Odlazi li Senad Avdic iz Slobodne Bosne?
Moderator: anex
-
davor81
#1 Odlazi li Senad Avdic iz Slobodne Bosne?
U posljednjem broju Starta Senad Avdic najavio povlacenje sa mjesta urednika u Slobodnoj Bosni. Sta mislite koliko ima istine u tome? Ja mu bas i ne vjerujem.
Inace u posljednje vrijeme Start sve vise pocinje liciti na novinu sa glavom i repom. Pohvale!
Inace u posljednje vrijeme Start sve vise pocinje liciti na novinu sa glavom i repom. Pohvale!
- Abu FEED el-Castro
Slazem se za Start, sve su bolji i bolji, za mene su zapravo vec odavno iznad i Dana i SB koji su ispjevali svoje, i uglavnom su zaradili toliko predrasuda kod sire publike da ih je to otjeralo u drugi plan - moje misljenje naravno.
A to za Avdica i ja bih volio znati, to sam samo kuzno na naslovnici, al sto ovaj reče kud ce..
A to za Avdica i ja bih volio znati, to sam samo kuzno na naslovnici, al sto ovaj reče kud ce..
-
prleitihi
ma ja sam načuo da hilmo preuzima sb..(ali skroz..ne k'o ovo do sada..
:D )..pa vjerovatno iz tih razloga avdića ovako senzacionalno najavljuje svoj odlazak..ako je sve to istina..mislim da će avdić "kao otići"..ali će i dalje pisati za sb..vjerovatno neće se voditi kao gl. i odgovorni urednik..ali će biti tu neđe..
a ako fakat odlazi..
..onda ne znam..još da ode zlaja i jebo ovu državu..
:D:D
a ako fakat odlazi..
-
Danko_Bananko
Nece Zlaja nigdje, ne slutiprleitihi wrote:ma ja sam načuo da hilmo preuzima sb..(ali skroz..ne k'o ovo do sada..:D )..pa vjerovatno iz tih razloga avdića ovako senzacionalno najavljuje svoj odlazak..ako je sve to istina..mislim da će avdić "kao otići"..ali će i dalje pisati za sb..vjerovatno neće se voditi kao gl. i odgovorni urednik..ali će biti tu neđe..
![]()
a ako fakat odlazi..![]()
![]()
..onda ne znam..još da ode zlaja i jebo ovu državu..
:D:D
-
Nancy Drew
- Orhanowski
O, samo ne to! O!Nancy Drew wrote:Vidjećete vi kad Sejo Fetahagić postane urednik
- Better Man
AmchoSM, nevaljaj gluposti i neprovaljuj se!
-
Danko_Bananko
Nije bitno je li Senchi ide u kakve druge novine, samo da ne dodje na TV.
Taj shock moje oci ne bi mogle podnijeti
Taj shock moje oci ne bi mogle podnijeti
-
Celicna_saka
Tvoja kuca nije uopste u stanju napraviti ozbiljan sedmicnjak, ups imate express, tako da ne vidim sta ti imas prigovariti slobodnoj bosni, osim sto po "aportu" reagujes.AmchoSM wrote:Pa činjenice govorim. Šta si se okačio na mene ? Imam pravo iznijeti svoje mišljenje, kao svi ovdje. Da ponovim treba li ?Better Man wrote:AmchoSM, nevaljaj gluposti i neprovaljuj se!
-
haris ubleha
Amcho te ne razumije... oni kazu hefticnjak...Celicna_saka wrote:Tvoja kuca nije uopste u stanju napraviti ozbiljan sedmicnjak, ups imate express, tako da ne vidim sta ti imas prigovariti slobodnoj bosni, osim sto po "aportu" reagujes.AmchoSM wrote:Pa činjenice govorim. Šta si se okačio na mene ? Imam pravo iznijeti svoje mišljenje, kao svi ovdje. Da ponovim treba li ?Better Man wrote:AmchoSM, nevaljaj gluposti i neprovaljuj se!
cetverica, kafez
-
Danko_Bananko
Vodi ga ciku, kad ti je dobarpenzioner wrote:Dobar je Senad ba.
Al zakljucaj bife
-
Sarajevski Marlboro
Senad je prekrdasio vala svaku mjeru! Citam u Bosni kako je bezveze uzeo u usta Zeljka komsica, u vezi one njegove dobre geste sa zenom koja se poradjala u autu, i kao nakacio se za njega- dok Zeljko voza tudju djecu po BiH, Haris svoje dijete nikad nije provozao po bosanskim cestama
WTF??
Samo da nesto prosere..
-
AmchoSM
Pa da nam treba imali bi ga vjeruj mi.haris ubleha wrote:Amcho te ne razumije... oni kazu hefticnjak...Celicna_saka wrote:Tvoja kuca nije uopste u stanju napraviti ozbiljan sedmicnjak, ups imate express, tako da ne vidim sta ti imas prigovariti slobodnoj bosni, osim sto po "aportu" reagujes.AmchoSM wrote: Pa činjenice govorim. Šta si se okačio na mene ? Imam pravo iznijeti svoje mišljenje, kao svi ovdje. Da ponovim treba li ?
cetverica, kafez
Ubleho moje je da govorim kako hoću i ako napišem heftičnjak to je moja stvar a ne pišem tako. Ti ako ekavicu sprehaš zaboli me ona stvar. Ne ubacuj riječi nazor kome ne treba
-
kub lajkan
Koliko se sjecam bilo je pokusaja... Nije bas "mogli bi samo da hocemo"...AmchoSM wrote:Pa da nam treba imali bi ga vjeruj mi.haris ubleha wrote:Amcho te ne razumije... oni kazu hefticnjak...Celicna_saka wrote: Tvoja kuca nije uopste u stanju napraviti ozbiljan sedmicnjak, ups imate express, tako da ne vidim sta ti imas prigovariti slobodnoj bosni, osim sto po "aportu" reagujes.
cetverica, kafez
-
sulesavic
Ne kontam - naslov je Najljep¹a bosanska bajka - i poslije ®eljka ®eljko. Ako je ne¹to i prosrano, nije prosrano o ®eljku.Sarajevski Marlboro wrote:Senad je prekrdasio vala svaku mjeru! Citam u Bosni kako je bezveze uzeo u usta Zeljka komsica, u vezi one njegove dobre geste sa zenom koja se poradjala u autu, i kao nakacio se za njega- dok Zeljko voza tudju djecu po BiH, Haris svoje dijete nikad nije provozao po bosanskim cestamaWTF??
Samo da nesto prosere..