karanana wrote:Fakat ima dobrih auta po gradu. Nase tablice. Malo-malo pa audi a3, q3, q5..... Ne znam kako. Da svi kradu onda ne znam od koga bi se imalo krast. Mada ima i toga sigurno. Mito korupcija, jos jedan nacin bogacenja i kradje tako da kazem.
Prodjau ukradena auta i to je to i to jos za budi posto cijenu a one koji malo imaju to nije nesto puno. Cuj ovog mila majko! Auto na BiH tablama se voza po Njemackoj, prbeaceno u BiH zbog prodaje

Te jos ima sekvent za piln. Njemacka policija na svakom cosku zaustavlja auta iz istocne Europe, poput Ukraine, Rusije, Srbije, BiH i kontrolize vezano za plin. Nema sanse da je mogo po Njemackoj bilo sta da ucini a kontrola svako malo u svakom mjestu. Da je napisao Danska ni po jada ovdje i kontrole skoro pa i nema ali u Njemackoj hehe moze farbet nekoga iz BiH. Cijena 22.000KM. Auto 100% ukradeno preko veze ga registrovo
http://www.pik.ba/artikal/7152870/audi-a8-s8-plin/
Licno sam isao sa jaranom u Zenicu na auto pijacu htjeo da kupi Q3 na danske tablice dok nisam provjerio, jer se moze u DK, da te teblice na Q3 su bile od neke Nisan Mikre

Mangupa na sve strane.
A iz manjeg mjesta odakle potice jaran, pola auta na francuskim i irskim tablicama kad ga upita sta je ovo - kaze: suti i nepitaj to je sve lokalna banda to nema ni vozacke a ta auta su kaze sve "uvoz". Guzonja vlasnik nekoga sumljivog hotela - na recepciji radncii jedu grah u po dana (nista nefali grahu) ali da vidite te slike. A 4 dana sedmicno su dolazile "zvijezd"e da pjevaju iz citavog regiona - smkali su do u 6 ujutru.
Pred policijom brdo jadnih auta koje su zapljenili zbog ne palcanja poreza i sl. stvari a po gradicu bi rekao samo dijaspora se voza a ono lokalni imaju strana auta.
Eto kako doci do luksuza budi dzon obraz i glumi da si faca i slobodno kazi nekome kad ti stane na put hos da te izrestem sad odvje. Nije niko lud da rizikuje u drustvu gdje se skoro svak svakog boji - jer nikad neznas. I to daje komotnosti.
Tacno nekad pomislim da svi to znaju ali se ljudi prave ko nije tako. Pa ja znam covjeka otvorio diskoteku u po sela. Nije to ni selo ko selo nego ko neko predgradje manjeg gradica ali ko neko sljepo predgradje pa nije direktno povezano sa prometnim cestama, a makadamski put bio do diskoteke i sta mislite ko mu je igradio put. Ljudi iz tog "sela". Hajmo rajo skocakte se po 10KM valja ce i vama necete morat prljat auta kad mi parkirate pred disko

Ziva istina.