Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
- SkyLimit
#76 Re: Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
edit
Last edited by SkyLimit on 09/12/2013 14:15, edited 1 time in total.
- DaysleepeR
#77 Re: Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
Mene samo brine što smo totalno nesvjesni činjenice da nam zemlja JESTE baza za teroriste što se demantovalo godinama i da ovdje postoje kampovi za obuku i da odavde odlaze ljudi u ratove u druge zemlje.
I još me više brine što se bliži dan kada će domicilne bradonje da krenu u pobunu protiv vlasti (i to isključivo bošnjačke) i u borbu za šerijat i kad im počnu pristizati u pomoć braća iz svih dijelova svijeta (uz pomoć susjednih država i domaćih izdajnika).

I još me više brine što se bliži dan kada će domicilne bradonje da krenu u pobunu protiv vlasti (i to isključivo bošnjačke) i u borbu za šerijat i kad im počnu pristizati u pomoć braća iz svih dijelova svijeta (uz pomoć susjednih država i domaćih izdajnika).
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#78 Re: Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
kakva notorna glupost od zakona 
-
HM 2011
#79 Re: Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
Moj odgovor na pitanje je : Foča, Višegrad, Sokolac, Han Pesak, Bratunac, Trebinje, Prijedor, Zvornik - nastavi niz - regularno stanovništvo tih gradova, na oko normalni ljudi, kriju u sebi mračne tajne....DaysleepeR wrote:Mene samo brine što smo totalno nesvjesni činjenice da nam zemlja JESTE baza za teroriste što se demantovalo godinama i da ovdje postoje kampovi za obuku i da odavde odlaze ljudi u ratove u druge zemlje.
Mene samo brine što smo totalno nesvjesni činjenice da neke zemlje jesu baza za teroriste i što se demantovalo godinama i da tamo postoje kampovi za obuku i da odatle odlaze ljudi u ratove u druge zemlje.
Libija http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbij ... 00-dolara-
http://majevica.forumakers.com/t354-che ... e-spremaju
http://forum.krstarica.com/showthread.p ... i-za-Hamas
http://www.vicevi.rs/vicevi/svastara/bin-laden/
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/53495/Dob ... nu-Osetiju
I još me više brine što se bliži dan kada će domicilne bradonje da krenu u pobunu protiv vlasti (i to isključivo bošnjačke) i u borbu protiv Bosne i Bošnjaka i kad im počnu pristizati u pomoć braća iz svih dijelova svijeta (uz pomoć susjednih država i domaćih izdajnika).
Ne bi im bio prvi put i svaki put im je isto opravdanje - pa oni su muslimani !
-
HM 2011
#80 Re: Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
Volio bih da dođe jedan objektivni posmatrač i da dodjeli malj u glavu onom ko je slagao ili navodio na pogrešan trag običnog čitaoca u ovim postovima:
Direkt u glavu da se ne pati...
Molim za objektivan sud !
HM 2011 ili daysleeper
pa da vidimo ko je u zabludi ? jeda n od nas dvojice jeste zasigurno
Direkt u glavu da se ne pati...
Molim za objektivan sud !
HM 2011 ili daysleeper
pa da vidimo ko je u zabludi ? jeda n od nas dvojice jeste zasigurno
- DaysleepeR
#81 Re: Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
jel to po šerijatu malj u glavu?
-
HM 2011
#82 Re: Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
Veze sa šerijatom nema....DaysleepeR wrote:jel to po šerijatu malj u glavu?
Ima sa strahovima...
-
aldinjo
#83 Re: Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
Poenta te gluposti je u tome što takve zakone pišu neznalice a ne pravnici.JoseMujica wrote:kakva notorna glupost od zakona
- DaysleepeR
#84 Re: Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
je li to ti prijetiš meni možda?HM 2011 wrote:Veze sa šerijatom nema....DaysleepeR wrote:jel to po šerijatu malj u glavu?
Ima sa strahovima...
-
HM 2011
#85 Re: Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
Kako ide ona dječija - oho ti se oho...-DaysleepeR wrote:je li to ti prijetiš meni možda?HM 2011 wrote:Veze sa šerijatom nema....DaysleepeR wrote:jel to po šerijatu malj u glavu?
Ima sa strahovima...
Ovaj objektivni sudija koji je pozvan da presudi neće prijetiti niti jednom od nas dvojice nego će vjerovatno kaznu izvršiti - kaznu za širenje panike bez ikakvog osnova (ox, obitelj anđelić i sve ostalo na jednu humana preseljenja, etnička čišćenja i masovne grobnice na drugu stranu)....
Mene interesuje ko zaslužuje kaznu za "strah"...
Sakupi par jarana pa reći jel to mangupa glumis....
-
registrator2013
#86 Re: Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
jesil to opet napušen ili šta ?DaysleepeR wrote:jel to po šerijatu malj u glavu?
- asurbanipal
#87 Re: Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
DaysleepeR wrote:
Što bi rek'o jedan stari hadžija, oni su ti ovdje "opozicija" kod nas. Nešto kao u Siriji. Mudar neki čo'ek. Vidjet ćeš kada budu govorili na sav glas o ljudskim pravima i kada budu tražili uspostavu "šerijatske" vlasti. Ako im se kojim slučajem ne izađe u susret, eto onda "revolucije" i kod nas. Fakat nije smiješno.
- asurbanipal
#88 Re: Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
Chisum wrote:
Ovo je onaj sto je prije godinu-dvije proglasio skori, totalni raspad Evrope i zapadnog svijeta pod naletom kalifata, koji samo sto se nije formirao.
A on bi to sve nadgledao iz kjafirske zemlje.
-
HM 2011
#89 Re: Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
Država koja ne provodi ni sekularne zakone ni po babi ni po amidzama - ne može provoditi šerijatski zakon bez bitne i sustinske promjene svijesti o svojoj okolini i to kao kolektiv...
Apsurdni su i smijesni prigovori i strepnje i opravdani su kao što su i opravdani strahovi o uvodjenju indijskog sistema upravljanja društvom zbog postojanja grupacije hare krishna
Apsurdni su i smijesni prigovori i strepnje i opravdani su kao što su i opravdani strahovi o uvodjenju indijskog sistema upravljanja društvom zbog postojanja grupacije hare krishna
- DaysleepeR
#90 Re: Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
ja ta govna nikad nisam konzumiraoregistrator2013 wrote:jesil to opet napušen ili šta ?DaysleepeR wrote:jel to po šerijatu malj u glavu?
- uglavnomja
#91 Re: Od sad zatvorske kazne za odlazak na strana ratišta
evo se sipa zadala
na celu sa havazom
nadam se da ce ih sve pozatvarati
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/colakov ... je-ratnike
na celu sa havazom
nadam se da ce ih sve pozatvarati
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/colakov ... je-ratnike