@ tigris, ... pusti ove junoshe.
@ silentbob, ... bio sam ja i u tvojim godinama, ... i kod mene je bilo isto, ... prvi, pa brzo poslije toga i drugi, ... pa i trechi, ali ... to je samo u sferi "spricanja".
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
zene jadnice uglavnom svakako kaskaju za muskarcima, pa je vise poenta "ubrzat" pricu da njega sustignes, jos bolje pretekneskrkan wrote:odgadjate li orgazam i koje trikove koristite
meni kad dodje 'zuta minuta'a nije mi ceif da svrsim
pomislim na neki 'uzbudljivi' sport tipa krikette tako odgodim
orgazam jedno vrijeme
ima jos jedan fol sa pritiskanjem tacke ispod jaja te i tako odgodim orgazam
imate li vi kakvih folova da 'prodate'
pape wrote: @ silentbob, ... bio sam ja i u tvojim godinama, ... i kod mene je bilo isto, ... prvi, pa brzo poslije toga i drugi, ... pa i trechi, ali ... to je samo u sferi "spricanja".Ne bih se ja mjenjao za ove sadasnje - jednom, ali .... kad zakoluta ...
![]()
![]()
... bel` zakoluta, ...
Uostalom, ... pitaj ove stare koke, ... da ih ne nabrajam.
![]()
Dezze wrote:Hahaha, ovo neko brani generaciju....tigris wrote:pa sta? dao vam je dobar savjet![]()
@papa, ko kaze da mi mladjahni ne znamo uzivati u sexu? Pa bas sto odgadjamo, znaci da zelimo i mozemo uzivati
micika wrote:Pape![]()
![]()
dobro ti vece
![]()
![]()
![]()
Misa li ti ako te ovo pile scepa![]()
vidjet ces sta je bozije davanje
Pape....pape wrote:Josh kad bi me i Fortuna saletila, ...
...
Oke bi vam u cvor svezao.
Ja ne, prskam k'o ludkrkan wrote:odgadjate li orgazam i koje trikove koristite
Dezze wrote:Hahaha, ovo neko brani generaciju....tigris wrote:pa sta? dao vam je dobar savjet![]()
@papa, ko kaze da mi mladjahni ne znamo uzivati u sexu? Pa bas sto odgadjamo, znaci da zelimo i mozemo uzivati
rimda wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ej shega je tema skrooz...
Ali kod mene...hmmm...
Ma mora se odgadjati...teoretski moze se svrshiti u 1 minuti....ali nije to - tojoker u cijeloj prichi lezi u predigri..... shto vishe curu naloziti u predigri i o odgadjanjima nema puno razmishljanja. I puno bolji zvuk i video imate ispred sebe
![]()
pape wrote:krkan wrote:odgadjate li orgazam i koje trikove koristite
meni kad dodje 'zuta minuta'a nije mi ceif da svrsim
pomislim na neki 'uzbudljivi' sport tipa krikette tako odgodim
orgazam jedno vrijeme
ima jos jedan fol sa pritiskanjem tacke ispod jaja te i tako odgodim orgazam
imate li vi kakvih folova da 'prodate'![]()
O, ... mladosti, o mladosti, o mladosti ..... moja. (Arsen Dedic)
![]()
Divno, divno vas je citati, ... mislim .... te vase muke, ... mladalacke, ...... kad vas plima ponese ka vrhuncu, a vi se ne date jer, ... pobogu ... ponovo ce oseka, a ja ... ja bih vjecno da surfam.
![]()
Ali dobro, ... doci ce to sa godinama.Doci ce to na svoje kada naucite da oslusnete svaki zvuk kojim se ona oglasi, ... svaki treptaj i grch njenog tijela, .... pokrete prsticima kojim guzva posteljinu ili tvoja ledja, guzove, ... kad uspijete desifrovati poruke njenih rashirenih zjenica, ... kad shvatite poruku usana, a da ona nista nije rekla.
![]()
Tada cete jednostavno biti opushteni, .... i neche biti potrebe da se shtelite, tempirate i pritischete neke "charobne tacke ispod jaja".
Godine ipak ne moraju (mogu, ali ne moraju) znaciti iskustvo.... Eto, ti se smijes toj tacki, a u Taoizmu se toj tacki posvecuje jaaaako puno paznje i dio je treninga o kojem ovdje neki govore.... Ta tacka se zove jos "tacka od milion zlatnika/dolara". Prije hiljade i hiljade godina su kineski carevi znali za tu tacku (rekli im njihovi ljekari...dans bismo rekli seksolozi), a imali su godina, a eto, ipak je koristili....placalo se po milion zlatnika da ti kazu kako da jebes duze i zadovoljis svoju partnerku...pape wrote:Dezze wrote:Hahaha, ovo neko brani generaciju....tigris wrote:pa sta? dao vam je dobar savjet![]()
@papa, ko kaze da mi mladjahni ne znamo uzivati u sexu? Pa bas sto odgadjamo, znaci da zelimo i mozemo uzivatiEh, ... pa nemoj tako. Nisam ja rekao da mladjahni ne znaju uzivati u sexu. Samo sam govorio o jednom stanju, koje dolazi sa godinama, u kome muskarac ne mora da se shtipa, ...
... pritishce neke "tacke ispod jaja", (valjda je autor mislio na prostatu) ili da u tim svechanim momentima razmislja o narednom teskom ispitu iz mehanike fluida.
To dolazi samo po sebi, sa godinama, sa iskustvom.
Mislim, ... muskarac u srednjim godinama postaje uglavnom manje sebichan kada je u pitanju sex. Stalo mu je do toga da ona bude zadovolj(e)na, ... jel` .... da bi se opet vratila.![]()
Nemoj nijekati sebicnost u nekim dvadesetim, ... ima toga, zar ne? Znam po sebi, ... pocesto se znalo biti egoista.![]()
Naravno, na ono: - Jel` ti bilo dobro? ...... obicno je slijedio odgovor, ... - ... ma super! Nisu bile lude da kazu da je bilo loshe. Bojale su se da ce biti proglashene frigidnim.
![]()
PS. - Molim cijenjene forumashice da dvije posljednje recenice ne uzimaju za ozbiljno, .... nisam bas takav bio.
Bas dobro kazes, lako ti je pricati na forumu.....tataratira wrote:Dezze wrote:Hahaha, ovo neko brani generaciju....tigris wrote:pa sta? dao vam je dobar savjet![]()
mislim da je poruka ta da je kvalitet ispred kvantiteta, pogotovo što
odgađate orgazam ne bili ispali veći jebači a istosmjerno pravolinisko guranje
ne vodi ničemu taman trajalo par dana (nisam siguran u ovo ali shvatili ste poentu: )
dobar sex ne zavisi od vaseg "roka trajanja"
a odgoda orgazma se kontrolise ritmom, znate one fore dva kratka, jedan dugi (ukljuci mastu)...i onda ga lomiš od martinelu, i to su neke osnove
ali tesko da ce vas neko nauciti na forumu da budete dobar ljubavnik
a ako tako pristupate sexu onda to nikada nećete ni postati
biološki to ide ovako, misic koji je nategnut cuva krv da ne prodje u penis, znaci kada je misic opusten imate erekciju, znaci samo opusteno![]()
nadam se da sam pomogao mada je ovo sve teorija
a da se ista primjeni u praksi potrebno je mnogo "vježbe" a to je ključ uspjeha, a sad tataratirci svak na svoju rupu i juriš!!!