Odcjepljenje / mišljenje javnosti

Point.

#51 Re: Odcjepljenje / mišljenje javnosti

Post by Point. »

animals wrote:A vi Bosnjaci prijetite ratom ko da ste Amerika..
a Babu niste mogli sjebati..
Kako nismo, Babo je bio potucen do nogu. Kapitulacija.
Maraschino

#52 Re: Odcjepljenje / mišljenje javnosti

Post by Maraschino »

It_is_a_Leclerc wrote:
animals wrote:A vi Bosnjaci prijetite ratom ko da ste Amerika..
a Babu niste mogli sjebati..
Žao mi je što ja moram biti taj koji će ti to reći, ali Bošnjaci jesu "sjebali" Fikreta Abdića. I to dva puta. Drugi put uz svu skalameriju koju je isti dovukao iz RSK i Srbije. Tako da, tehnički, lažete.

Što se rata i otcjepljenja tiče, ja se nadam da u ovoj zemlji još uvijek ima dovoljno razumnih koji neće srljati ni u kakav avanturizam. Misliti da se Srebrenica, Prijedor, Foča ili Bratunac mogu bez žrtava odvojiti od Bosne i Hercegovine, i da se državna granica može povući na Dobrinji, a da pritom neko ne pogine, ludost je bez presedana.

U ovoj državi svaka druga kuća ima najmanje jednu automatsku pušku pod šljivom, i najmanje dvije osobe koje bi išle poginuti ako im se to lijepo ponudi.
:thumbup:

Vidis da ti znas samo kada hoces. :bih:
Connaisseur Karlin

#53 Re: Odcjepljenje / mišljenje javnosti

Post by Connaisseur Karlin »

It_is_a_Leclerc wrote:
U ovoj državi svaka druga kuća ima najmanje jednu automatsku pušku pod šljivom, i najmanje dvije osobe koje bi išle poginuti ako im se to lijepo ponudi.
kok nema u glavi ima u oruzju ;-)
animals

#54 Re: Odcjepljenje / mišljenje javnosti

Post by animals »

Ja nisam otvorio temu o odcjepljenju vec ovdje dezurni.mrzitelji nas Hrvata..
stari grad Visegrad

#55 Re: Odcjepljenje / mišljenje javnosti

Post by stari grad Visegrad »

animals wrote:Ja nisam otvorio temu o odcjepljenju vec ovdje dezurni.mrzitelji nas Hrvata..
Niko ne mrzi Hrvate, nije personalno osim kad se misli na hr politicare.

Politika Hrvata u BiH i u Hrvatskoj je zlonamjerna prema drzavi BiH i prema FBiH.
Sanjarko

#56 Re: Odcjepljenje / mišljenje javnosti

Post by Sanjarko »

Cuj mrzimo Hrvate. :roll: Jb te mi se izmedzu sebe samo tako svadzamo pa opet zajedno. Ama bas u svemu od porodica pa nadalje. A da mrzimo Hrvate. :roll: Eto kakav smo narod.
volta dzontra

#57 Re: Odcjepljenje / mišljenje javnosti

Post by volta dzontra »

Bosna i Hercegovina je za ku.ac drzava po svim kriterijima. Ekonomski zaostaje, vladavina prava je na niskim razinama, kvaliteta zivote mjerena svim kriterijima nije na razini Europe nego je bliza zemljama treceg svijeta. Neefikasna javna uprava trosi BDP na razini razvijenih zemalja a isporucuje gradjanima i poduzecima vise stete i korupcije nego koristi.

Secesija nije rjesenje samo zato sto bi bilo gore nego sad i nije izgledno da bi poboljsala kvalitetu zivota gradjana...iako ako se ovo urusavanje nastavi secesija ce doci tiho i prirodno jer ce politicari glave spasavati zavrsnim potezom a to je pokusaj izazivanja novog sukoba
omar little

#58 Re: Odcjepljenje / mišljenje javnosti

Post by omar little »

za sve sam dala NE osim za republiku srpsku, tamo sam DA.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#59 Re: Odcjepljenje / mišljenje javnosti

Post by pici »

Image

cekamo :bih:
LBVIEW

#60 Re: Odcjepljenje / mišljenje javnosti

Post by LBVIEW »

volta dzontra wrote:Bosna i Hercegovina je za ku.ac drzava po svim kriterijima. Ekonomski zaostaje, vladavina prava je na niskim razinama, kvaliteta zivote mjerena svim kriterijima nije na razini Europe nego je bliza zemljama treceg svijeta. Neefikasna javna uprava trosi BDP na razini razvijenih zemalja a isporucuje gradjanima i poduzecima vise stete i korupcije nego koristi.

Secesija nije rjesenje samo zato sto bi bilo gore nego sad i nije izgledno da bi poboljsala kvalitetu zivota gradjana...iako ako se ovo urusavanje nastavi secesija ce doci tiho i prirodno jer ce politicari glave spasavati zavrsnim potezom a to je pokusaj izazivanja novog sukoba
Cuj, secesija nije rijesenje "samo zato sto bi bilo gore nego sad i nije izgledno da bi poboljsala kvalitetu zivota gradjana", a inace je ok. :-) Nista Ustav, nista 2 medjunarodna sporazuma, medjunarodno pravo i sl. na koje se pozivate kad neko dirne u matice?
U slucaju pokusaja secesije, entitetske granice definirane Dejtonom ne vrijede(jer je isti prekrsen), a granice ce se crtati oruzjem.
Samo, do not dream dreams kako bi u tom slucaju "priviilegiju" vojne intervencije imale samo matice. :izet:
Sanjarko

#61 Re: Odcjepljenje / mišljenje javnosti

Post by Sanjarko »

Bio bi mozda opsti rat. Ko zna ko bi se sve umijesao. Rekao sam im da im mogu igranku kao u Siriji i Iraku ovdje napraviti. Ali dzaba neslusaju.
Post Reply