Odjednom neugodan miris tijela!!!???
Moderator: anex
-
pascha23
#1 Odjednom neugodan miris tijela!!!???
U zadnjih 15tak dana imam strašnih problema sa neugodnim mirisom tijela...Naime, do sada nikada nisam imao problema sa ovim, čak i nakon intenzivnog znojenja nisam imao neugodan miris, a u zadnjih 15tak dana imam problema sa mirisom tijela...nije problem u kupanju, koristenju dezodoransa i sl. jer to sve obavljam svakodnevno kao i do sada pa me interesuje sta bi mogao bizi uzrok tome i ima li neko rjesenje jer mi je poprilicno neugodno pošto nisam na to navikao...thanx unaprijed!!!
-
SOMA
#2 Re: Odjednom neugodan miris tijela!!!???
Jesi li promijenio ishranu? To cesto dovodi do promijene mirisa tijela...
- GAU 8
#3 Re: Odjednom neugodan miris tijela!!!???
Klimaks, hormoni hahahaSOMA wrote:Jesi li promijenio ishranu? To cesto dovodi do promijene mirisa tijela...
- burek_in_space
#4 Re: Odjednom neugodan miris tijela!!!???
Idesh li u teretanu, i koristish li neka sredstva koja pomazhu rast mishica?!pascha23 wrote:U zadnjih 15tak dana imam strašnih problema sa neugodnim mirisom tijela...Naime, do sada nikada nisam imao problema sa ovim, čak i nakon intenzivnog znojenja nisam imao neugodan miris, a u zadnjih 15tak dana imam problema sa mirisom tijela...nije problem u kupanju, koristenju dezodoransa i sl. jer to sve obavljam svakodnevno kao i do sada pa me interesuje sta bi mogao bizi uzrok tome i ima li neko rjesenje jer mi je poprilicno neugodno pošto nisam na to navikao...thanx unaprijed!!!
- EllaD
#5 Re: Odjednom neugodan miris tijela!!!???
uzimas li neke lijekove? dodatke prehrani?
u najgorem slucaju postoji jedan tip dijabetesa sa tim simptomima, ali ne najbolje da odes do dr i da ti strucno utvrde
mozda je i nesto tako bezazleno kao reakcija na prasak za ves ili sl
u najgorem slucaju postoji jedan tip dijabetesa sa tim simptomima, ali ne najbolje da odes do dr i da ti strucno utvrde
- chuchumbamayumbe
#6 Re: Odjednom neugodan miris tijela!!!???
Pogotovu ako je to miris ACETONA.EllaD wrote:uzimas li neke lijekove? dodatke prehrani?