & 2 da bih ih subjektivno ispitao i napipao u cemu je u stvari stvar.