Podržavate li odcjepljenje Katalonije od Španije?
Podržavate li odcjepljenje Republike Srpske od Bosne i Hercegovine?
Podržavate li odcjepljenje Istre od Hrvatske?
Podržavate li odcjepljenje Sandžaka od Srbije?
Glasanje je otvoreno
A druga je izvodivaLincoln-Burrows wrote:Ova opcija četvrta sa sandžama je tehnički neizvediva jer ta pokrajina
ne postoji kao takva ali nejse.
Otkud polava s ovim temama i sve luđa od luđe,
nigdje traženja ravnopravnosti, slobode već
samo golo navijanje za neku stranu i preseravanje.
Nisam pretjerao zbilja je tako posljednjih dana.
Misliš RS?muha_sa wrote:A druga je izvodivaLincoln-Burrows wrote:Ova opcija četvrta sa sandžama je tehnički neizvediva jer ta pokrajina
I odmah rat. I u Sandzaku. Pa ko voli nek izvoli.Lincoln-Burrows wrote:Misliš RS?muha_sa wrote:A druga je izvodivaLincoln-Burrows wrote:Ova opcija četvrta sa sandžama je tehnički neizvediva jer ta pokrajina
Nisam za razlaz ali tehnički je moguć.
Svako se cese gdje ga svrbimuha_sa wrote:A druga je izvodivaLincoln-Burrows wrote:Ova opcija četvrta sa sandžama je tehnički neizvediva jer ta pokrajina
Smanila bi se RS sa 49 na 30% mozda i manje, a Sandzak moze, samo sto mislite da ne moze i pretpostavljate a znamo svi sta je pretpostavka.Vizionar 1985 wrote:Ko kaze da ne moze. Ima i druga varijanta ne samo prva. RS bez rata tesko da moze.
Gdje moze. Samo Kladusa mozda a i ona tesko. Neozbiljno. Jedan grad samo. Kazem pretpostavljate pa ce te se zaj-bat. A bit ce opet more krvi i stradanja.animals wrote:Pa da , mogao bi se i Babo prikljuciti Hrvatskoj..
kako na to gledaju ovi sto pisu o odcjepljenjima..
A sto krvi..kad moze Istra mirnim putem, sto ne bi mogla i Zapadna Bosna Hrvatskoj, mirnim putem..Vizionar 1985 wrote:Gdje moze. Samo Kladusa mozda a i ona tesko. Neozbiljno. Jedan grad samo. Kazem pretpostavljate pa ce te se zaj-bat. A bit ce opet more krvi i stradanja.animals wrote:Pa da , mogao bi se i Babo prikljuciti Hrvatskoj..
U pravu si, samo jedan gradic a i tu vise nisu tako jaki, a babo je danas stari dedo, proso voz davno, kad nisu onda uspjeli uz svu srpsku silu ...Vizionar 1985 wrote:Gdje moze. Samo Kladusa mozda a i ona tesko. Neozbiljno. Jedan grad samo. Kazem pretpostavljate pa ce te se zaj-bat. A bit ce opet more krvi i stradanja.animals wrote:Pa da , mogao bi se i Babo prikljuciti Hrvatskoj..
Kad se sta mirnim putem odvojilo. Ja ne znam da se to bilo kad u historiji desilo.animals wrote:A sto krvi..kad moze Istra mirnim putem, sto ne bi mogla i Zapadna Bosna Hrvatskoj, mirnim putem..Vizionar 1985 wrote:Gdje moze. Samo Kladusa mozda a i ona tesko. Neozbiljno. Jedan grad samo. Kazem pretpostavljate pa ce te se zaj-bat. A bit ce opet more krvi i stradanja.animals wrote:Pa da , mogao bi se i Babo prikljuciti Hrvatskoj..
Ceska í Slovacka..Vizionar 1985 wrote:
Kad se sta mirnim putem odvojilo. Ja ne znam da se to bilo kad u historiji desilo.
Pa Katalonija se odvaja da bi samostalna bila u Eu i Nato savezu. Samo zeli da se od Madrida odvoji i da u sklopu Eu i Nato saveza sama odlucuje kako sam shvatio, kao i Skotska sto to zeli dok ovi drugi ne bi ni u Eu ni Nato. Cak neki od njih bi se htjeli sa Rusijom ujediniti.Dope_Man wrote:Umjesto da se brisu gluposti od ''njacionalnog identiteta'' i da se Evropa sve vise ujedinjuje, ljudi ocito preferiraju srednji vijek gdje je svako selo bilo ''nezavisno'' carstvo. Nabijem sve koji zele bilo kakve podjele i koji svrsavaju na granice.
To samo tako mislite. Zaboravljate da je silom SSSR gusio pobune i odvajanja i da se SSSR u moru krvi i stradanja raspao. Samo Ceska i Slovacka u tome bolje prosle jer su jednonacionalne drzave tada bile. Da je bilo Svaba i jednih i drugih i tamo i vamo, bio bi i tu zestok sukob i rat. Ali kazem vam da se SSSR u moru krvi i stradanja raspao. Niste pratili historiju nego neko rekao da se mirno raspao pa kao papagaji to ponavljate.animals wrote:Ceska í Slovacka..Vizionar 1985 wrote:
Kad se sta mirnim putem odvojilo. Ja ne znam da se to bilo kad u historiji desilo.
Ruske Republike..
Babo iza sebe imao JNA, VRS, VS, VRSK, Srbiju i Crnu goru itd. Ko ce koga ce sad imati iza sebe.animals wrote:A vi Bosnjaci prijetite ratom ko da ste Amerika..
a Babu niste mogli sjebati..
A vi Ameriku, Hrvatsku i HB..Vizionar 1985 wrote:Babo iza sebe imao JNA, VRS, VS, VRSK, Srbiju i Crnu goru itd. Ko ce koga ce sad imati iza sebe.animals wrote:A vi Bosnjaci prijetite ratom ko da ste Amerika..
a Babu niste mogli sjebati..