Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Druze Ingwie, ja sam ti obecao poslati pjesmu Svastika od benda Od sake do lakta, al je jos nisam dobio od momaka iz benda, moram ih napomenuti da mi to sto prije dobace pa da mogu svima poslat..Malo jos strpljenja molim....
Drumer wrote:Druze Ingwie, ja sam ti obecao poslati pjesmu Svastika od benda Od sake do lakta, al je jos nisam dobio od momaka iz benda, moram ih napomenuti da mi to sto prije dobace pa da mogu svima poslat..Malo jos strpljenja molim....
Knighte, haj nemoj zajebavat. Znas i sam da je ove momke iz Od sake do lakta tesko uganjat. Posaljem je cim je dobijem. Danas sam ih zvao al svi su nedostupni..Pokusacu opet danas kasnije da ih dobijem...
Drumer wrote:Knighte, haj nemoj zajebavat. Znas i sam da je ove momke iz Od sake do lakta tesko uganjat. Posaljem je cim je dobijem. Danas sam ih zvao al svi su nedostupni..Pokusacu opet danas kasnije da ih dobijem...
Pobjede na nekom malom festivalu i odma su nedostupni. šta ti je reć čovjek.
Šalim se momci su super. Drumeru hoces da se kladis da cu nabaviti pjesmu prije tebe.
Jesam dio benda al sta ces nemam pjesme. Imao sam je nekad na vise kopija al ljudi trazili da im dam i ja im dao, posto sam dobar cojk i sad ja nemam . Dobar i budala braca...Danas bih trebao dobiti. Imamo probu pa bi mi trebali donijeti...
ja sam jos na fakultetu
pa skontala sam da si u Human pa mi nije bilo jasno sto se spominjes i u drugom bandu. sada je jasnije. mada je to normalno u TZ se ne zna ko gdje svira, sve promjene i kombinacije su moguce i nepredvidive
Ma kakav ba kolac, onako pitam cisto informativno. A ako neces da kazes tvoja stvar. Jesmo tajanstveni. A sta bi ti falilo da kazes ko si sta si i to. Po meni je to normalno. Nema veze musko ili zensko. Moze i privatna poruka ne moraju svi znati...Ja sam se vec u neku ruku otkrio...