mogu li ja biti blagajnik ili djeda mrazstella_sa wrote:a da zamolimo diggera, mirci & co da i za nas organizuju jednu dobrotvornu akciju?
Odlazak iz BiH?
- taxi_driver
- taxi_driver
kako?a poslao sam ja paketice.bug wrote:taxi ja bih radjesevap na paketicima
kupila
:D
sjecam se ko danas ,bio sam blagajnik u skoli.i ono se skupljale pare za rodjendanske poklone. kad se skupe onda ja i jaran odemo dobro se najedeno i napijemo a za ostatak kupimo poklon.
elem nejse ne vjerujem sebi a kamoli nekom koga neznam
-
stella_sa
mudro zboris...muha_sa wrote:dovoljno je da budeš mladoženja i sevap si zaradio---nek te bog nagraditaxi_driver wrote:mogu li ja biti blagajnik ili djeda mrazstella_sa wrote:a da zamolimo diggera, mirci & co da i za nas organizuju jednu dobrotvornu akciju?
- taxi_driver
vidis nije ni to lose.svake tri godine druga i mladja zena.moglo bi se o tome i razmislitistella_sa wrote:ti ces biti donator, k'o da gledamtaxi_driver wrote:mogu li ja biti blagajnik ili djeda mrazstella_sa wrote:a da zamolimo diggera, mirci & co da i za nas organizuju jednu dobrotvornu akciju?
- muha_sa
taxi_driver wrote:kako?a poslao sam ja paketice.bug wrote:taxi ja bih radjesevap na paketicima
kupila
sjecam se ko danas ,bio sam blagajnik u skoli.i ono se skupljale pare za rodjendanske poklone. kad se skupe onda ja i jaran odemo dobro se najedeno i napijemo a za ostatak kupimo poklon.
elem nejse ne vjerujem sebi a kamoli nekom koga neznam
nego,zaradi sevap-pošalji papire nekoj od naših forumašica i spasi ih ovog belaja
- taxi_driver
nek posalju cv sa slikom u toplesu na privat.muha_sa wrote:taxi_driver wrote:kako?a poslao sam ja paketice.bug wrote:taxi ja bih radjesevap na paketicima
kupila
elem nejse ne vjerujem sebi a kamoli nekom koga neznam![]()
![]()
----
nego,zaradi sevap-pošalji papire nekoj od naših forumašica i spasi ih ovog belaja
- taxi_driver
a ako bude vise kandidatkinja mogu i kolegu sa posla ukljuciti u akciju.bug wrote:forumasicama danassretan dan
haj'mo nezadovoljne jos malopa nestalo
- muha_sa
evo i pitt hoće sevap da mu bog upiše.bug wrote:ma ti ces promptno utaxi_driver wrote:a ako bude vise kandidatkinja mogu i kolegu sa posla ukljuciti u akciju.bug wrote:forumasicama danassretan dan
haj'mo nezadovoljne jos malopa nestalo
dzennet
-
MedoX
Svako ko hoće da ide iz Bosne neka ide,ali navratite u Bosnu ljeti i zimi na odmore, te kad odete u penziju vratite se,kako bi bar dio zarađenih para trošili u domovini...
Neke drzave,a i mi cemo uskoro,imaju stabilnu ekonomiju,prvenstveno kapitalom koji donose radnici iz inostranstva...
Sto se tice ratnih bjezivaralica, niko osim teskih ranjenika nema opravdanje... pogotovo oni sto su iz Sarajeva sprasili, dok se branilo, a da im nije palo napamet,da su svi krenuli njihovim stopama,ko bi branio njihov "voljeni" grad...
Neke drzave,a i mi cemo uskoro,imaju stabilnu ekonomiju,prvenstveno kapitalom koji donose radnici iz inostranstva...
Sto se tice ratnih bjezivaralica, niko osim teskih ranjenika nema opravdanje... pogotovo oni sto su iz Sarajeva sprasili, dok se branilo, a da im nije palo napamet,da su svi krenuli njihovim stopama,ko bi branio njihov "voljeni" grad...
- danas
popusti malo ziv bio... trebala sam to ostat na grbavici da me siluju i zakolju, jer bi to kao pomoglo odbrani grada...MedoX wrote: Sto se tice ratnih bjezivaralica, niko osim teskih ranjenika nema opravdanje... pogotovo oni sto su iz Sarajeva sprasili, dok se branilo, a da im nije palo napamet,da su svi krenuli njihovim stopama,ko bi branio njihov "voljeni" grad...