odjeća za šerijatsko vjenčanje
-
somebody7
#1 odjeća za šerijatsko vjenčanje
gdje u Sa se može kupiti zenska garderoba za šerijatsko vjenčanje,
zeljela bih da kupim nešto lijepo i odgovarajuće za tu priliku
hvala
zeljela bih da kupim nešto lijepo i odgovarajuće za tu priliku
hvala
- BHF_Manijak
#2 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
Kako poznajem islamski nacin oblacenja,nema neke maksuz odjece za serijatsko vjencanje
Jedino ako ne mislis na butike/radnje za pokrivene djevojke??Takvih imas po Carsiji nekoliko,imas tekbir kod sekretarijata rijaseta,nize Mrkve imas isto tako takvu jednu radnju,uglavnom prohodaj po Carsiji i naci ces 100% nesto odgovarajuce...
-
somebody7
#3 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
hvala za odgovor, i ako mogu još upitati posto sam kuma na tom šerijatskom vjenčanju, kakve su moje obaveze spram mladenaca, u smislu poklona i sl., da li znas'?'
hvala
hvala
- čupka
#4 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
somebody7 , ti si u nekim postovima musko a u nekim zensko 
- nellington
#5 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
čupka wrote:somebody7 , ti si u nekim postovima musko a u nekim zensko
-
somebody7
#6 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
vidim da je puno značajnije sve osim onog sto sam postavila kao zamolbu i upit
pa valjda je lako zakljuciti da je ovo nickname mog supruga kojeg oboje koristimo
nekima je ocito to neslanih sala i trabunjanja o nebitnosti kao i gubljenju vremena
uljudno sam postavila upit, prema tome, zamolila bih da me se nevrijedja
pa valjda je lako zakljuciti da je ovo nickname mog supruga kojeg oboje koristimo
nekima je ocito to neslanih sala i trabunjanja o nebitnosti kao i gubljenju vremena
uljudno sam postavila upit, prema tome, zamolila bih da me se nevrijedja
- WipeOut
- Location: I'm Somewhere in Between What is real & just a dream
#7 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
Es selamu alejkum,
ako si kuma (u ovom slucaju svjedok),sta se tice poklona mozes kupiti sta hoces osim naravno alkohola....mislim ono nema smisla
.Zezam se,halali.
Kupuje se inace sto bi kupila mledencima osim harama tj onog sto nije dozvoljno po islamu,znaci nema alkohola i svinjetine,pa ako ces kupiti bombonjeru pazi da to ne bude ona Cherry
.
Ali kako god okrenes danasnja omladina voli pare,pa mislim da je najbolje da ti njima das para pa da oni sami sebi kupe sta hoce....
Ako Bog da da se okoristis i naucis nesto novo
ako si kuma (u ovom slucaju svjedok),sta se tice poklona mozes kupiti sta hoces osim naravno alkohola....mislim ono nema smisla
Kupuje se inace sto bi kupila mledencima osim harama tj onog sto nije dozvoljno po islamu,znaci nema alkohola i svinjetine,pa ako ces kupiti bombonjeru pazi da to ne bude ona Cherry
Ali kako god okrenes danasnja omladina voli pare,pa mislim da je najbolje da ti njima das para pa da oni sami sebi kupe sta hoce....
Ako Bog da da se okoristis i naucis nesto novo
-
somebody7
#8 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
Hvala za pristojno javljanje,
ipak, zeljela bih nesto ponijeti iz Sarajeva u taj mali gradic u koji idem, da im to bude jedna lijepa uspomena,
znam da svi sve danas imaju i niko nije zeljan nicega, ali eto neki mali znak paznje nekako bi mi se cinio primjerenim
ipak, zeljela bih nesto ponijeti iz Sarajeva u taj mali gradic u koji idem, da im to bude jedna lijepa uspomena,
znam da svi sve danas imaju i niko nije zeljan nicega, ali eto neki mali znak paznje nekako bi mi se cinio primjerenim
- dharma
#9 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
I ja sam ti htjela preporuciti bakroreze, ili mozda bakrenu dzezvu da mogu lijepo kahvenisati.Mislim da bi jedan takav poklon sluzio namjeni i plus bio jako lijepa uspomenalilla wrote:Onda su ti moja preporuka bakrorezi sa znamenitostima Sarajeva![]()
Što se tiče butika, po mom mišljenju ti je najpovoljniji i sa relativno najvećim izborom butik Zejno na Čaršiji.
-
somebody7
#10 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
cini mi se primjerenim tvoj prijedlog i vrlo je izvjesno da cu tako i uciniti, te se zahvaljujem ovom prilikom,
pojedinim ucesnicima ovog posta nepreimjerenog sadrzaja lijep pozdrav takodjer i poruka da se nenasladjuju i negube svoje vrijeme u ispraznostima koje nicemu nevode osim propasti vlastitoj a uzvišeni najbolje zna...
pojedinim ucesnicima ovog posta nepreimjerenog sadrzaja lijep pozdrav takodjer i poruka da se nenasladjuju i negube svoje vrijeme u ispraznostima koje nicemu nevode osim propasti vlastitoj a uzvišeni najbolje zna...
- nellington
#11 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
Hvala
Nadam se da će vjenčanje biti lijepo 
- BSn
#12 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
ima na carsiji set da se kupi - dzezva plus oni drzaci za fildzane (da se ne ofrze prsti) - sve naravno bakar...
u tekbiru je nekad bilo i dobrih muskih odijela - ako treba i cojk da se picne.
sto se tice pitanja o duznostima, nisam nikad bio kuma na serijatskom vjencanju
, al' mislim da ti je to sve otprilike k'o i za svjetovno - ceremonijalna uloga, potpis...
u tekbiru je nekad bilo i dobrih muskih odijela - ako treba i cojk da se picne.
sto se tice pitanja o duznostima, nisam nikad bio kuma na serijatskom vjencanju
- Ductus Holedocus
#13 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
i mene zanima duznost svjedoka na serijatskom vjencanju
sta se poklanja,kome se poklanja itd
sta se poklanja,kome se poklanja itd
- harač
#14 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
pretpostavljam da znaš da vrijediš samo kao pola muškarca, odnosno da treba barem još jedna kuma (ili kum) da bude "s tvoje strane"
- NIN
#15 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
Zaobidji temu!harač wrote:pretpostavljam da znaš da vrijediš samo kao pola muškarca, odnosno da treba barem još jedna kuma (ili kum) da bude "s tvoje strane"
-
emirolini
#16 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
//// nish - za brisanje
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#17 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
harač wrote:pretpostavljam da znaš da vrijediš samo kao pola muškarca, odnosno da treba barem još jedna kuma (ili kum) da bude "s tvoje strane"
- nasa
#18 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
Mozes pronaci na temi Ajeti,hadisi ,dove ...slike lehvi koje rezbari u drvetu jedan forumas ,prelijepe
bio bi i prikladan poklon za serijatsko vjencanje....
Zatim u Merkatoru na Socijalnom -prizemlje,lehve i slike na staklu -rad zene koja i prodaje...
A imas i radnjicu u bezistanu s namjestajem i sitnicama od drveta ,rucni rad - dio se uvozi,a dio je radjen kod nas...
Takodjer u galeriji Isfahan na Carsiji prelijepih sitnica ,rucni rad-uvoz iz Turske,nedavno sam kupovala ,trenutno im je snizenje......
Zatim u Merkatoru na Socijalnom -prizemlje,lehve i slike na staklu -rad zene koja i prodaje...
A imas i radnjicu u bezistanu s namjestajem i sitnicama od drveta ,rucni rad - dio se uvozi,a dio je radjen kod nas...
Takodjer u galeriji Isfahan na Carsiji prelijepih sitnica ,rucni rad-uvoz iz Turske,nedavno sam kupovala ,trenutno im je snizenje......
-
Mikany
#19 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
harač wrote:pretpostavljam da znaš da vrijediš samo kao pola muškarca, odnosno da treba barem još jedna kuma (ili kum) da bude "s tvoje strane"
-
theTruePath
#20 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
cura je pitala prije 3 godine,sigurno je da se snasla do sada 
- kinzekonze
#23 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
"Cura" je postavila pitanje prije nekih 18sati. Pazljivije citajtetheTruePath wrote:cura je pitala prije 3 godine,sigurno je da se snasla do sada
- nasa
#24 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
Ma ja sam odgovorila forumasici koja je pitanje postavila 2010. sta bi mogla kupiti za poklonkinzekonze wrote:"Cura" je postavila pitanje prije nekih 18sati. Pazljivije citajtetheTruePath wrote:cura je pitala prije 3 godine,sigurno je da se snasla do sada
-
merimas
#25 Re: odjeća za šerijatsko vjenčanje
Zanima me gdje se moze kupiti kupaci kostim za pokrivenu zenu, cula sam da je to nesto kao ronilacko samo sire. Da li postoje majice za kupanje?