sibelius wrote:suncokrete sine...ja zaista nemam živaca da se raspravljam sa djecom...
ti kao savrsen primjer zaglupljenog brdjanina srpskoga (barem se tako predstavljas ovdje) ne zasluzujes dijalog sa mnom...
prije nismo znali, nismo ni ucili...nasa djeca ce znati vjeruj mi...barem moja...
ispali smo malcice naivni jer smo jedini 'zivjeli' bratstvo i jedinstvo...
TOGA VISHE NEMA....I NECE BITI...
sad se okreni svojim problemima (Kosovo, gay parada) boli me briga, ali ako jos jednom procitam post tipa 'IKONA SE SAMA VRACALA' u znak protesta (protesta zbog GLUPOSTI) cu izbrisati svoj profil...
p.s. posto smo mi bosanci tradicionalno dobri domacini, ev' ti par 'zeljenih'

ja inace ne odgovaram na neartikulisane komentare,
ali za tebe,kojeg je alija izetbegovic uveo u svjetlo zivota 15 vjeka,
moram te razocarati,
nisi se bas iskazao kao PROROK,
na osnovu 500-tina mojih postova ti si izvukao zakljucak da sam ja srbin ???

znaci kao prorok bi slabo zaradjivao i veoma slabo bi se prehranjivao.
slaba ti je ta kristalna kugla............
ja se nikada nisam izjasnio ni po nacionalnom,a ni po religijskom kljucu,
jer takav nacin izjasnjavanja je daleko od dostojanstva covjeka.
sto se mene tice ti mozes biti i mali zeleni marsovac,ti je tvoj ( moralni,psiholoski,etnicki.....) problem.
a sto se kosova tice,niti je moj problem ( a vidim da ti brines njegovu brigu....stanje ce ostati status -quo,jos dugo,dugo godina.........kosovo nece dobiti samostalnost,bar ne u onom smislu u kojem je ti ocekujes.....mozda ga i podjele na 2 djela.........sta znas ??
kada budes unistavao svoj profil ( steta lijepo ime dobrog ZAPADNJACKOG kompozitora......) imaj na umu da sada znas i da se ikona vracala u crkvu/dzamiju/muzej.
a jest,sto jest SOFIJA je tipicno muslimansko ime......
samo se ti nemoj sekirati,
pa onda jos vise pozelenis,