Od danas u mojoj kući: Mrzimo Europsku uniju ...

Post Reply
Vodenjak

#226 Re: Od danas u mojoj kući: Mrzimo Europsku uniju ...

Post by Vodenjak »

Atrus wrote:Nece nas u Evropi. I kada (i ako) udjemo, bit cemo trecerazredni gradjani. Rumuni su usli, pa ih i dalje tretiraju k'o indijance. Ne voli Evropa muslimane, niti ih hoce u svome okruzenju. Steta, sto nam Amerika nije geografski bliza, to su nam, obrni - okreni, jedini jaci prijatelji (Bosanskim i Albanskim muslimanima). Cim ih radikali ne vole u Srbiji, znaci da su dobri.
Ja sta ga i ti udrobi... :-) :-)
Ne voli Evropa muslimane i kao dokaz imamo Rumune - trecerazredne gradjane Evrope... :shock:
Amerikanci jedini vole muslimane ali nam eto, predaleko...
U vezi (ili ti glede :D ) ovog drugog, ti ko da prespava zadnjih 7-8 godina... :oops:
popajic

#227 Re: Od danas u mojoj kući: Mrzimo Europsku uniju ...

Post by popajic »

Postao/la Atrus dana 18/05/2008 01:14
Nece nas u Evropi. I kada (i ako) udjemo, bit cemo trecerazredni gradjani. Rumuni su usli, pa ih i dalje tretiraju k'o indijance. Ne voli Evropa muslimane, niti ih hoce u svome okruzenju. Steta, sto nam Amerika nije geografski bliza, to su nam, obrni - okreni, jedini jaci prijatelji (Bosanskim i Albanskim muslimanima). Cim ih radikali ne vole u Srbiji, znaci da su dobri.
Ne brini za Rumune.Sto se nas tice -
nece se ni bosanski Srbi ni Hrvati ni Bosnjaci pojedinacno pripajati Evropi -nego drzava BiH.A s njom i sav ovaj nas unutrasnji belaj koga cak ni Evropa nije sasvim svjesna.Prestace odmah tretirati Rumune kao indijance(he,he)kad vide sta s nama dolazi.
Nije ni nasa ni evropska za ramazana -znaci,super kombinacija.
nihoniho

#228 Re: Od danas u mojoj kući: Mrzimo Europsku uniju ...

Post by nihoniho »

ne treba u evropu, ne treba... pa mozemo mi sami, to smo dokazali x puta do sada. nema "u bosnjaka" licemijera, sve moralne gromade. pogotovo drustveno-politicka elita. sve su dali svom narodu,sa svojim koalicionim partnerima izgradili drzavu i donijeli blagostanje, pa ce sada europa da nam to otme i uziva u plodovima naseg rada i razvoja.
jos da dodam i da su europljani cafiri i da mrze islam, pa bi nam ,realno, bilo najbolje ostati u toplom zagrljaju Silajdzica, Brankovica koji nam garantuju sigurnost .
ali nista od toga, europa je odlucila da unisti i podjarmi bosnjake i unisti nas IDENTITET.
nego sto prije u koaliciju sa Rusijom, Iranom, Kinom, Srbijom i ostalim nosiocima napredne ideje i progresa jer tamo nam je mjesto.
popajic

#229 Re: Od danas u mojoj kući: Mrzimo Europsku uniju ...

Post by popajic »

Ma,Rumune u Evropu,neka se na njima izivljavaju.A mi u Ameriku,jer nas tamo vole i jedva cekaju.
Kad bolje razmislim,ne valjaju ni Evropa ni Amerika.Mi smo daleko najbolji.Prica se po carsiji...
jeza u ledja

#230 Re: Od danas u mojoj kući: Mrzimo Europsku uniju ...

Post by jeza u ledja »

Ja hocu u EU upravo zato sto mislim da ce me i takva licemjerna Evropa vise stititi i vise mi omoguciti nego nasa vlast.
pitt

#231 Re: Od danas u mojoj kući: Mrzimo Europsku uniju ...

Post by pitt »

jeza u ledja wrote:Ja hocu u EU upravo zato sto mislim da ce me i takva licemjerna Evropa vise stititi i vise mi omoguciti nego nasa vlast.
ma bolja je i african union od nase vlasti :D :D :D tu smo negdje sa zimbabveom :D :D
ibrahim_tanovic

#232 Re: Od danas u mojoj kući: Mrzimo Europsku uniju ...

Post by ibrahim_tanovic »

pitt wrote:
jeza u ledja wrote:Ja hocu u EU upravo zato sto mislim da ce me i takva licemjerna Evropa vise stititi i vise mi omoguciti nego nasa vlast.
ma bolja je i african union od nase vlasti :D :D :D tu smo negdje sa zimbabveom :D :D
Granični "zid" između EU i Afrike u španskom gradu Ceuta na sjevernoj obali Maroka.

Image

Bez komentara...
Post Reply