R.I.P.ORLOVIĆ: Iz naše generacije, da tako kažem, zračila je dobronamernost u svemu, uz taj krajnje profesionalan odnos. Svi se pitaju otkud takvo slaganje u voditeljskom radu između Olivera i mene, zato što ne postoji oprečniji način vođenja na ovim prostorima nego što to gaje Oliver i Mića. Ali, suprotnost se tako dobro uklapala, a mi smo se privatno tako dobro osećali, da nikada kiksa, zluradosti i sujete između nas nije bilo.
MLAKAR: Ovo što je Mića rekao samo mogu potvrditi. Mi se nismo vidjeli šesnaest godina, i naš prvi susret nakon toliko godina u Sarajevu bio je vrlo emotivan. Sretan sam što je naše prijateljstvo ostalo potpuno nepomućeno.
ZALEPUGIN: Jedno od najvećih bremena koje čovjek može nositi na svojim leđima je slava, popularnost. Ako to ne znaš nositi, tebe će ta slava slistiti sa zemljom. Nije bitno postati popularan, nego ostati popularan. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/532 ... ovica.html
Ode i Mića
Moderator: anex
- slucajni prolaznik
#1 Ode i Mića
U Beogradu je, u 79. godini života, premino dugogodisnji novinar, urednik i voditelj RTS-a Miloje Mica Orlović, jedno od najpopularnijih tv lica u istoriji ovih prostora...
- dustaban
#3 Re: Ode i Mića
Da nam je ovu trojku voditelja da nam zemlju vode...ORLOVIĆ: Iz naše generacije, da tako kažem, zračila je dobronamernost u svemu, uz taj krajnje profesionalan odnos. Svi se pitaju otkud takvo slaganje u voditeljskom radu između Olivera i mene, zato što ne postoji oprečniji način vođenja na ovim prostorima nego što to gaje Oliver i Mića. Ali, suprotnost se tako dobro uklapala, a mi smo se privatno tako dobro osećali, da nikada kiksa, zluradosti i sujete između nas nije bilo.
MLAKAR: Ovo što je Mića rekao samo mogu potvrditi. Mi se nismo vidjeli šesnaest godina, i naš prvi susret nakon toliko godina u Sarajevu bio je vrlo emotivan. Sretan sam što je naše prijateljstvo ostalo potpuno nepomućeno.
ZALEPUGIN: Jedno od najvećih bremena koje čovjek može nositi na svojim leđima je slava, popularnost. Ako to ne znaš nositi, tebe će ta slava slistiti sa zemljom. Nije bitno postati popularan, nego ostati popularan. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/532 ... ovica.html
Pokoj dushi
- mayab
#5 Re: Ode i Mića
Vecina mladje raje sa ovog foruma nema pojma ko je on