Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gledam na sajtu BH Eurosong-a 2007, pa vidim linkove za druge zemlje u regionu. Pa reko da vidim ko ucestvuje sa HR, CG, SL, pa i za Srbiju, kad tamo za Beoviziju
Igor Vukojević – Dobro te znam
muzika (music by): Srđan Simić Kamba
tekst (lyrics by): Leontina Vukomanović
pa me samo interesuje odakle je Igor ?? Je li ima drzavljanstvo Srbije ili je ko za Feminnem ( ma samo 30 km od Bosne )
A dobro da li mislite da je to ok nastupati za "druge" drzave a biti iz BiH?? I Romana je nesto slicno radila cini mi se da li je nastupala za Srbiju ili sl ne sjecam se.. Mislim da to nikako nije ok. u svoj zelji za slavom i novcem ne znaju ni oni sta rade vise!
Mislim da me to ne tangira ni 2 posto. Covjek ima pravo da radi sta hoce. Tina je nastupala za Svicarsku prosle godine. To je svakako jedna manifestacija bez ikakve veze.
Covjek ima pravo da pjeva za koga hoce. Uostalom i za nas je pjevala svojedobno ona Francuskinja (sa Dinom M.) pa nam je bila ok.
A Eurovizija je tako "znacajna" manifestacija ......
imanX wrote:A dobro da li mislite da je to ok nastupati za "druge" drzave a biti iz BiH?? I Romana je nesto slicno radila cini mi se da li je nastupala za Srbiju ili sl ne sjecam se.. Mislim da to nikako nije ok. u svoj zelji za slavom i novcem ne znaju ni oni sta rade vise!
zasto ne? feminem je za nas nastupao pa su ih kritikovali sto nisu "nase".. Celine Dion je za Shvicu pjevala... nikad vam udovoljit