odgadjate li orgazam

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

@ Dezze, ... nabro sam dosta kuka, ali slusham i puno mladje pjevache od Arsena.
@ tigris, ... pusti ove junoshe. :D Sta deca znaju o kvalitetnom sexu. :oops:
@ silentbob, ... bio sam ja i u tvojim godinama, ... i kod mene je bilo isto, ... prvi, pa brzo poslije toga i drugi, ... pa i trechi, ali ... to je samo u sferi "spricanja". :zzzz: Ne bih se ja mjenjao za ove sadasnje - jednom, ali .... kad zakoluta ... :-) :-) :-) ... bel` zakoluta, ... :oops: Uostalom, ... pitaj ove stare koke, ... da ih ne nabrajam. :zzzz: :lol:
anais_nin

#27 Re: odgadjate li orgazam

Post by anais_nin »

krkan wrote:odgadjate li orgazam i koje trikove koristite

meni kad dodje 'zuta minuta' :-) a nije mi ceif da svrsim

pomislim na neki 'uzbudljivi' sport tipa kriket :D te tako odgodim

orgazam jedno vrijeme

ima jos jedan fol sa pritiskanjem tacke ispod jaja te i tako odgodim orgazam

imate li vi kakvih folova da 'prodate' :D
zene jadnice uglavnom svakako kaskaju za muskarcima, pa je vise poenta "ubrzat" pricu da njega sustignes, jos bolje preteknes :D
tako da ne, ne odgadjam svoj.... :D

njegov....kad god mogu :D posebno kad su oralne igrice u pitanju....sto duze to bolje :D
silentbob

Post by silentbob »

pape wrote: @ silentbob, ... bio sam ja i u tvojim godinama, ... i kod mene je bilo isto, ... prvi, pa brzo poslije toga i drugi, ... pa i trechi, ali ... to je samo u sferi "spricanja". :zzzz: Ne bih se ja mjenjao za ove sadasnje - jednom, ali .... kad zakoluta ... :-) :-) :-) ... bel` zakoluta, ... :oops: Uostalom, ... pitaj ove stare koke, ... da ih ne nabrajam. :zzzz: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[/b]
Dezze

Post by Dezze »

tigris wrote:pa sta? dao vam je dobar savjet :D
Hahaha, ovo neko brani generaciju.... :D

@papa, ko kaze da mi mladjahni ne znamo uzivati u sexu? Pa bas sto odgadjamo, znaci da zelimo i mozemo uzivati :razz:
pape

Post by pape »

Dezze wrote:
@papa, ko kaze da mi mladjahni ne znamo uzivati u sexu? Pa bas sto odgadjamo, znaci da zelimo i mozemo uzivati :razz:
:) Eh, ... pa nemoj tako. Nisam ja rekao da mladjahni ne znaju uzivati u sexu. Samo sam govorio o jednom stanju, koje dolazi sa godinama, u kome muskarac ne mora da se shtipa, ... :-) ... pritishce neke "tacke ispod jaja", (valjda je autor mislio na prostatu) ili da u tim svechanim momentima razmislja o narednom teskom ispitu iz mehanike fluida. :zzzz: To dolazi samo po sebi, sa godinama, sa iskustvom.
Mislim, ... muskarac u srednjim godinama postaje uglavnom manje sebichan kada je u pitanju sex. Stalo mu je do toga da ona bude zadovolj(e)na, ... jel` .... da bi se opet vratila. :oops: :-)
Nemoj nijekati sebicnost u nekim dvadesetim, ... ima toga, zar ne? Znam po sebi, ... pocesto se znalo biti egoista. :D
Naravno, na ono: - Jel` ti bilo dobro? ... :-) ... obicno je slijedio odgovor, ... - ... ma super! Nisu bile lude da kazu da je bilo loshe. Bojale su se da ce biti proglashene frigidnim. :)
PS. - Molim cijenjene forumashice da dvije posljednje recenice ne uzimaju za ozbiljno, .... nisam bas takav bio. :P
micika

Post by micika »

Pape :-) :-) :-) dobro ti vece :D :D :D

Misa li ti ako te ovo pile scepa :D :D vidjet ces sta je bozije davanje :D
pape

Post by pape »

micika wrote:Pape :-) :-) :-) dobro ti vece :D :D :D
Misa li ti ako te ovo pile scepa :D :D vidjet ces sta je bozije davanje :D
:) Mitzi dusho, ... jes` to i ti navratila na chas. :-) Znam pile, ... znam, ... teshko bi bilo i meni i mojoj prostati. :kiss:
:roll: Josh kad bi me i Fortuna saletila, ... :-) ... :oops: Oke bi vam u cvor svezao. :D
micika

Post by micika »

Jesam Pape,navratila samo da vas pozdravim :D :D u poslu sam opasnom ovih dana :D :D
pape

Post by pape »

micika wrote:Jesam Pape,navratila samo da vas pozdravim :D :D u poslu sam opasnom ovih dana :D :D

:) Cuvaj mi se, ... ne pretjeruj sa prekovremenim. :-)
FortunaBela

Post by FortunaBela »

pape wrote: :roll: Josh kad bi me i Fortuna saletila, ... :-) ... :oops: Oke bi vam u cvor svezao. :D
Pape.... ;-) , ja opet žmigam.... :roll:
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Pape evo nešto možda se prepoznaš.... :roll:

Ljudi u našim godinama
ulaze u ljubav oprezno
kao neplivači u plitku vodu,
kao političari u kombinacije,
iz čistog straha od ponovnog voljenja,
iz nesigurnosti,
a oni su zanate ljubavi
već dobrano izučili
i mogli bi biti od slatke
pouke neiskusnima,
no ostaće zavatreni
a sigurni i uspravni na ulici,
međ ljudima,
samo će u hladnim noćima,
sami i prepoznati odjednom,
izaći na začuđen sneg
i glasno zaplakati.
Shoba

Post by Shoba »

yebi ga, dosla su cudna vremena....danas guzi samo ko mora.........ja sam dosta ziogu, nek drugi preuzmu 8-)
hananah

Post by hananah »

nit ga odgadjam nit volim da to moj partner radi :) radije vise puta ali sve prirodno i spontano :)
Shoba

Post by Shoba »

hananah wrote:nit ga odgadjam nit volim da to moj partner radi :) radije vise puta ali sve prirodno i spontano :)
a sta vam to treba? nikakve koristi od toga....... :lol:
Zadig

Post by Zadig »

nekada odgodim sa prvog minuta na 3...pa se sve osjecam dobar poslje toga
:D
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

ja svrsim a sperma i ne izadje ....tek prilikom pranja , cvoku mu opalim
pa pocne mali povracati...
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

#42 Re: odgadjate li orgazam

Post by horns&drums »

Ja ne, prskam k'o lud :D:D
tataratira

Post by tataratira »

Dezze wrote:

mislim da je poruka ta da je kvalitet ispred kvantiteta, pogotovo što
odgađate orgazam ne bili ispali veći jebači a istosmjerno pravolinisko guranje
ne vodi ničemu taman trajalo par dana (nisam siguran u ovo ali shvatili ste poentu: )

dobar sex ne zavisi od vaseg "roka trajanja"
a odgoda orgazma se kontrolise ritmom, znate one fore dva kratka, jedan dugi (ukljuci mastu)...i onda ga lomiš od martinelu, i to su neke osnove
ali tesko da ce vas neko nauciti na forumu da budete dobar ljubavnik
a ako tako pristupate sexu onda to nikada nećete ni postati

biološki to ide ovako, misic koji je nategnut cuva krv da ne prodje u penis, znaci kada je misic opusten imate erekciju, znaci samo opusteno 8)

nadam se da sam pomogao mada je ovo sve teorija
a da se ista primjeni u praksi potrebno je mnogo "vježbe" a to je ključ uspjeha, a sad tataratirci svak na svoju rupu i juriš!!!

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

u životu svašta odgađam

:D:D:D

još samo fali da odgađam i to :D:D:D
rimda

Post by rimda »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ej shega je tema skrooz...

Ali kod mene...hmmm...
Ma mora se odgadjati...teoretski moze se svrshiti u 1 minuti....ali nije to - to :D joker u cijeloj prichi lezi u predigri..... shto vishe curu naloziti u predigri i o odgadjanjima nema puno razmishljanja. I puno bolji zvuk i video imate ispred sebe :P :P
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

rimda wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ej shega je tema skrooz...

Ali kod mene...hmmm...
Ma mora se odgadjati...teoretski moze se svrshiti u 1 minuti....ali nije to - to :D joker u cijeloj prichi lezi u predigri..... shto vishe curu naloziti u predigri i o odgadjanjima nema puno razmishljanja. I puno bolji zvuk i video imate ispred sebe :P :P
:thumbup:

ima ih koji znaju...pozitivno iznenadjenje :D
novalic

#47 Re: odgadjate li orgazam

Post by novalic »

pape wrote:
meni kad dodje 'zuta minuta' :-) a nije mi ceif da svrsim
pomislim na neki 'uzbudljivi' sport tipa kriket :D te tako odgodim
orgazam jedno vrijeme
ima jos jedan fol sa pritiskanjem tacke ispod jaja te i tako odgodim orgazam
imate li vi kakvih folova da 'prodate' :D
:sax:
:-) O, ... mladosti, o mladosti, o mladosti ..... moja. (Arsen Dedic) :zzzz:
Divno, divno vas je citati, ... mislim .... te vase muke, ... mladalacke, ... :oops: ... kad vas plima ponese ka vrhuncu, a vi se ne date jer, ... pobogu ... ponovo ce oseka, a ja ... ja bih vjecno da surfam. :oops:
Ali dobro, ... doci ce to sa godinama. :D Doci ce to na svoje kada naucite da oslusnete svaki zvuk kojim se ona oglasi, ... svaki treptaj i grch njenog tijela, .... pokrete prsticima kojim guzva posteljinu ili tvoja ledja, guzove, ... kad uspijete desifrovati poruke njenih rashirenih zjenica, ... kad shvatite poruku usana, a da ona nista nije rekla. :-)
Tada cete jednostavno biti opushteni, .... i neche biti potrebe da se shtelite, tempirate i pritischete neke "charobne tacke ispod jaja".

ja bih samo dodala 8-) da sve ovo ne znaci.. da ima trenutaka kada mozes zaboraviti tempiranje.. i ponasati se kao da ti jos uvijek dvadeset...

ja imam jednu foru.. kada vidim da bi on.. a ja bih jos.. ja mu fino kazem.. onako njezno, misli na jednu zajednicku poznanicu (zena ima fino i bradu i brkove)..

treba mu puno poslije da bude zort...

cak sam jedanput ostala.. 8-) da zavrsim sama :D
Gazz

Post by Gazz »

Svaki put mu zakazem za neki drugi put, a on me prevari nevaljalac jedan :-?
Dezze

Post by Dezze »

pape wrote:
Dezze wrote:
:) Eh, ... pa nemoj tako. Nisam ja rekao da mladjahni ne znaju uzivati u sexu. Samo sam govorio o jednom stanju, koje dolazi sa godinama, u kome muskarac ne mora da se shtipa, ... :-) ... pritishce neke "tacke ispod jaja", (valjda je autor mislio na prostatu) ili da u tim svechanim momentima razmislja o narednom teskom ispitu iz mehanike fluida. :zzzz: To dolazi samo po sebi, sa godinama, sa iskustvom.
Mislim, ... muskarac u srednjim godinama postaje uglavnom manje sebichan kada je u pitanju sex. Stalo mu je do toga da ona bude zadovolj(e)na, ... jel` .... da bi se opet vratila. :oops: :-)
Nemoj nijekati sebicnost u nekim dvadesetim, ... ima toga, zar ne? Znam po sebi, ... pocesto se znalo biti egoista. :D
Naravno, na ono: - Jel` ti bilo dobro? ... :-) ... obicno je slijedio odgovor, ... - ... ma super! Nisu bile lude da kazu da je bilo loshe. Bojale su se da ce biti proglashene frigidnim. :)
PS. - Molim cijenjene forumashice da dvije posljednje recenice ne uzimaju za ozbiljno, .... nisam bas takav bio. :P
Godine ipak ne moraju (mogu, ali ne moraju) znaciti iskustvo.... Eto, ti se smijes toj tacki, a u Taoizmu se toj tacki posvecuje jaaaako puno paznje i dio je treninga o kojem ovdje neki govore.... Ta tacka se zove jos "tacka od milion zlatnika/dolara". Prije hiljade i hiljade godina su kineski carevi znali za tu tacku (rekli im njihovi ljekari...dans bismo rekli seksolozi), a imali su godina, a eto, ipak je koristili....placalo se po milion zlatnika da ti kazu kako da jebes duze i zadovoljis svoju partnerku...

Ima 20-godisnjaka koji su egoisticni, to je tacno. A ima nas :D , hehehe, ipak i onih kojima je veci uzitak kad i partnerica uziva....
Dezze

Post by Dezze »

tataratira wrote:
Dezze wrote:

mislim da je poruka ta da je kvalitet ispred kvantiteta, pogotovo što
odgađate orgazam ne bili ispali veći jebači a istosmjerno pravolinisko guranje
ne vodi ničemu taman trajalo par dana (nisam siguran u ovo ali shvatili ste poentu: )

dobar sex ne zavisi od vaseg "roka trajanja"
a odgoda orgazma se kontrolise ritmom, znate one fore dva kratka, jedan dugi (ukljuci mastu)...i onda ga lomiš od martinelu, i to su neke osnove
ali tesko da ce vas neko nauciti na forumu da budete dobar ljubavnik
a ako tako pristupate sexu onda to nikada nećete ni postati

biološki to ide ovako, misic koji je nategnut cuva krv da ne prodje u penis, znaci kada je misic opusten imate erekciju, znaci samo opusteno 8)

nadam se da sam pomogao mada je ovo sve teorija
a da se ista primjeni u praksi potrebno je mnogo "vježbe" a to je ključ uspjeha, a sad tataratirci svak na svoju rupu i juriš!!!

Bas dobro kazes, lako ti je pricati na forumu.....
A ne znam da je iko ovdje negirao kvalitet. Bas o tome pricamo. Upravo zato malo duze treba, da se i kvalitet moze postici.....

:roll:
Post Reply