djes za stranca kukavice sinja.melb26sa wrote:Uskoro se spremam (za pocetak aktiviranje imigrantske vize u junu) a pravo preseljenje u decembru '07. Razlog: udaja za stranca USC.
kod ovolko nasih momaka. svasta.
water wrote:djes za stranca kukavice sinja.melb26sa wrote:Uskoro se spremam (za pocetak aktiviranje imigrantske vize u junu) a pravo preseljenje u decembru '07. Razlog: udaja za stranca USC.
![]()
![]()
mora da je leca bilamelb26sa wrote:water wrote:djes za stranca kukavice sinja.melb26sa wrote:Uskoro se spremam (za pocetak aktiviranje imigrantske vize u junu) a pravo preseljenje u decembru '07. Razlog: udaja za stranca USC.
![]()
![]()
kod ovolko nasih momaka. svasta.![]()
Sta cu, tako mi grah pao
.ebo te leca! neg' jes' da nije tema hocemol' mi kakav pos'o obrnut'?pitt wrote:mora da je leca bilamelb26sa wrote:water wrote: djes za stranca kukavice sinja.
![]()
![]()
kod ovolko nasih momaka. svasta.![]()
Sta cu, tako mi grah pao
:D
eki njegawater wrote:djes za stranca kukavice sinja.melb26sa wrote:Uskoro se spremam (za pocetak aktiviranje imigrantske vize u junu) a pravo preseljenje u decembru '07. Razlog: udaja za stranca USC.
![]()
![]()
ehhh pa nije ni svemirko johny cochranuozo wrote:Ma ja mislio sve pravedno raspodijelit'. Tebi stoja, meni stoja, svemirku stoja da nas brani kad nas optuze za insider trading i onih osam stoja koje ostanupitt wrote:daj mi milion:D
ulozimo u oil sands il' ih spickamo na zene, konje i pice!
a nikad tetkica da posjetisLucy01 wrote:Dosla u US 1994, ovdje mi zivi cjelokupna bliza i dalja familija, sa tatine strane cak od 70's..
Imamo rodbinu i ja i muz po cijelom svijetu; od Australije i Novog Zelanda do Juzno-Africke Republike.....
pa nije ludapitt wrote:a nikad tetkica da posjetisLucy01 wrote:Dosla u US 1994, ovdje mi zivi cjelokupna bliza i dalja familija, sa tatine strane cak od 70's..
Imamo rodbinu i ja i muz po cijelom svijetu; od Australije i Novog Zelanda do Juzno-Africke Republike.....:D
obecala jedanas wrote:pa nije ludapitt wrote:a nikad tetkica da posjetisLucy01 wrote:Dosla u US 1994, ovdje mi zivi cjelokupna bliza i dalja familija, sa tatine strane cak od 70's..
Imamo rodbinu i ja i muz po cijelom svijetu; od Australije i Novog Zelanda do Juzno-Africke Republike.....:D
![]()
U ovoj zemlji na gubitku su svi (nije do zemlje vec do okolnosti) i oni koji su ostali a i oni koji su otisli.SaraLe wrote:Cijeli zivot ovdjeimala sam milion prilika da odem (btw. roditelji mi otisli
![]()
![]()
Ja ostala![]()
Mozda sam pogrijesila, mozda nisam![]()
Necu nikad ni saznati![]()
zar ti nisi prvo zdimila za TR?danas wrote:otisla kao izbjeglica '92-e sa okupiranog dijela. iz te zemlje kao student u USA. tu i dalje.tempora wrote:Da ponovim pitanje! Na koji nacin ste otisli? Uz pomoc rodbine, ilegalno, poslom, studijem, preplivali, proputovali kamionom sa jos 20 kineza...........![]()
Kakva je ovo elita.![]()
SVEGA TI?luksica wrote:Kao prvo zensko sam...i svoje skolovanje sam zavrsila u Sarajevu gdje sam i poslije toga se zaposlila...prosle godine u aprilu me luda uhvatila da trebam biti magistar, pa sam tako upisala jednogodisnji studij koji sada privodim kraju i vracam se kuci...Sarajevo moje wrote:Kupio posao u Sarajevu? Ma,mozete vi,a nasa djeca ovdje,dzaba sto su super djaci......tempora wrote: Razlozi tvoga povratka, konkretno?
Razlog: Zemlja u kojoj si uvijek stranac i previse razlicitosti medju mentalitetima, a meni pare nisu toliko bitan segment
tempora wrote:Molim Vas za razloge odlaska iz BiH.( bez da pisete o intimnim stvarima-ukoliko ne zelite)-te na koji nacin ste otisli? Da li je to bilo putem studija, posla, veze-braka? Koliko cesto posjecujete BiH i kako odrzavate veze sa BiH?
Za one koji bi zeljeli otici, koji su osnovni razlozi razmisljanja o odlasku i kolike su sanse da se Vase zelje po tom pitanju ostvare?