"duhoviti" maca ceka da mu drotovi pokucaju na vrata
hoce li maca u pritvor? (pincom.info)
dark side of the moon wrote:bravoo majstooore
oj sto mi suze krenuse na sabahudark side of the moon wrote:bravoo majstooore
sve stoji, ali...terapija wrote:Maca mi je bezveze i ne branim ga, niti ovo sto je radio, ali sta je zena cekala do sada ako se zaista smatra seksualno uznemiravana
Ponadala se odsteti ili sta??
Nije ovo USA da te za svaku sitnicu mogu tuziti i izvrnuti koji milion na foru.
Nadam se da ce maca malo ipak dobiti po prstima. Sto je previse, previse je.
Poskliznuo se na golublji izmet i dobio 6 milijuna dolara odšteteterapija wrote:Maca mi je bezveze i ne branim ga, niti ovo sto je radio, ali sta je zena cekala do sada ako se zaista smatra seksualno uznemiravana
Ponadala se odsteti ili sta??
Nije ovo USA da te za svaku sitnicu mogu tuziti i izvrnuti koji milion na foru.
Nadam se da ce maca malo ipak dobiti po prstima. Sto je previse, previse je.
misha wrote:nije tacno da se zena tek sad sjetila, ja se sjecam da se podigla velika prasina kad se to desilo i emitovalo, i vec tada je receno da ce ga tuziti, a to sto se ovo privodjenje desava sad, posljedica je sporosti pravosudnog sistema...
Gledao sam "varijacije", nije sad nesto amanpici wrote:Dragana Marinkovica ,licno poznajem,pa mogu neku šuplju provaziti o njemu kao licnosti.On je po prirodi veliki zajebant,bezazleni provokator i veliki ženskaroš (tuj je sav na mene ljubi ga pici).
E sad kako to ide na estradi i u showbiznisu vidi se iz priloženog,da se nekada pretjera,e beli ga se pretjera ,ali to mu je posao ,privuci paznju na sebe na emisiju(pa nije on jedini koji to radi tako,ima primjera po tabloidima i TV koliko hoš).
Imate mogucnost da vidite Dragana kao glumca u Kamernom Teatru 55 u predstavi "Enigmatske Varijacije" i "Hamlet u Bagdadu",pa ce te vidjeti jednu suštu suprotnost od "Mace" sa TV-a.
Show emisija "Niko kao ja " predstavlja "njegov" alter ego Gang-Makro-Krkan,što on u stvarnosti nije
Ma necemo diskutovat o njemu kao glumcuterapija wrote:Gledao sam "varijacije", nije sad nesto amanpici wrote:Dragana Marinkovica ,licno poznajem,pa mogu neku šuplju provaziti o njemu kao licnosti.On je po prirodi veliki zajebant,bezazleni provokator i veliki ženskaroš (tuj je sav na mene ljubi ga pici).
E sad kako to ide na estradi i u showbiznisu vidi se iz priloženog,da se nekada pretjera,e beli ga se pretjera ,ali to mu je posao ,privuci paznju na sebe na emisiju(pa nije on jedini koji to radi tako,ima primjera po tabloidima i TV koliko hoš).
Imate mogucnost da vidite Dragana kao glumca u Kamernom Teatru 55 u predstavi "Enigmatske Varijacije" i "Hamlet u Bagdadu",pa ce te vidjeti jednu suštu suprotnost od "Mace" sa TV-a.
Show emisija "Niko kao ja " predstavlja "njegov" alter ego Gang-Makro-Krkan,što on u stvarnosti nije
malo frflja kad prica
pa nije jedini i sad je to ok sto nije jedini jel?pici wrote: ,privuci paznju na sebe na emisiju(pa nije on jedini koji to radi tako,ima primjera po tabloidima i TV koliko hoš).
Krajnje je vrijeme da se to uradi...pitt wrote:ne znam samo otkud vam odmah da ga zena tuzi da se opari. Svaka njoj cast za ovo.....i treba stati u kraj krkanluku i siljenju.