ode arzija

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

modesti

#26 Re: ode arzija

Post by modesti »

Mogu joj jedino skupiti za kartu do Mjeseca, da je moje oči ne vide ni na TV-u ni igdje drugo.

Uništila mi je pola godine života, direktno i indirektno. :evil:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#27 Re: ode arzija

Post by -LIBERO- »

Izdrzi Arzija uz tebe smo :D :dance: :thumbup: :sax:
jedna tamo

#28 Re: ode arzija

Post by jedna tamo »

naravno da je libero uz arziju kad je protiv braka :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#29 Re: ode arzija

Post by -LIBERO- »

jedna tamo wrote:naravno da je libero uz arziju kad je protiv braka :D
Sta si ti upratila ne mogu da vjerujem :lol: :lol:

mali off: ja sam protiv braka,ali nisam protiv vanbracne zajednice :D ,a to je jos veci grijeh po svjetonadzoru drage nam hanuma Arzirje :D :dance:
Last edited by -LIBERO- on 15/01/2011 22:20, edited 1 time in total.
ja.neron

#30 Re: ode arzija

Post by ja.neron »

krivi smo svi koji smo glasali za sve stranke koje seru i seru i seru ...itd.

P.S.arzija svakako nije bila tema večerašnje emisije :D
-LIBERO-
Čiča Gliša

#31 Re: ode arzija

Post by -LIBERO- »

http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110201147

Touch down :D
"...ona nama ,nema deda mraza..."
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#32 Re: ode arzija

Post by PipiDugaDevetka »

-LIBERO- wrote:Izdrzi Arzija uz tebe smo :D :dance: :thumbup: :sax:
I mi, tvoji Glamočani smo uz tebe Arzija!
Butmir, London, Pariz, Njujork, Jagomir,...ma svi su uz tebe!
:D :dance: :thumbup: :sax:

Svaka čast na samoorganizovanju građana putem sa-x!
Vrijedilo je!
:sax:
dottore

#33 Re: ode arzija

Post by dottore »

ode ali gdje... :lol: :mrgreen:

vidjecete vi kad ona zavrsi u nekoj skupstini ili sl. :thumbup:
Muderris

#34 Re: ode arzija

Post by Muderris »

Meni je žao što je ova gospođa smjenjena. Bila je, po mom skromnom misljenju, i te kako adekvatna za posao koji je obavljala. To se, između ostalog, vidjelo kada je u debati na TVSA doslovce pomela onog nekog Zorana, čini mi se jednog od glavnih huškača i organizatora progona ove, na neki način, nezaštićene žene.

S druge strane, drago mi je što se sve ovo konačno završilo, jer nije bilo lahko gledati kako ljudi u osudama i vrijeđanjima prelaze sve granice i koliko su samo nemilosrdni kada se u čoporima nekome naklate na kosti. Teško je povjerovati da neki odrasli ljudi nemaju pri sebi ni trun odgoja, stida, postovanja niti samilosti prema, ako ne ženi vjernici, a onda prema osobi starijoj. Ukoliko građani nisu zadovoljni radom neke osobe u javnim institucijama, postoje mehanizmi da se to na dostojanstven način riješi, a ne sistematski, organizovano i podmuklo praviti medijski linč, dizati prašinu i praviti hajku s ciljem da se neka osoba totalno diskredituje i objedi. Znači, žalosno!

Nadam se da je gospođa Arzija iz svega ovoga izašla još snažnija i mudrija no što je bila. Obično to tako biva. I da će nastaviti sa svojim životom u ljepoti i komociji svoje vjere.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#35 Re: ode arzija

Post by Truba »

mudrost?
putuj igumane :lol: :lol: :lol:
photo

#36 Re: ode arzija

Post by photo »

@muderris
kako god okrenes, nje vise nema....
i to je bitno u ovom trenutku.
da je arzija otisla kada su se roditelji djece u vrticima pobunili protiv nje, a ne sto je pokusavala da se i rukama i nogama i noktima drzi za poziciju direktora, ne bi bilo organizovanja gradjana protiv nje.
ako si imalo procitao prije napisano, niko nije spomenuo to sto je ona vjernica. a da jeste stvarna vjernica ne bi nametala svoju vjeru, branila ono sto djeca vole i spustila se na nivo da je sud mora smijeniti vec bi rekla "bozja volja" i otisla.
ovako, ostaje upamcena kao karikatura direktorice kojoj je jedino pozicija bila bitna. to, dragi muderrise, nema veze sa vjerom vec sa licnoscu nje same.

kako god, vise je nema.

to je jedino bitno trenutno.
HAVANA

#37 Re: ode arzija

Post by HAVANA »

Muderris wrote: Nadam se da je gospođa Arzija iz svega ovoga izašla još snažnija i mudrija no što je bila. Obično to tako biva. I da će nastaviti sa svojim životom u ljepoti i komociji svoje vjere.

Slažem se u potpunosti.Daleko joj kuća od moje i moje djece. :oops:
Asana

#38 Re: ode arzija

Post by Asana »

Muderris wrote:Meni je žao što je ova gospođa smjenjena. Bila je, po mom skromnom misljenju, i te kako adekvatna za posao koji je obavljala. To se, između ostalog, vidjelo kada je u debati na TVSA doslovce pomela onog nekog Zorana, čini mi se jednog od glavnih huškača i organizatora progona ove, na neki način, nezaštićene žene.

S druge strane, drago mi je što se sve ovo konačno završilo, jer nije bilo lahko gledati kako ljudi u osudama i vrijeđanjima prelaze sve granice i koliko su samo nemilosrdni kada se u čoporima nekome naklate na kosti. Teško je povjerovati da neki odrasli ljudi nemaju pri sebi ni trun odgoja, stida, postovanja niti samilosti prema, ako ne ženi vjernici, a onda prema osobi starijoj. Ukoliko građani nisu zadovoljni radom neke osobe u javnim institucijama, postoje mehanizmi da se to na dostojanstven način riješi, a ne sistematski, organizovano i podmuklo praviti medijski linč, dizati prašinu i praviti hajku s ciljem da se neka osoba totalno diskredituje i objedi. Znači, žalosno!

Nadam se da je gospođa Arzija iz svega ovoga izašla još snažnija i mudrija no što je bila. Obično to tako biva. I da će nastaviti sa svojim životom u ljepoti i komociji svoje vjere.
E moj Muderisse, ti kao da si s Marsa pao ... gdja je i te kako bila zasticena, kada svi mehanizmi koje su gradjani imali na raspolaganju nisu imali nimalo efekta.
nosara

#39 Re: ode arzija

Post by nosara »

Jadna, nezasticena zena... :(

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
laker

#40 Re: ode arzija

Post by laker »

Pitam se zasto je ovaj dan ovako crn za sve nas u BiH,pobogu,izgubismo Saliha i Arziju,sve za 24 sata!!Ne mogu da vjerujem!!!.Samo uz nadljuske napore svih ljudi u nasoj zemlji ova situacija moze biti prevazidjena uspjesno.Ovaj dan donjeo je tezak udarac BiH privredi,izgubismo Saliha i Arziju,te dvije rukovodece institucije!Ni mnogo vece zemlje od nase domovine ne bi ovako nesto podnjele bez posljedica.Toliko mladih radnica ce osjetiti ogromnu prazninu i gubitak Salihovim odlaskom sa ekonomske scene,a kakve ce tek traume nasa djeca osjetit Arzijinim odlaskom,strah me je i da mislim o tome!!!Posljedice ce biti kataklizmicne po privredu,pad berze,uz nova poskupljenja brasna,nafte i ostalih energenata!Sada je najvaznije ostati smiren i pribran,razmisljati sta i kako dalje,hladne glave.Ocekivati je da nam se povodom ovog neizrecivog gubitka,sutra obrate i nase vjerske vodje,posebice Reis efendija Ceric.Rat je za ovo sada sto dozivljavamo, JAGODICA BOBICA!!

REIS AGAINST THE MACHINE

:lol: :lol: :lol: :lol:
:bih:
ja1977

#41 Re: ode arzija

Post by ja1977 »

braca wrote:Imao sam dijete birvaktile u "drzavnom" obdanistu na Skenderiji, Boze me oprosti, to nisu ljudi, nego životinje.

Kako sam dao prije mnogo godina dijete u privatno obdaniste, razrahatio sam se, a cijena od 250 KM sto uljucuje tri obroka, odvodjnje i dovodjenje djeteta u sklolu i iz skokle, prema 170 KM a da ne rade nista, nije neka velika razlika, s tim da ne pamtim kada mi je dijete bilo bolesno, veselo je, cisto i uredno, najedeno i sve sto treba i kako treba. Na Skenderiji je bio 7 dana u obdanistu, 14 na antibioticima, kod kuce, naravno, kada dodjem po njega u obdaniste ("drzavno", na Skenderiji) sav je nekakav bio prljav, placljiv, zapusten......fuj, crkli dabogda.
Ovo napisano je ne korektno, da ne upotrijebin neku tezu rijec. Moje djete je islo u isti vrtic i nije bilo nikakvih probleme. Uciteljice su bile divne i nedostatak prostora su nadoknadjivale svojom predanscu prema djeci.

Za njih napisati da su zivotinje je nevjerovatno. Doduse, imam i svakavh roditelja
SadaMeHuseine

#42 Re: ode arzija

Post by SadaMeHuseine »

Bolje da je ostala na toj funkciji,nego ovako što će dobiti mjesto u BH (Š)telekomu.... :skoljka: :skoljka:
VjecitiStudent

#43 Re: ode arzija

Post by VjecitiStudent »

Muderris wrote:Meni je žao što je ova gospođa smjenjena. Bila je, po mom skromnom misljenju, i te kako adekvatna za posao koji je obavljala. To se, između ostalog, vidjelo kada je u debati na TVSA doslovce pomela onog nekog Zorana, čini mi se jednog od glavnih huškača i organizatora progona ove, na neki način, nezaštićene žene.

Nekada su muderisi u ovoj zemlji pricali lijepi bosanski jezik.
convict

#44 Re: ode arzija

Post by convict »

dottore wrote:ode ali gdje... :lol: :mrgreen:

vidjecete vi kad ona zavrsi u nekoj skupstini ili sl. :thumbup:
ma bh telecom jedan kroz jedan, posljednje utočište za prognane političke otpadnike. al' neka, halal joj i plata i privilegije, samo da je što dalje od djece
madner

#45 Re: ode arzija

Post by madner »

Ima li neko da protestuje danas pred zgradom vlade da se vrati? :D
nosara

#46 Re: ode arzija

Post by nosara »

madner wrote:Ima li neko da protestuje danas pred zgradom vlade da se vrati? :D
DOSTA vise...! :lol:
Chisum

#47 Re: ode arzija

Post by Chisum »

Eki to?

:lol: :lol:

Ovo je na nivou uvodnog posta na temi o Rizzi Ruzi... Neko se opet na sabah zajebava. :lol:
ljeljenca

#48 Re: ode arzija

Post by ljeljenca »

sad je red na m.cerica vlasnika islamske zajednice d.o.o.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#49 Re: ode arzija

Post by JoseMujica »

mayab wrote:Garant će u BH Telekom :dance:
mogla bi biti direktorica Marketinga...zamislite Arziju i Nađu Lutvikadić kako razrađuju PR strategiju :lol: :lol: :lol: svaki novi red počinje citatom "rahmetli nam Presjednika"
Envy

#50 Re: ode arzija

Post by Envy »

Neka ide,ima mahanje od mene...
Locked