Ode Maca u pritvor

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

pun_mjesec

#1 Ode Maca u pritvor

Post by pun_mjesec »

stvarno je pravda spora, a da li je i dostižna?

"duhoviti" maca ceka da mu drotovi pokucaju na vrata :)

hoce li maca u pritvor? (pincom.info)
nausnica

Post by nausnica »

Nova godina u ćuzi....
dark side of the moon

Post by dark side of the moon »

bravoo majstooore :D
terapija

Post by terapija »

Maca mi je bezveze i ne branim ga, niti ovo sto je radio, ali sta je zena cekala do sada ako se zaista smatra seksualno uznemiravana :)

Ponadala se odsteti ili sta??

Nije ovo USA da te za svaku sitnicu mogu tuziti i izvrnuti koji milion na foru :D.

Nadam se da ce maca malo ipak dobiti po prstima. Sto je previse, previse je.
Kralj Tvrtko XXVIII

Post by Kralj Tvrtko XXVIII »

dark side of the moon wrote:bravoo majstooore :D

:lol: :lol: :lol: :lol:
chinese_water

Post by chinese_water »

dark side of the moon wrote:bravoo majstooore :D
oj sto mi suze krenuse na sabahu :-) :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chinese_water

Post by chinese_water »

al cuj gigant
"Ako me ko bude privodio, tužit ću ga, jer ja nisam za privođenje."
:lol: :lol: :lol:
pun_mjesec

Post by pun_mjesec »

terapija wrote:Maca mi je bezveze i ne branim ga, niti ovo sto je radio, ali sta je zena cekala do sada ako se zaista smatra seksualno uznemiravana :)

Nije ovo USA da te za svaku sitnicu mogu tuziti i izvrnuti koji milion na foru :D.

sve stoji, ali...
zena vjerovatno nije toliko pismena i upucena da zna da se za hvatanje za guz moze tuziti i da se za to mogu dobiti pare.

vjerovatno je trebalo vremena da sve to uveze i da se digne tuzba i da dodje do suda itd.

ja se nadam da ce maca malo vise dobiti po prstima, jer je i zasluzio
Troll_Happens

Post by Troll_Happens »

terapija wrote:Maca mi je bezveze i ne branim ga, niti ovo sto je radio, ali sta je zena cekala do sada ako se zaista smatra seksualno uznemiravana :)

Poskliznuo se na golublji izmet i dobio 6 milijuna dolara odštete

NEW YORK - Portir iz New Yorka koji se poskliznuo na golublji izmet i pao po stubama stanice metroa dobio je 6 milijuna dolara odštete i kamata, piše u ponedjeljak New York Post.

Shelton Steward (56) se poskliznuo 1998. i u padu slomio nos i ozlijedio vrat.

Sud je bivšem portiru odredio 7,67 milijuna dolara odštete i kamata, a gradski prijevoznik New Yorka je trebao isplatiti tek 80 posto tog iznosa, jer je Steward priznao da je 20 posto odgovornosti na njemu jer nije izbjegao tu prepreku.

Steward namjerava kupiti kuću i otići sa svoje dvije kćeri i unukom u Disney World na Floridi, piše list.
Pravda spora ali dostizna hahah pao prije 9 god...
Da odem i ja na Sebilj da se skliznem mozda i ja koju milju dobijem hahaha :lol: :lol:
cico x

Post by cico x »

treba njemu dozivotnu kaznu opaliti,pravi kreten !
obuca

Post by obuca »

@ jedan001
cuj sebilj hehehhehe pa ovi nasi bi umrli od smjeha. pao u govna i oce para :lol: :lol: :lol:
misha

Post by misha »

nije tacno da se zena tek sad sjetila, ja se sjecam da se podigla velika prasina kad se to desilo i emitovalo, i vec tada je receno da ce ga tuziti, a to sto se ovo privodjenje desava sad, posljedica je sporosti pravosudnog sistema...
skojotovski

Post by skojotovski »

misha wrote:nije tacno da se zena tek sad sjetila, ja se sjecam da se podigla velika prasina kad se to desilo i emitovalo, i vec tada je receno da ce ga tuziti, a to sto se ovo privodjenje desava sad, posljedica je sporosti pravosudnog sistema...
:thumbup:

za neupucene, zena je, odnosno njen advokat, odmah podigla tuzbu...
RIZVA

Post by RIZVA »

mozda predze na islam u zatvoru :D
pitt

Post by pitt »

ne znam samo otkud vam odmah da ga zena tuzi da se opari. Svaka njoj cast za ovo.....i treba stati u kraj krkanluku i siljenju.
Mahalac

Post by Mahalac »

jos da mu hoce ko "razradit" bulju u prdekani, bilo bi braaaaaaoooooooo majstoreeeeee

ps. tenkre koji je uradio "ono" vec je u przunu....ubio rodjenu mater :(
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

Dragana Marinkovica ,licno poznajem,pa mogu neku šuplju provaziti o njemu kao licnosti.On je po prirodi veliki zajebant,bezazleni provokator i veliki ženskaroš (tuj je sav na mene ljubi ga pici :D ).
E sad kako to ide na estradi i u showbiznisu vidi se iz priloženog,da se nekada pretjera,e beli ga se pretjera ,ali to mu je posao ,privuci paznju na sebe na emisiju(pa nije on jedini koji to radi tako,ima primjera po tabloidima i TV koliko hoš).
Imate mogucnost da vidite Dragana kao glumca u Kamernom Teatru 55 u predstavi "Enigmatske Varijacije" i "Hamlet u Bagdadu",pa ce te vidjeti jednu suštu suprotnost od "Mace" sa TV-a.
Show emisija "Niko kao ja " predstavlja "njegov" alter ego Gang-Makro-Krkan :D ,što on u stvarnosti nije :D
terapija

Post by terapija »

pici wrote:Dragana Marinkovica ,licno poznajem,pa mogu neku šuplju provaziti o njemu kao licnosti.On je po prirodi veliki zajebant,bezazleni provokator i veliki ženskaroš (tuj je sav na mene ljubi ga pici :D ).
E sad kako to ide na estradi i u showbiznisu vidi se iz priloženog,da se nekada pretjera,e beli ga se pretjera ,ali to mu je posao ,privuci paznju na sebe na emisiju(pa nije on jedini koji to radi tako,ima primjera po tabloidima i TV koliko hoš).
Imate mogucnost da vidite Dragana kao glumca u Kamernom Teatru 55 u predstavi "Enigmatske Varijacije" i "Hamlet u Bagdadu",pa ce te vidjeti jednu suštu suprotnost od "Mace" sa TV-a.
Show emisija "Niko kao ja " predstavlja "njegov" alter ego Gang-Makro-Krkan :D ,što on u stvarnosti nije :D
Gledao sam "varijacije", nije sad nesto aman :D
malo frflja kad prica :P
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

terapija wrote:
pici wrote:Dragana Marinkovica ,licno poznajem,pa mogu neku šuplju provaziti o njemu kao licnosti.On je po prirodi veliki zajebant,bezazleni provokator i veliki ženskaroš (tuj je sav na mene ljubi ga pici :D ).
Gledao sam "varijacije", nije sad nesto aman :D
malo frflja kad prica :P
Ma necemo diskutovat o njemu kao glumcu :D nego samo da podvucem crtu(posto ga licno znam ) izmedu Dragana i "Mace"(ni me ni se ne sviđa ovaj njegov "Maca" show licnost) ali covjek se je probio na tome i šta sad ,hajmo ga lincovati :D .
Vidio Krkanluk prolazi i zgrce pare :D
cico x

Post by cico x »

pici wrote: ,privuci paznju na sebe na emisiju(pa nije on jedini koji to radi tako,ima primjera po tabloidima i TV koliko hoš).
pa nije jedini i sad je to ok sto nije jedini jel?
ima ih i u crnoj hronici sto siluju djecu,pa hajmo i mi,necemo biti jedini,sta ima veze,
ima hina još kolko hoš :x
becu

Post by becu »

Ma ovo ce se razvuci jos dodatno. A da ce guliti u zatvoru ili ova zena dobiti odstetu zvuci malo nevjerovatno, jer je i Izudin Bajrovic nedavno za fizicko i seksualno zlostavljanje i upucene prijetnje zeni i njenoj majci, osudjen i dobio samo uslovnu kaznu. Pravda bi brze bila zadovoljena da ga njen muz saceka u haustoru i odvali mu dva samara.
chinese_water

Post by chinese_water »

pitt wrote:ne znam samo otkud vam odmah da ga zena tuzi da se opari. Svaka njoj cast za ovo.....i treba stati u kraj krkanluku i siljenju.
Krajnje je vrijeme da se to uradi...
zivio govornik :D:D:D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

sta je ovo opet dvije teme...
skojotovski

Post by skojotovski »

jesu l' ga priveli?
misha

Post by misha »

Dragan je super u Enigmatskim varijacijama, i istina je da je kao glumac jakkoo dobar i uzivanje mi je gledat ga u pozoristu....
Medjutim, cinjenica da taj njegov tzv. alter ego- Maca je dno dna...
Pretpostavljam da je on mozda u pocetku pokusao da kreira neki lik koji ce na taj nacin, krkanlukom itd ukazati na sav jad i cemer takvog ponasanja, ono kao da bude kontraefekat, da kad vidis to , shvatis kako takav ne valaj biti, sa dozom cinizma, ironije i kako to vec ljudi rade...medjutim to se nije desilo, vec se sada svaki krkan bjelosvjetski moze ugledati na njega...
A stipat zene za dupe po ulici nije ni krkanluk, to nema rijeci...
On je imao luduuuu srecu pa ga je zena zaganjala zakonom i sudom, da je naletio na kakvu drugu, sa muzem i sinom 'krkansko-macovskog' profila...ko zna....bilo bi varijacija...emigmatskih..:-)
Post Reply