"ODLAZAK OTPISANOG: Paddy Ashdown, četiri godine kasnije
PADDY ASHDOWN: ČETIRI GODINE VLADAVINE BIJELOG MAHARADŽE
Jedini vidljivi rezultat Ashdownove četverogodišnje misije u BiH je njegova vila na Jablaničkom jezeru"
gdje se moze kupiti novi broj slobodne? nije paddy valjda otpisan
ODLAZAK OTPISANOG
- Bosanac sa dna kace
Nije on otpisan, on je nama propisan, sa svom ovom patnjom!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
O, yeah! Oduvijek sam govorio da se nishta ne deshava sluchajno. Pa, ni Špija nije greškom bio ovdje. Sa tačke gledišta njegovih šefova, dobro je uradio posao. Kraljica ga je odlikovala nekim krstom(Nemam ništa protiv ovog simbola, ma šta on značio).Bosanac sa dna kace wrote:Nije on otpisan, on je nama propisan, sa svom ovom patnjom!
-
halo
Jesi devetka i to dugaPipiDugaDevetka wrote:O, yeah! Oduvijek sam govorio da se nishta ne deshava sluchajno. Pa, ni Špija nije greškom bio ovdje. Sa tačke gledišta njegovih šefova, dobro je uradio posao. Kraljica ga je odlikovala nekim krstom(Nemam ništa protiv ovog simbola, ma šta on značio).Bosanac sa dna kace wrote:Nije on otpisan, on je nama propisan, sa svom ovom patnjom!
daj malo razmisli prije nego sto napises nesto,svaki tvoj post ima istu poentu nelogicnost
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Bolim me krst što je nelogično. Internet za sve! Svi na internet!
A sada, o temi...
A sada, o temi...
-
JahijaJilic
Znaci, ako shvatam dobro, vec je napustio Bosnu.
- Bosanac sa dna kace
ih kakve nam fajde, pa ovdje je; sjase te Murta uzjase te Kurta!JahijaJilic wrote:Znaci, ako shvatam dobro, vec je napustio Bosnu.
eto nam novog PROPISANOG!